de ii zici cat si pe ce vrei sa cheltui iti face capu calendar si parca iti trece

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cred ca tocmai ti-ai castigat 1000 de dusmanimynu_cs scrie:Cred ca sotia e solutia perfecta
Nemernic scrie:Solutia e sa ai un prieten care sa-ti mai dea cate o palma peste ochi.....ca sa-ti revi. Eu sunt fericit...am doi prieteni care ma palmuiesc cand imi mai vine cate o idee de shopping inutil.... Bine, nici ei nu sunt mai departe de mine....asa ca ne "palmuim" reciproc...... si ne revenim cu picioarele pe pamant (pentru o vreme)....
![]()
p.s.: mai e mult pana la targ ?
Ce razi, ma ?danielcocea scrie:Nemernic scrie:Solutia e sa ai un prieten care sa-ti mai dea cate o palma peste ochi.....ca sa-ti revi. Eu sunt fericit...am doi prieteni care ma palmuiesc cand imi mai vine cate o idee de shopping inutil.... Bine, nici ei nu sunt mai departe de mine....asa ca ne "palmuim" reciproc...... si ne revenim cu picioarele pe pamant (pentru o vreme)....
![]()
p.s.: mai e mult pana la targ ?![]()
![]()
nush cum fac si eu ca mereu trebuie sa imi iau macar 10 jiguri ca sa ma simt binecrystianoo scrie:De cand mi-am impus sa numai cheltui aiurea banii pe jiugele de atunci nu am mai coborat sub 300 ron lunar![]()
Cred ca e ceva in aer ca nu ma pot abtine![]()
Neme vezi ca maine tre sa-mi bai o pereche de palmecu picioru
crystianoo scrie:De cand mi-am impus sa numai cheltui aiurea banii pe jiugele de atunci nu am mai coborat sub 300 ron lunar![]()
Cred ca e ceva in aer ca nu ma pot abtine![]()
Neme vezi ca maine tre sa-mi bai o pereche de palmecu picioru