......Secrete,,,,,secrete....

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

vasivoicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vasivoicu » 05 Feb 2007, 23:19

cred ca mai importante decat tehnicile e locul, cel putin pentru mine e suficient,
bagati fratilor :twisted:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 06 Feb 2007, 01:35

cel mai mare "secret" in pescuit este acela ca tre sa fii baftos :D

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de panda_fish » 06 Feb 2007, 01:53

Secretele le poti afla doar pe balta si nici acolo in totalitate pt ca pe unele va trebui sa le furi si pentru altele iti va trebui o strategie bine gandita de a-l face pe acel cineva sa se destainuie fara sa-si dea seama :twisted:
La inceput a fost pasiune,.....acum a devenit OBSESIE !!!

THE-_CROW
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de THE-_CROW » 06 Feb 2007, 02:00

ovidiu scrie:nu insemana ca sunt foarte bun. inseamna ca sunt mai bun deca ieri sau decat acum un an..
daca pe viitor imi voi depasi ceea ce pot azi...e perfect.
competitia e in primul rand cu mine. nu vreau sa prind mai mult decat cel de langa mine. vreau doar sa prind si doar eu sunt obstacolul... nu vantul, nu frigul... sau alte lucruri (desi pescuitul este influentat de o multime de factori)
si sa nu uitam poate cel mai important ingredient in pescuit: increderea. :wink:
..Asta cu obstacolul mi-a placut....corect daca ai vointza in tine treci peste astea... vant..frig...sau care or fi ...:wink: ....

THE-_CROW
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de THE-_CROW » 06 Feb 2007, 02:04

johnnybravo scrie:cel mai mare "secret" in pescuit este acela ca tre sa fii baftos :D
....Hmmmm.....trebuie sa ai si bafta...dar sunt altele care compenseaza....cum ar fi.....experientza.. :!: ..ce zici e mai importanta decat bafta... :?: ....

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de panda_fish » 06 Feb 2007, 02:10

Se complecteaza una pe cealalta. Proportia este egala.

Parerea mea.....

THE-_CROW
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de THE-_CROW » 06 Feb 2007, 02:13

....Apropo de mana si de jucat voblerul.....am cumparat azi niste X RAP-uri de 8 cm...si de 10 cm.....ati pescuit cu ele...?.....au prins ceva pesti ... :?: ....

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 06 Feb 2007, 02:14

THE-_CROW scrie:
johnnybravo scrie:cel mai mare "secret" in pescuit este acela ca tre sa fii baftos :D
....Hmmmm.....trebuie sa ai si bafta...dar sunt altele care compenseaza....cum ar fi.....experientza.. :!: ..ce zici e mai importanta decat bafta... :?: ....
de norocul incepatorului ai auzit? stiu destule faze reale cu persoane care au pus pt prima data mana pe bat si au prins capturi la care pescari cu experienta inca viseaza... :D

THE-_CROW
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de THE-_CROW » 06 Feb 2007, 02:46

johnnybravo scrie:
THE-_CROW scrie:
de norocul incepatorului ai auzit? stiu destule faze reale cu persoane care au pus pt prima data mana pe bat si au prins capturi la care pescari cu experienta inca viseaza... :D
..corect...dar e al incepatorului....cand "avansezi" in timp....se duce la alt incepator.... :cry: :cry: .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 06 Feb 2007, 14:00

dan popa scrie:Secrete....??.....Ce secrete????
Mana conteaza in primul rand.....si dupa aceea ''scula''
ma daca zici tu ......... :D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns