de ii zici cat si pe ce vrei sa cheltui iti face capu calendar si parca iti trece
shopping fever!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: shopping fever!
Cred ca sotia e solutia perfecta
de ii zici cat si pe ce vrei sa cheltui iti face capu calendar si parca iti trece
))
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
Cred ca tocmai ti-ai castigat 1000 de dusmanimynu_cs scrie:Cred ca sotia e solutia perfecta
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- danielcocea
- veteran

Nemernic scrie:Solutia e sa ai un prieten care sa-ti mai dea cate o palma peste ochi.....ca sa-ti revi. Eu sunt fericit...am doi prieteni care ma palmuiesc cand imi mai vine cate o idee de shopping inutil.... Bine, nici ei nu sunt mai departe de mine....asa ca ne "palmuim" reciproc...... si ne revenim cu picioarele pe pamant (pentru o vreme)....
![]()
p.s.: mai e mult pana la targ ?
Ce razi, ma ?danielcocea scrie:Nemernic scrie:Solutia e sa ai un prieten care sa-ti mai dea cate o palma peste ochi.....ca sa-ti revi. Eu sunt fericit...am doi prieteni care ma palmuiesc cand imi mai vine cate o idee de shopping inutil.... Bine, nici ei nu sunt mai departe de mine....asa ca ne "palmuim" reciproc...... si ne revenim cu picioarele pe pamant (pentru o vreme)....
![]()
p.s.: mai e mult pana la targ ?![]()
![]()
Nu e buna o .....ciorba de palme ? Ehe....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- crystianoo
- veteran

De cand mi-am impus sa numai cheltui aiurea banii pe jiugele de atunci nu am mai coborat sub 300 ron lunar
Cred ca e ceva in aer ca nu ma pot abtine
Neme vezi ca maine tre sa-mi bai o pereche de palme
cu picioru 
Cred ca e ceva in aer ca nu ma pot abtine
Neme vezi ca maine tre sa-mi bai o pereche de palme
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
nush cum fac si eu ca mereu trebuie sa imi iau macar 10 jiguri ca sa ma simt binecrystianoo scrie:De cand mi-am impus sa numai cheltui aiurea banii pe jiugele de atunci nu am mai coborat sub 300 ron lunar![]()
Cred ca e ceva in aer ca nu ma pot abtine![]()
Neme vezi ca maine tre sa-mi bai o pereche de palmecu picioru
crystianoo scrie:De cand mi-am impus sa numai cheltui aiurea banii pe jiugele de atunci nu am mai coborat sub 300 ron lunar![]()
Cred ca e ceva in aer ca nu ma pot abtine![]()
Neme vezi ca maine tre sa-mi bai o pereche de palmecu picioru
Cat despre perechea de palme.....trebuie neaparat sa ne vedem.....am ceva in plan si vreau sa ma palmuiesti