scandalos
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- veteran
scandalos
plase multifilament
Postat de: gabriela22 | Data: 24/03/2009 | Expira la: 23/04/2009
vand plase multifilament 200 metrii lungime pe 100 ochiuri inaltime.
Ochiuri:36,45,55,65 in 2,3 si 4 fire.
PRET:160-220 lei
0741518772
moderatori ,stergeti acest anunt marlanesc .
multumesc
0741518772
multumesc
walleye
-
- veteran
Re: scandalos
Stai frate asa, fii calm, respira pe nas nu pe gura si reflecteaza! Poate ca are omul pamant arabil cu grau, porumb etc si l-au invadat lacustele. Cu ce vrei sa le prinda? Daca arunca furadan afecteaza pamantul. Plasa e solutia optima...adrian frunza scrie:plase multifilament
0741518772
multumesc
-
- veteran
Paul ,cred ca ai fost ales moderator ,cu pile.
la scorul asta ,sigur sunt multifilament impletit din fir tip monofilament ,adica sunt nylon ,nu matase sintetica .sunt criminale ,agata orice .cunosc f bine acest subt argument al braconierilor autorizati si neautorizati .ciudata este atitudinea ta .
daca tie ti se pare normal anuntul , mie mi se pare o porcarie .
o sa bag si eu unul cu aparate de pescuit electric folosite pentru fizioterapia pestilor .
la scorul asta ,sigur sunt multifilament impletit din fir tip monofilament ,adica sunt nylon ,nu matase sintetica .sunt criminale ,agata orice .cunosc f bine acest subt argument al braconierilor autorizati si neautorizati .ciudata este atitudinea ta .
daca tie ti se pare normal anuntul , mie mi se pare o porcarie .
o sa bag si eu unul cu aparate de pescuit electric folosite pentru fizioterapia pestilor .
walleye
adrian frunza- ai avertisment pentru limbaj ostil si atac la persoana lui Paul.
te rog sa recitesti regulamentul forumului, care trebuie respectat.
te rog sa recitesti regulamentul forumului, care trebuie respectat.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
supararea mi se pare si mie firesca, dar persoana lui Paul nu are ce cauta in supararea lui Adrian.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
care persoane? aici "rapitori.ro" nu prea sunt persoane, cat idei: sau cel putin asa spune o parte a regulamentului" discutiile se poarta la nivelul ideilor si nu al persoanelor"Michael scrie:supararea mi se pare si mie firesca, dar persoana lui Paul nu are ce cauta in supararea lui Adrian.
nu?

si ce mama......... racului cauta un anunt de plase de pescuit (nu este primul

wtf este asa sportiv in bagat plase?
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
M-am uitat de curiozitate la anunturi..si mai sint destule care nu au legatura cu pescuitul sportiv.
NU il sustin pe cel care vinde plasa de multi...dar Adrian Frunza nu are nicio dovada ca plasa este din mono...
Vorba lui Paul..sint destui pescari care sint si piscicultori si au crescatorii...si cred ca lor li se adresa anuntul asta.
NU il sustin pe cel care vinde plasa de multi...dar Adrian Frunza nu are nicio dovada ca plasa este din mono...
Vorba lui Paul..sint destui pescari care sint si piscicultori si au crescatorii...si cred ca lor li se adresa anuntul asta.
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura