bagati fratilor
......Secrete,,,,,secrete....
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator

-
panda_fish
- utilizator constant

..Asta cu obstacolul mi-a placut....corect daca ai vointza in tine treci peste astea... vant..frig...sau care or fi ...ovidiu scrie:nu insemana ca sunt foarte bun. inseamna ca sunt mai bun deca ieri sau decat acum un an..
daca pe viitor imi voi depasi ceea ce pot azi...e perfect.
competitia e in primul rand cu mine. nu vreau sa prind mai mult decat cel de langa mine. vreau doar sa prind si doar eu sunt obstacolul... nu vantul, nu frigul... sau alte lucruri (desi pescuitul este influentat de o multime de factori)
si sa nu uitam poate cel mai important ingredient in pescuit: increderea.
-
panda_fish
- utilizator constant

- johnnybravo
- Moderator

de norocul incepatorului ai auzit? stiu destule faze reale cu persoane care au pus pt prima data mana pe bat si au prins capturi la care pescari cu experienta inca viseaza...THE-_CROW scrie:....Hmmmm.....trebuie sa ai si bafta...dar sunt altele care compenseaza....cum ar fi.....experientza..johnnybravo scrie:cel mai mare "secret" in pescuit este acela ca tre sa fii baftos..ce zici e mai importanta decat bafta...
....
..corect...dar e al incepatorului....cand "avansezi" in timp....se duce la alt incepator....johnnybravo scrie:de norocul incepatorului ai auzit? stiu destule faze reale cu persoane care au pus pt prima data mana pe bat si au prins capturi la care pescari cu experienta inca viseaza...THE-_CROW scrie:....Hmmmm.....trebuie sa ai si bafta...dar sunt altele care compenseaza....cum ar fi.....experientza..johnnybravo scrie:cel mai mare "secret" in pescuit este acela ca tre sa fii baftos..ce zici e mai importanta decat bafta...
....