SPINNING-UL: SOLITAR SAU IN ECHIPA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- vanatoruldepesti
- veteran
De obicei merg la pescuit insotit de prietenul meu cel mai bun, deci achesez la mudelul "DUO". Pe malul raului ne despartim, dar inainte de asta bem impreuna o gura de cafea, "mirosim apa" si impartasim impresiile unui posibil pescuit de exceptie. Nu ne transmitem sub nici o forma informatii despre locuri, voblere sau specii de pesti. Cu toate acestea, modelul "SOLO" mi se pare cel mai potrivit. Spinnerii sunt pescari solitari si daca mai tinem cont si de faptul ca rapitoruii sunt pestii cu cele mai dezvoltate simturi... orice persoana te poate incurca. In cazul in care mergem "MULTI PLUS", ma despart de grup si parcurg 7-8 km pe pici0are pentru a ma indeparta, dar si pescuiesc in aceelasi timp. Ultima data m-am indeparta atat de mult, incat si acum ma suspecteaza cei cu care am fost ca as fi luat trenu'! De la 9.00 dimineata si pana la 16.30, am pescuit parcurgand aprox. 12km. Bine ca nu atrebuit sa ma mai si intorc...
Eu merg SOLO si cred ca ar fi si greu sa mearga cineva cu mine avand in vedere cum plec la peste ....de multe ori dupa cateva mesaje pe mess cu piticu plec ....unde ma opresc vad eu cand ajung
in plus cred ca e si mai comod singur de multe ori ....ca doar merg la peste nu la barfa ...sau shuete ...pt ele e loc aici cat cuprinde
solutia cu mersul pana acolo in doi si apoi fiecare cu plimbarea lui de rigoare e iarasi interesanta dar o claca de asta in mai multi parca nu mai are miros de pescuit
singur ma simt cel mai bine la pescuit
in plus cred ca e si mai comod singur de multe ori ....ca doar merg la peste nu la barfa ...sau shuete ...pt ele e loc aici cat cuprinde
solutia cu mersul pana acolo in doi si apoi fiecare cu plimbarea lui de rigoare e iarasi interesanta dar o claca de asta in mai multi parca nu mai are miros de pescuit

singur ma simt cel mai bine la pescuit
Fie ca pleci singur ori in grup, fiecare dintre aceste doua variante are placerile si neplacerile specifice fiecaruia.
In cazul in care esti normal (nu esti nici socio-dependent, nici sociopat) ar fi trebuit pina acum sa fi mers in ambele feluri, dupa cum ti-a fost cheful.
nici singuraticii, nici grupurile nu sunt de laudat sau de condamnat, pina la urma fiecare le stie si le place pe ale lui.
mai departe... as taia firu'n patru.
asta daca nu cumva am si facut-o deja.

In cazul in care esti normal (nu esti nici socio-dependent, nici sociopat) ar fi trebuit pina acum sa fi mers in ambele feluri, dupa cum ti-a fost cheful.
nici singuraticii, nici grupurile nu sunt de laudat sau de condamnat, pina la urma fiecare le stie si le place pe ale lui.
mai departe... as taia firu'n patru.
asta daca nu cumva am si facut-o deja.

Sa fii pescar: e frumos hoby-ul acesta. Sa fii om: e greu lucrul acesta.electricianu scrie:In doi e cel mi bine.cand nu prind nici un peste, iar partenerul salta bucata dupa bucata, imi place sa ne avem ca fratii... sa impartim totul.
cand prind numai io... sunt singur la parinti. si io ma bucur imediat ce vad ca cel de langa mine a prins ceva... o broasca, un galosh, o punga... chiar ii dau cateva sfaturi: plimba-l, da-i fir, oboseste-l...
Da Piticule mai ales partea a 2-a suna fain referitor la ce scris electro.(stiu si eu de gluma). Dar prima parte parca are si o nuanta cam inchisa in exprimare. O fi omul mai glumet din fire si ma insel eu. Dar poate adevarul e undeva la mijloc. Oricum eu nu-l judec. Am putut sa scriu ceea ce am scris ca se potrivea mai bine la electro. Hai Salut electro
, sper ca nu te-ai suparat.
Fir intins!

Fir intins!
1. pescuit din barca - singur cu inca unu' (deh, mai trage omu' la rame, mai baga/scoate ancora = pietroiu', mai desface o sticla de bere si pentru mine, alea-alea)
2. pescuit de pe mal - tot singur da' cu minimum inca 2 amici (nu de alta da' doar unuia i-ar fi greu sa ma (sus)tina sau sa ma care dupa toata beutura de rigoare, mai ales pe vreme rece)
2. pescuit de pe mal - tot singur da' cu minimum inca 2 amici (nu de alta da' doar unuia i-ar fi greu sa ma (sus)tina sau sa ma care dupa toata beutura de rigoare, mai ales pe vreme rece)
-
- junior
Nu ma supar pe cei lipsiti de simtul umorului. Unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.Opre.Ovidiu scrie:Da Piticule mai ales partea a 2-a suna fain referitor la ce scris electro.(stiu si eu de gluma). Dar prima parte parca are si o nuanta cam inchisa in exprimare. O fi omul mai glumet din fire si ma insel eu. Dar poate adevarul e undeva la mijloc. Oricum eu nu-l judec. Am putut sa scriu ceea ce am scris ca se potrivea mai bine la electro. Hai Salut electro, sper ca nu te-ai suparat.
Fir intins!
ba nu m-am
deloc.
eheheeeee e prea scurta viata ca sa ne suparam de prostiutze, finetzuri, exprimari repezite sau mai stiu eu ce...
si ca sa fiu "in topic":
desi cu totii suntem rare monumente inchinate ego-ului ca si concept, in acelasi timp suntem si indeajuns de destepti sa putem accepta o groaza de compromisuri pentru a ne distra impreuna pe balta sau pe forum...
... ceea ce mi se pare un paradox.

eheheeeee e prea scurta viata ca sa ne suparam de prostiutze, finetzuri, exprimari repezite sau mai stiu eu ce...
si ca sa fiu "in topic":
desi cu totii suntem rare monumente inchinate ego-ului ca si concept, in acelasi timp suntem si indeajuns de destepti sa putem accepta o groaza de compromisuri pentru a ne distra impreuna pe balta sau pe forum...
... ceea ce mi se pare un paradox.