......Secrete,,,,,secrete....

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 05 Feb 2007, 18:16

sa se revizuiasca primesc da doar pe ici pe colo prin punctele esentiale :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

THE-_CROW
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de THE-_CROW » 05 Feb 2007, 18:44

razvan m. scrie:Cand e vorba de amanunte, e aplicabila partea asta:
razvan m. scrie: Incerca sa experimentezi cat mai mult, ca nici in pescuit (ca si in alte domenii) nu poti capata totul de-a gata.
:lol:
....Ok ....dar zi-mi ce fel de tehnica folosesti....si promit ca o pun in practica. 8) :lol: :lol: :lol: ..

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 05 Feb 2007, 19:08

cred ca problema este de fapt urmatoarea: nu sa spui ca nu-ti arata cineva o tehnica anume, sau un twister cu care a prins, cat faptul de a dori sa inveti.
cine incepe sa creada ca gata...acum stie... si se multumeste sa prinda atat cat stie si cum stie... fara sa-si doreasca sa invete ceva nou... sa fure chiar; acela va regresa..

(eu cred vorba cu meseria care se fura; adevarat ca se si intreaba.)

cum spunea si razvan m.,cam toata lumea pe acest site spune...despre cum pescuieste cu ce scule... si nu poti sa explici in scris ce insemna sa dai taras cu un jig de 4g sau ce inseaman sa joci in zig-zag un jig de 15g cate 1,5m inaltime....si pestii sa traga, nu sa ameteasca...

pot spune ca daca mi se intampla (rar :oops: ) sa vad pe cineva ca prinde salau dupa salau...si eu sa fac plaja, imediat incerc sa uit tot ce stiu despre acest pescuit, si ma pun in situatia ca si cum nu as sti nimic...
ori te imprietenesti cu omul, daca mi-e tovaras..atunci ma duc peste el...ma uit cam cu ce da...cum recupereaza...intreb... si rezolv problema.
nu insist , zicand ca lasa c-o sa-mi traga si mie, pt ca s-ar putea sa nu-mi traga. am patit asta si am prins un salau mai mare decat vecinul care mi-aaratat tehnica... multumire mai mare ca aia, mai rar...

totusi am patit situatia cand eu am prins in jur de 20 de pesti(salai) iar 4 tovarasi nu au prins nimic...dar nimic. am luat lanseta fiecaruia...si din 2-3 lansari am prins un salau..cu jigurile lor...si tot ma acuzau ca am secrete!
mai transparent de atat nu se poate; trebuie doar sa vrei sa inveti si sa fii deschis spre cunoastere.
si sa-ti faca mintea: :idea:

:wink:

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 05 Feb 2007, 19:23

Pai inseamna ca esti foarte bun.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 05 Feb 2007, 19:49

In sfarsit am aflat ce inseamna WSB :D

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 05 Feb 2007, 19:55

..pai de ce n-ai intrebat?
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 05 Feb 2007, 19:57

Ma gandeam ca-i ...secret,,, secret...

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 05 Feb 2007, 20:02

nu insemana ca sunt foarte bun. inseamna ca sunt mai bun deca ieri sau decat acum un an..
daca pe viitor imi voi depasi ceea ce pot azi...e perfect.
competitia e in primul rand cu mine. nu vreau sa prind mai mult decat cel de langa mine. vreau doar sa prind si doar eu sunt obstacolul... nu vantul, nu frigul... sau alte lucruri (desi pescuitul este influentat de o multime de factori)
si sa nu uitam poate cel mai important ingredient in pescuit: increderea. :wink:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 05 Feb 2007, 20:22

eu unul cred ca nici unul, dar absolut nici unul dintre pescarii cu experienta nu dezvaluie totul, fara retineri. aici poate sa faca exceptie prieteniile dintre pescari care dainuie peste ani si astea nu sunt prea numeroase.
cei care spun totul si stiu sa explice totul (ca si asta e o arta) se expun riscului ca ucenicul sa-l faca pilaf in scurt timp. de-aia zic, un prieten poate nu se supara, dar un maestru... :D :idea:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 05 Feb 2007, 21:04

Secrete....??.....Ce secrete????
Mana conteaza in primul rand.....si dupa aceea ''scula''
Degeaba ai cu ce daca nu stii ce sa faci cu ele... :wink:

Scrie răspuns