solunarul si presiunea atmosferica
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
nu as vrea sa vorbesc prostii , dar din cate stiu eu solunarele se realizeaza cu ajutorul unei stintze precise care este astrologia . acum in astrologie e ca in matematioca , ori e alba ori e neagra.Asa ca io nu pot intzelege cum pot exista pt aceasi zi a anului 2 solunare diferite.poate ca cei ce le realizeaza nu sunt foarte profi......
- mihaimircea
- veteran
Astrologia e totusi destul de departe de a fi exacta.Irod scrie:nu as vrea sa vorbesc prostii , dar din cate stiu eu solunarele se realizeaza cu ajutorul unei stintze precise care este astrologia . acum in astrologie e ca in matematioca , ori e alba ori e neagra.Asa ca io nu pot intzelege cum pot exista pt aceasi zi a anului 2 solunare diferite.poate ca cei ce le realizeaza nu sunt foarte profi......

"ASTROLOGÃ?E s.f. (ÃŽn antichitate ºi în evul mediu) Prezicere a viitorului pe baza studierii poziþiei ºi miºcãrii aºtrilor, a constelaþiilor sau a unor fenomene cereºti. – Din fr. astrologie, lat. astrologia.
Sursa: DEX '98 | Trimis de cata, 8 Feb 2004 |"
"ASTROLOG�E f. Pseudoºtiinþã care pretinde a prezice viitorul dupã poziþia ºi miºcarea aºtrilor. [G.-D. astrologiei] /<fr. astrologie, lat. astrologia
Sursa: NODEX | Trimis de siveco, 21 Aug 2004 |"
"ASTROLOGÃ?E s.f. Pretinsã ºtiinþã de a prezice destinul omului dupã poziþia ºi mersul aºtrilor. [Gen. -iei. / cf. fr. astrologie, it., lat. astrologia < gr. astrologia < astron – astru, logos – studiu].
Sursa: DN | Trimis de LauraGellner, 23 Jan 2006 |"
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
poate astronomie nu astrologie
in orice caz, este vorba strict despre evolutia lunii, exclusiv
dea ltfel, dupa cum ii spune si numele - soLUNAR
apoi, luna este in miscare in permanentape parcursul unei zile ( ce stupid suna ), deci si influenta ei asupra pamantului este diferita in orice moment
fluxul si refluxul spre exemplu se intampla zilnic, datorita parcursului lunii ( cred )
asa cum si oamenii sunt influentati de fazele lunii si de presiune ( asa se zice ), nu vad de ce nu ar fi nici pestii
in orice caz, asa cum s-a mai spus, conditiile de la fata locului ( curent, turbiditate, oxigen, temperatura apei, miscarea "baboilor" ) sunt mult mai importante decat fazele lunii
oricum, eu fiind pescar de week-end ma duc la peshte cand pot, nu cand as vrea
ploua ninge, bate vantu e soare, creste scade presiunea, apa, vrea nu vrea nevasta, tot cand pot ajung pe balta
in orice caz, este vorba strict despre evolutia lunii, exclusiv
dea ltfel, dupa cum ii spune si numele - soLUNAR
apoi, luna este in miscare in permanentape parcursul unei zile ( ce stupid suna ), deci si influenta ei asupra pamantului este diferita in orice moment
fluxul si refluxul spre exemplu se intampla zilnic, datorita parcursului lunii ( cred )
asa cum si oamenii sunt influentati de fazele lunii si de presiune ( asa se zice ), nu vad de ce nu ar fi nici pestii
in orice caz, asa cum s-a mai spus, conditiile de la fata locului ( curent, turbiditate, oxigen, temperatura apei, miscarea "baboilor" ) sunt mult mai importante decat fazele lunii
oricum, eu fiind pescar de week-end ma duc la peshte cand pot, nu cand as vrea
ploua ninge, bate vantu e soare, creste scade presiunea, apa, vrea nu vrea nevasta, tot cand pot ajung pe balta

Din pacate sunt multi in tribul astadanr scrie:oricum, eu fiind pescar de week-end ma duc la peshte cand pot, nu cand as vrea

Asa ca nici nu ma mai uit la prognoze, solunare, influentza razelor de luna asupra galoshilor de guma etc. Ca oricum, cind toate astea sunt optime, vine un p*lica si da cu curent la 30 m in fatza ta (asta fiind faza acu 2 sapt

sunati la 112
e infractiune, aia suna de fata cu tine la politia de frontiera din zona, te pun in legatura sa descrii incidentul
se deschide o sesizare, se ia numar de intregistrare, sunt obligati sa intervina
in mod normal frontiera are salupa pe apa in permanenta, nu le ia mult sa vina
desi probabil ca sunt de-ai lor, altfel n-ar fi avut tupeul sa faca treaba asta ziua in amiaza mare
e infractiune, aia suna de fata cu tine la politia de frontiera din zona, te pun in legatura sa descrii incidentul
se deschide o sesizare, se ia numar de intregistrare, sunt obligati sa intervina
in mod normal frontiera are salupa pe apa in permanenta, nu le ia mult sa vina
desi probabil ca sunt de-ai lor, altfel n-ar fi avut tupeul sa faca treaba asta ziua in amiaza mare
sunt totusi 2 probleme:
1. nu mai calci pe acolo in veci!
2. politia de frontiera zice ca n-are ce le face, ca pana ajung ei la infractori, aia arunca instalatia in apa si gata. asta a fost raspunsul pe care l-am primit eu de la 2 politai de frontiera din MH.
probabil doar daca i-am filma cumva fara sa fim observati am putea face ceva. altfel, daca te-au vazut, si mai ales daca ti-au vazut masina, nu mai ai ce cauta pe acolo data viitoare.
1. nu mai calci pe acolo in veci!
2. politia de frontiera zice ca n-are ce le face, ca pana ajung ei la infractori, aia arunca instalatia in apa si gata. asta a fost raspunsul pe care l-am primit eu de la 2 politai de frontiera din MH.
probabil doar daca i-am filma cumva fara sa fim observati am putea face ceva. altfel, daca te-au vazut, si mai ales daca ti-au vazut masina, nu mai ai ce cauta pe acolo data viitoare.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski