Stie careva daca Gipo s-a desfiintat?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Re: Stie careva daca Gipo s-a desfiintat?

Mesaj de bogdan29 » 16 Apr 2013, 23:29

Exact aceleasi linguri doar ca au "ornat" solzi pe ele sunt si cele pe care Energofish le-a comercializat pana anul trecut. Sunt identice si lucreaza la fel. Personal am si de la Gipo si de la Energo. Aceleasi rezultate! Extraordinare!

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 17 Apr 2013, 11:10

bogdan29 scrie:Exact aceleasi linguri doar ca au "ornat" solzi pe ele sunt si cele pe care Energofish le-a comercializat pana anul trecut. Sunt identice si lucreaza la fel. Personal am si de la Gipo si de la Energo. Aceleasi rezultate! Extraordinare!
Asta este parerea ta ? Eu personal sunt posesor si de gipo si de energo verifica ligurile de la energo pe greutati mari 13-16 gr si vorbim dupa daca sunt aceleasi ,nici macar caderea si unghiul de inclinatie la doli nu sunt asemnatore concavitatea nu este aceeasi oricat se va stradui energo nu va reusi sa faca lingurile de la gipo,si asta din cauza faptului ca folosesc aceeasi grosime la tabla fie ca este 11-13 sau16 grame in fine este doar parerea mea,nu spun ca nu sunt bune doar ca nu se compara

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdan29 » 17 Apr 2013, 21:56

Mda, este doar parerea mea. Probabil vroiai sa spui ca nu folosesc aceeasi grosime la tabla. Eu folosesc foarte mult Tacul si Doli dar si Irlandeza m-a facut "fericit" Cat la greutati, nu prea am pe unde sa dau cu 11-13-16 gr prin zona mea. Poate acolo se vede diferenta..

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 17 Apr 2013, 22:01

De acolo vine si diferenta nu poti sa faci un model de lingura care sa lucreze in acelasi fel in apa din table de grosimi diferite si acelasi aliaj la acelasi gramaj schimbi tot la ea marime si castabilitate plus rezistenta la inaintare la apa etc.....asa ca lingurile de la gipo deocamdata nu au egal cine mai gaseste sa isi cumpere sariti pe ele cat mai gasiti

Scrie răspuns