spinning...live

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 20 Oct 2005, 10:38

asa e Paul, simt prin vene ceva care ma impinge sa merg la pescuit. Si parca am si mai mult curaj, si mai multe sperante ca voi prinde si eu ceva asemanator. Dar, din pacate, de fiecare data ma trezesc la realitate si imi dau seama ca la noi e putin probabil sa ai asemenea satisfactii :(
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 20 Oct 2005, 10:43

Adi_ scrie:asa e Paul, simt prin vene ceva care ma impinge sa merg la pescuit. Si parca am si mai mult curaj, si mai multe sperante ca voi prinde si eu ceva asemanator. Dar, din pacate, de fiecare data ma trezesc la realitate si imi dau seama ca la noi e putin probabil sa ai asemenea satisfactii :(
Aaa... pai daca matale te uiti pe filme luate de pe siteuri straine... cred si eu :)
Eu, cel putin de cand urmaresc canalul Chasse et Peche, ma minunez cat peste au francezii aia acolo, daca au ajuns sa aiba pastrav si in apele de campie sau ses.
Si plus alte si alte filmulete care te fac sa speri, pana ajungi pe balta, evident :)

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 20 Oct 2005, 10:45

Paul, nu sunt luate de pe site-uri starine. Sunt casete video primite de la un mare pescar, dar filmate prin alte tari mult mai civilizate si cu simtul raspunderii fata de pesti si pescuit.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 20 Oct 2005, 10:48

Adi_ scrie:....alte tari mult mai civilizate si cu simtul raspunderii fata de pesti si pescuit.
Asta spune tot... :)

Scrie răspuns