O sa mai gasit linguri Gipo sub denumirea ET(energoteam) nu sunt schimbate deloc sunt 100% la fel!rapace scrie:da mai exista cel de la gara de nord dar firma gipo este in insolventa si prin urmare in faliment asa ca cei ce sunteti fani ai lingurilor gipo mergeti si faceti aprovizionarea acum cu ce mai au din resturi caci in curand nu se vor mai gasi deja mai sunt putine modele si stocul e tot mai subtire ...
Stie careva daca Gipo s-a desfiintat?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Stie careva daca Gipo s-a desfiintat?
eu am cumparat si din alea de energo .........spun doar atat profilele nu sunt aceleasi este doar reclama de la energo ca vezi doamne au luat ei matritele...........au luat pe dracu .......nu se comparaei maresc gramajul prin marirea lingurei deci nu sunt la fel echilibratedodo12 scrie:O sa mai gasit linguri Gipo sub denumirea ET(energoteam) nu sunt schimbate deloc sunt 100% la fel!rapace scrie:da mai exista cel de la gara de nord dar firma gipo este in insolventa si prin urmare in faliment asa ca cei ce sunteti fani ai lingurilor gipo mergeti si faceti aprovizionarea acum cu ce mai au din resturi caci in curand nu se vor mai gasi deja mai sunt putine modele si stocul e tot mai subtire ...
nu mai exista
Te inseli, magazinul Gipo de linga Gara de Nord exista si este deschis. Am trecut ieri pe acolo.gemba111 scrie:nu mai exista
- cristi cristi
- veteran
mai are ceva oferte?
nu ma refer la un magazin ,ci la distributie,si asta nu mai exista.
Corect, nu mai au produse proprii.gemba111 scrie:nu ma refer la un magazin ,ci la distributie,si asta nu mai exista.

Imi spune si mie cineva daca gasesc vreun magazin de pescuit in zona P-ta Romana?
Nu neaparat acolo, in imprejurimi...
Multumesc.
Nu neaparat acolo, in imprejurimi...
Multumesc.
Cel mai aproape de romana este gipo si arrow la gara de nord. Dar mai bine iei metroul pana la semanatoarea si te duci la totalfishing.
Mersi Gogol, poate ajung la totalfishing...Gogol scrie:Cel mai aproape de romana este gipo si arrow la gara de nord. Dar mai bine iei metroul pana la semanatoarea si te duci la totalfishing.
Asa mai este si Abrevis cam la o jumatate de ora mers pe jos...
Din statia Semanatoarea mai e mult pana la magazin?
Oricum nu stau mult prin bucuresti, doar vreo 4 ore.
Mersi, numa' bine.