Sorin scrie:Adi, esti dus ma, fiti-ar partzarii de ras
spinning...live
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- iulian_bud
- utilizator constant

in principiu io stiu k tre' sa te loghezi pe un sit care ofera gazduire fisierelor foto/video si sa le pui pe rapitori adaugind link-ul cu pricina.bogdank scrie:Eu am facut 2 filmuletze scurte, dar cum le fac "publice"? (la unul tre' sa cer acordul "protagonistului- Adelin stieee)
asta dak moderatorul nu a gasit deja o solutie pt. asta, a zis k o sa se gandeasca...
si io tot asta caut actualmente...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
eee, nu zic mai mult k nu e frumos.bogdank scrie:leba scrie: asta dak moderatorul nu a gasit deja o solutie pt. asta, a zis k o sa se gandeasca...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uite incearca si tu sit-ul asta: http://www.streamload.com/
cred k mere, conditiile nu sunt chir beton dar...
"Upload all their files
Each Uploaded file can be up to 2 GBs in size
Download a maximum of 100 files per month
Download files less than 10 MB in size
Send as many as 100 files at a time "
ce zici?
East Spinning Team
East Spinning Team
Pana gaseste moderatorul solutia, as putea sa pun eu filmuletele pe un site si sa va dau link-ul sa le puteti da toti jos. Daca nu sunt mari (daca sunt de cativa mega) mi le puteti trimite pe mail bondam@gmail.com. Temporar, dar e o solutie si asta.
am o camera digitala sanyo care face si filmulete...640x480dpi.
dak nu prind la urmatoarea partida..
promit sa filmez si sa pun pe un server..ceva..gasesc io.
pana atunci..
fire incordate!
dak nu prind la urmatoarea partida..
pana atunci..
fire incordate!
East Spinning Team
East Spinning Team
am eu de la cineva de pe forum (nu spun cine
numai daca imi da voie ) vre-o 5 casete video cu super capturi. cand nu pot merge la pescuit, sau cand mi-e dor de-un drill beton, ma uit la casetele astea. oricum, nu stiu daca voi prinde eu vre-odata asa ceva

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Si recunoaste... nu iti faci mai mult sange rau?Adi_ scrie:am eu de la cineva de pe forum (nu spun cinenumai daca imi da voie ) vre-o 5 casete video cu super capturi. cand nu pot merge la pescuit, sau cand mi-e dor de-un drill beton, ma uit la casetele astea. oricum, nu stiu daca voi prinde eu vre-odata asa ceva
![]()
Eu cand ma uit la astfel de filmulete, mor dupa o iesire la pescuit...
Indiferent de vreme.