SOMNUL de DUNARE....!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

lipoveanu

SOMNUL de DUNARE....!!!

Mesaj de lipoveanu » 31 Dec 2004, 17:08

anul asta a cam fost sarac in somn....nu am luat somn peste 2,5kg...sincer sa fiu nici nu am insistat prea mult..shi nici nu am plecat de acasa numai cu gandul asta...pinzand mereu crap shi shalau..am neglijat somnul....am batut cam toata BALTA IALOMITZEI...de la RAU'..pana la VADUL OII....nu de multe x nu veneam cu peshte acasa..dar intotdeauna petreceam o noapte cu un foc pe o vatra cu dimensiuni apreciabile shi intotdeauna se gasea sa aruncam ceva in ceaunul de ciorba....

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 31 Dec 2004, 19:02

si eu merg de cateva ori pe an la dunare, peste nu prea am prins dar merg pentru frumusetea si salbaticia locurilor
daca bati dunarea in zona aia stii probabil ca in dreptul localitatii borcea poti trece cu al doilea bac cum mergi dinspre fetesti spre calarasi, apoi strabati balta si ajungi la bratul dunarea la un loc numit " veriga "
imi place foarte mult acolo, e foarte frumos sa stai cateva zile
din nefricire se braconeaza mult in zona, inclusiv la curent, si peste nu prea mai este......

somnul este cel mai afectat...

roadmaster
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de roadmaster » 01 Ian 2005, 11:48

detalii mai multe despre zona puteti da?aceiasi nebunie cu electricitatea ?!nu va zgirciti la detalii :D zona calarasi fetesti sau si mai aproape de bucuresti daca ati fost ?! ma intereseaza caci vreau sa stiu de pe acum unde o sa-mi fac cartierul general pe anul asta,anul trecut am facut rasova cu rezultate mediocre crap ,salau si as vrea sa incerc si mai aproape de casa,bucuresti.nu-mi displace distanta pina la fetesti daca s-ar merita .nimic nu se compara cu un pescuit la dunare chiar si atunci cind nu ai o trasatura,frumusetea naturii compenseaza pe deplin !

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 01 Ian 2005, 15:29

dupa cum am spus peste nu prea am prins, si merg doar pentru ca e frumos ( mai putin pentru capturi )
crap sau salau nu am vazut la fata, doar somotei

lipoveanu

Mesaj de lipoveanu » 01 Ian 2005, 18:21

in octombrie shi noiembrie...am tot fost aproape saptamanal pe Dunarea veche in dreptul insulei FERMECATU'....unde peste insula este canalul TIU MIC....asta se afla mai in aval de ''veriga''...cum spui tu (nu am ajuns inca pe acolo....) shi ami in amonte de rasova..mai exact la 321-323 face dunarea un cot frumos unde sunt numai copaci in apa...aproape stau in picioare...
am prins de fiecare data cateva bucatzi de crap....1-5 kg shi salau dar numai la guvide....????!!!! eu aveam un fix ca salaul e mort dupa sabioara.....dar anul asta mi-am schimbat parerea....apropo....cutremurul aici l-am sarbatorit.....lol...

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 02 Ian 2005, 18:35

de la cernavoda in amonte sau in aval ?
mergi pe dig ? cam cat ?

lipoveanu

Mesaj de lipoveanu » 03 Ian 2005, 15:28

..in amonte rasova ar fi cam la 316...insula fermecatu este la 320-321
.......lucian 0723 22 00 33

paul
Moderator
Moderator

Re: SOMNUL de DUNARE....!!!

Mesaj de paul » 03 Ian 2005, 15:36

lipoveanu scrie:.....am batut cam toata BALTA IALOMITZEI...de la RAU'..pana la VADUL OII...
Salutare!
Care mai este treaba pe la Giurgeni (daca ai trecut pe-acolo) spre Harsova....
Locurile mele la Dunare se invarteau in zona Giurgeni - vadu Oii: pe Borcea, dar de pe insula, in butuci, in partea cealalta a insulei, pe Dunarea Veche (locuri excelente pentru somn, gropi adanci), din jos de pod (Turceasca) Ialomita Veche si altele... Ce de amintiri placute am de-acolo, din pacate nu am mai reusit sa ajung de vreo 3 - 4 ani la Dunare. Care mai e starea de spirit pe-acolo? Mai prinde nea Burtica (sau cum ii zicea lumea...) crap de 25 Kg? S-au mai prins capturi capitale?
Oricum, in butuci era raiul crapului, carasului, dar si al rapitorilor.

pescarel
senior
senior

Mesaj de pescarel » 03 Ian 2005, 16:14

La multi ani!
Am fost si eu anul trecut :) la Veriga. Intr-adevar, se braconeaza la greu. Am reusit totusi sa pacalesc niste marlite, iar in Dunare (la pietre), marlita, strapazan si avat. Altii luau ciortan pana in 3 kg, destul de bine.

roadmaster
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de roadmaster » 05 Ian 2005, 08:37

ce decalaj mic! am fost pe veriga septembrie si octombrie mai des ca acasa!deh,concediu! pacat ca nu ne-am intilnit !niciodata nu e tirziu!aveam de gind sa urc pina la ostrov pe apa dar n-am avut cu cine! :D sa fim sanatosi si vedem ce o sa fie in 2005!

Scrie răspuns