Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
danr
- Site Admin

si eu care credeam ca nu se prea cunoaste locul ala, cand am mai fost nu mai era nimeni pe acolo.....
ultima data ( in iulie 2003 ) am umflat barca si am intrat pe veriga cu gandul sa dau la stiuca....
am mers 50 m si m-am intalnit cu paduraru si nevasta-sa care bagasera 1 km de monofilament
vine si zice: sper ca aveti permis, nu ?
dupa aia zice: nu prea mai pica nimik, l-am spart cu sutele de kg cand a inundat dunarea veriga, acuma nu prea mai pica mare lucru....
-
lipoveanu
in Butuci'' nu mai e treaba....sa-u prins crapi cu vagoanele de acolo.....la ''vladeni ''cum i se mai spune...de acum 2 ani nu prea se mai prinde...eu am ajuns cu masina prin insula acolo...stateam chiar pe malul cu butuci....dar cam tarziu...am mai prins cateva partide bune..doar...cred ca este cea mai mare intindere de pomi in apa de pe dunare...
...tot curentul e de vina....cu toate ca nu i-am vazut..!!!
....intrebare: pe dunare ..in dreptul la ''veriga''' ce km e acolo.....???
la rasova e 316-318..parca...la ''fermecatul' e 320-323.....
-
danr
- Site Admin

nu-mi mai aduc aminte....
in orice caz, cand treci Borcea chiar in localitatea Borcea, primul bac cum vii de la Calarasi, este un drum care traverseaza insula perpendicular
cand ajungi la Digul de la Dunare stie toata lumea unde este.....
-
lipoveanu
o sa ajung anul asta shi pe acolo...ca mor de curios cum arata zona....
-
lipoveanu
acum nu-mi mai e frica de ploaie....vezi link..:
http://www.darkman.net4u.ro/gallery/rel ... ina_lucian ....ce ne mai chinuiam cu ani in urma cu daciile noastre....ce mai impingeam la ele... in octombrie am gasit un echipaj cu o dacie ..stateau acolo de 3 zile...nu mai aveau nici benzina shi nici telefoane....brrrr nici nu vreau sa ma gandesc.....
-
lipoveanu
am reusit in sfarsit sa vad si 'veriga'... am pescuit mai sus cu vreo 10km 2 partide cand a fost dunarea scazuta... adica acum 2 saptamani...la intoarcere am intrat si la veriga ca muream de curios... cica sa prins crap...dar la bomba...locuri super marfa de dat de la mal...
crapul a mers cam pe toata dunarea veche.... salaul la fel..... somnul f rar...?!
...la vladeni-piua petrii cica a inceput iar sa se prinda....(astept o cota buna si fug acolo....

)
-
pityu
- veteran

"Pescari... de la Giurgeni-Vadu Oii
Am inteles ca suntetzi... fii ploii"
- a fost o gluma rimata, sa mai si radem ! Sper ca nu v-ati suparat !!!!
Pe mine m-a atras zona dintotdeauna. De cate ori mergeam la mare si treceam podul ma si vedeam pescuind prin locurile acelea frumoase.
M-ar interesa daca ma voi hotara sa-mi fac cateva zile de concediu cu cortul, unde as putea campa in siguranta si sa fie si rapitor in zona (stiuca, salau, somn, biban-mare, mihalt, avat, etc.)
Nu mi-ar placea sa-mi dea tarcoale "bruneteii" noaptea sa-mi faca "inventarul" la scule, cort, etc.
Daca stiti un loc mai linistit, ferit de vizitatori nepoftiti, va rog sa ma ajutati !!!!!! Dau o bere "Hategana" de pe la noi. Va garantez, e super !
Nu uitati sa specificati cu cateva amanunte caile de acces cu masina !!
-
niklai
- junior

Cind te mai hotaresti sa treci la mare poate ma nimeresc sa fiu si eu pe acolo si te pot campa intr-un loc bun in padure fara ca cineva sa-ti faca inventarul la masina si scule alfel nu stiu ce sa-ti spun vine multa lume pe acolo dar fiecare are cite o mica relatie prin sat care ii ajuta sa se campeze linistit.Dar asta trebuie vorbita inainte cu ceva timp sa ma nimeresc si eu acolo si uite asa o sa inveti si tu unde sa tragi la mal de dunare linistit daca zici ca iti plac locurile de acolo.Mai vorbim pe tema asta daca te intereseaza pe forum.Cu stima Niklai.