shopping fever!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

g30rg3
veteran
veteran

shopping fever!

Mesaj de g30rg3 » 18 Feb 2012, 17:08

Sunt curios cati dintre noi sunt afectati de acest "sindrom" al cumparaturilor. Eu spre exemplu ajunsesem la un moment dat sa detin "n" lansete pe care le achizitionam pentru simplul motiv ca imi placeau desi acasa mai aveam inca 5 care faceau exact acelas lucru. Ceea ce am observat ulterior e ca nu foloseam lanseta noua mai mult de 2 luni si inevitabil ma reintorceam la cele 3 lansete ale mele care imi dadeau cea mai mare incredere indiferent ca erau din gama de pret high, medium sau low price :lol: si efectiv nu imi explic din ce cauza se inchide "robinetul cu ratiune" si nu mai realizam ca nu este ceva necesar lanseta X din magazinul y. :lol1:

Zamfi
veteran
veteran

Re: shopping fever!

Mesaj de Zamfi » 18 Feb 2012, 17:52

Pai cred ca suntem multi :D Eu in fiecare an cumpar si vand scule de pescuit...Mai grav e ca eu nu dau exclusiv la spinning ! :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 25 Feb 2012, 14:29

g30rg3 scrie:Sunt curios cati dintre noi sunt afectati de acest "sindrom" al cumparaturilor.
eu, evit cat pot topicul cu vanzari. in acelasi timp , incerc sa ma las de tigari. nici una nu-mi iese :lol:

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 25 Feb 2012, 14:44

rine scrie:
g30rg3 scrie:Sunt curios cati dintre noi sunt afectati de acest "sindrom" al cumparaturilor.
Succes !!! Cu tigara electronica am 4 (PATRU !!!) luni de cand nu am pus tigara in bot. Cu ocazia asta ma fac si baiat prezentabil _ am luat vreo 5 kile. Nu stiu la altii dar la mine a functionat {de la doua pachete pe zi (zi normala) ca pe balta e alta poveste.
In ceea ce priveste sculele si eu pe langa spining mai dau la match si varga,deci scule multe (si cumparate si custom). Acum cativa ani m-am trezi ca posedam sase bete de match (firme!) si de fapt foloseam doar doua.Le-am dus la Obor,la saracu' Dan Florescu (D-zeu sa-l ierte) si mi-a vandut patru din ele. Acum am 7 (sapte) si nu ma indur sa mai dau din ele,desi folosesc tot doua facute de mine. La spining este la fel. Cred ca este unul din simptomele celor iremediabil afectati de acest virus splendid care este "PESCUITUL"
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 25 Feb 2012, 17:14

Eu urasc iarna,acum fac cele mai multe achizitii,daca ar fi timpul bun as pescui,nu as cumpara,nici la tirguri nu-mi stau banii in buzunar,cel mai mult am dat putin peste 1000 de euro la un tirg,dar sint mindru ca i-am cheltuit in doua zile :lol1: Anul ce a trecut am fost la un singur tirg,convins ca voi da maxim 50 de ron pe niste nada,sa vina cleanul la vobler,de, :shock: ,si cum nu prea aveam bani am zis ca nu-i nici un pericol sa ma duc.Jale,600 roni lasati acolo pe nimicuri.La editiile de toamna am ocolit de departe zonele contaminate,dar acum abia astept tirgul sa-mi iau wadwersi :wallbash:

cristi_vi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cristi_vi » 26 Feb 2012, 08:07

Boala grea, iarna asta chiar mi-am facut de cap. Dar vorba unui prieten: "Femeile cu pantofii, barbatii cu sculele!" :mrgreen:

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 26 Feb 2012, 12:55

Nu ma pot abtine sa nu cumpar ceva. E mai ceva ca drogu'... de parca as pescui cu 5 maini :).
Stie cineva daca mai suntem recuperabili? :twisted:

stiucarcs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stiucarcs » 26 Feb 2012, 14:42

da

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 26 Feb 2012, 15:24

stiucarcs scrie:da
cine, cum? :idea:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 26 Feb 2012, 16:44

Solutia e sa ai un prieten care sa-ti mai dea cate o palma peste ochi.....ca sa-ti revi. Eu sunt fericit :mrgreen: ...am doi prieteni care ma palmuiesc cand imi mai vine cate o idee de shopping inutil.... Bine, nici ei nu sunt mai departe de mine....asa ca ne "palmuim" reciproc...... si ne revenim cu picioarele pe pamant (pentru o vreme)....
:mrgreen:

p.s.: mai e mult pana la targ ? :elkgrin:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Scrie răspuns