STIATI CA..........................(e de citit)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
grecu_kid
junior
junior

Mesaj de grecu_kid » 21 Iun 2006, 15:40

Gresit... Aici sunt unii.... Acolo sunt majoritatea.... e vorba de mentalitate.... Legea e gresita din start... atata timp cat tot taranul poate sa pescuiasca ..... nu ai sa vezi prea mare schimbare.... Oare romanu nu stie decat de frica.... de ce e nevoie de legi cand e vorba de o pasiune.... de rusine nu stim....... dar ce sa cerem tinand cont ca romanizarea s-a facut cu talhari, hoti, betivi, mincinosi, etc

woblerman
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de woblerman » 22 Iun 2006, 11:24

asa e pikeman, insa nu uita ca sportivitatea si respectul pentru natura e o chestiune de educatie (nu ma refer aici la diplome) si cultura iar in romania chestiile astea, pentru foarte multi sunt motiv de bascalie si ironie.
acestia sunt oamenii de pe malurile apelor - multi (prea multi, as zice) cun un comportament si un mod de a gandi primitiv.
nu stiu de ce ne tot amagim ca de fapt ei sunt altfel...
zeii scad din viata oamenilor orele petrecute la pescuit

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 22 Iun 2006, 15:40

Respectul pentru lege , peste tot in lume, a fost implementat prin masuri coercitive drastice ... si aplicate ... de catre statul incasator de impozite ... nu de catre "societatea civila" ... dupa doua generatii care au respectat legea de frica , urmatoarea generatie o respecta din obisnuita (si spunem despre ei ca sunt educati si civilizati) ... asa ca mai avem de asteptat pana vom vedea in Romanica respect pentru lege, natura si peste.
S'altare și bunăstare !

woblerman
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de woblerman » 23 Iun 2006, 08:44

taicanoe - sigur, exista variate moduri de a educa...
zeii scad din viata oamenilor orele petrecute la pescuit

grecu_kid
junior
junior

Mesaj de grecu_kid » 23 Iun 2006, 12:21

Eu unul cred ca cel mai bine ar fi sa se anuleze toate permisele de pescuit sau pt cei care vor sa fie pescari in continuare sa se prevada un examen … iar pt cei ce vor sa se faca pescarii no isa se faca cateva cursuri si sa Justina un examen. Sa un mai fie permis sa pescuiasca oricui, iar cele 5 zile de curatenie si intretinere a apelor sa fie din nou obligatorii (ca pe vremea lu Ceausescu)….. daca un o face statul macar cei care au infiintat asociiatii pot sa o introduca ca pe o lege interioara…. Si fff imp sa se faca cateva ore de conduita pe malul apei….. macar noii pescar isa fie educati si sa speram ca restu sa se conformeze…. Ca eu un cred ca daca un pescar sa zicem ca un pescuieste sportiv si altii 3 ii zic asa de la obraz …. Sa un se conformeze…. Dar noua ne place san e facem ca un vedem .
Va doresc tuturor un weeck-end plin de aventura, cu FIRE tensionate, cu capturi record ELIBERATE si un pescaresc Fir Intins!!!! :D
Si…….¨Nu ridicati femeile in slavi caci va vor insela cu ingerii¨
:twisted:

pescuitorul
veteran
veteran

Gluma

Mesaj de pescuitorul » 08 Dec 2006, 15:56

stiati ca.............
am spus pe acest forum ca vinietele nu o sa apara si unii reprezentanti au spus ca vor aparea .le-am recomandat sa ma anunte cand apar vinetele nu vinietele. SI SE PARE CA LA EI IN MINISTER NICI VINETELE SI NICI VINIETELE NU au aparut.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 08 Dec 2006, 16:09

mai bine fara vignete
2 milioane in buzunar in plus

pescuitorul
veteran
veteran

da

Mesaj de pescuitorul » 09 Dec 2006, 10:47

da dar vroiam sa reamintesc cuiva care se batea cu pumnu in piept ca vor aparea cu surle si trambite.
din pacate cred ca si la anu va domnina aceasta situatie confuza in pescuit.

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 09 Dec 2006, 13:47

Si eu cred la fel.

Totusi, numai de bine...

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pitonu' » 09 Dec 2006, 18:37

danr scrie:mai bine fara vignete
2 milioane in buzunar in plus