Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
ovidius
- veteran

Bravo Piticule, exact asa gandesc si eu. Nu ceea ce scriem la un moment dat pe forum exprima sau caracterizeaza omul. Acum poti scrie ceva ce ti-a venit spontan in minte iar peste un minut poti avea o idee mai profunda.
Aici, culegem informatii, glumim, ne distram putin, mai zambim unul la altul
Fir intins!
-
electricianu
- junior

sa revenim la subiect. cu ceva ani in urma am fost undeva, pe Olt, cu:soferul+pustiul lui(un copil bolnav la cap) si un fost coleg de servici.
dupa ce ne-am instalat cu chiu cu vai, soferul s-a imbatat si grohaia ca un porc, fi-su urla ca vede lishitze, zebre si fantome, iar ex-colegul se tinea dupa mine ca un scai.dupa o zi si o noapte de "pescuit", le-am propus sa innoptam la niste rude care locuia in zona, asta dupa ce le-am facut un mic "instructaj".rezultatul? m-am facut de ****! retardatul ala mic a alergat toate vietuitoarele din ograda, ta-su il lauda cat de sanatos este... cica "o data n-a racit", "o data n-a facut febra", iar fostul meu coleg s-a pisat pe el in pat. n-as fi crezut ca pot pati o asa rusine...
-
Wavedancer
- veteran

-
Bai omule, de unde le scoti?! Rid ca prostu' cind citesc post-urile tale, de se uita aia din jurul meu ca la urs!

You can run, you can hide! But... you'll die tired!
-
electricianu
- junior

Wavedancer scrie:Bai omule, de unde le scoti?! Rid ca prostu' cind citesc post-urile tale, de se uita aia din jurul meu ca la urs!

din realitate, prietene! si din pacate. nefiind psihanalist, nu am stat sa caut cauzele urinarii in pat... s-o fi dezvelit omu' pe timpul noptii... o fi visat urat... in final am gasit o explicatie profana: suferea de o nesimtire ridicata la patrat.
-
ovidius
- veteran

Ai vazut electricianu, ca nu trebuie sa fii psihanalist si tot ai relatat - s-o fi dezvelit omul, o fi racit. Deci exista o cauza.
Da ia zi-mi tu mie cand ma pis pe mine de ras care-i cauza ?

-
electricianu
- junior

Daca faci din cauza rasului, nu e o problema. da' cred ca si io am fost vinovat... trebuia sa-l invelesc, sa-i pun o plosca.
-
ovidius
- veteran

Daca ai facut chestia aia cu "p....te ca vine trenu " si tot turnai apa dintr-un pahar in altul la urechea lui cand dormea. Ba radeam in armata de chestia asta de ma prapadeam. Si ala chiar a facut pe el.

-
danr
- Site Admin

ati stricat si topicu asta ....
mai plimbati-o va rog
-
ovidius
- veteran

Electricianu,
hai sa o lasam mai moale cu glumele ca uite stricam topicul zice danr.
Stii ce ? deschidem un topic: "Glume din viata pescarului" poate acolo putem face glume.

(ba si nici macar nu am folosit cuvinte d-alea)