spinning...live
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
asa e Paul, simt prin vene ceva care ma impinge sa merg la pescuit. Si parca am si mai mult curaj, si mai multe sperante ca voi prinde si eu ceva asemanator. Dar, din pacate, de fiecare data ma trezesc la realitate si imi dau seama ca la noi e putin probabil sa ai asemenea satisfactii 
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Aaa... pai daca matale te uiti pe filme luate de pe siteuri straine... cred si euAdi_ scrie:asa e Paul, simt prin vene ceva care ma impinge sa merg la pescuit. Si parca am si mai mult curaj, si mai multe sperante ca voi prinde si eu ceva asemanator. Dar, din pacate, de fiecare data ma trezesc la realitate si imi dau seama ca la noi e putin probabil sa ai asemenea satisfactii
Eu, cel putin de cand urmaresc canalul Chasse et Peche, ma minunez cat peste au francezii aia acolo, daca au ajuns sa aiba pastrav si in apele de campie sau ses.
Si plus alte si alte filmulete care te fac sa speri, pana ajungi pe balta, evident