scandalos

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 25 Mar 2009, 16:08

Ceva obisnuit la noi in Romanica, din reclamant ajungi acuzat :))) Hai sa ne cumparam plase mai bine decat sa investim milioane in scule, apropo cand o sa gasim pe Totalfishing plasele doamnei gabriela22???

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 25 Mar 2009, 16:33

domnul cipic ai o problema cu TotalFishing sau de unde pana unde aluzia, sau care-i legatura ?
imi cauti nod in papura ?
daca da, zi, poate-mi trece si mie prin cap sa te rog sa-ti scoti reclama cu MimTeam din avatar, ca vad ca nu apreciati posibilitatea de a va face reclama moca in schimb te-ai gandit sa o dam in discutii aiurea ?

apropos de acest topic, voua va place sa va certati degeaba ?
baga un tampit un anunt cu plase, si voi care va cunoasteti pe aici de ani va apucati sa va certati
bravo frate, super exemplu

am primit un mesaj privat, am sters anuntul
nu era mai simplu decat sa incepeti sa va certati degeaba ?

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 25 Mar 2009, 16:52

cipic scrie:Ceva obisnuit la noi in Romanica, din reclamant ajungi acuzat :))) Hai sa ne cumparam plase mai bine decat sa investim milioane in scule, apropo cand o sa gasim pe Totalfishing plasele doamnei gabriela22???
Am avut aceiasi "soarta"pe un alt site de pescuit"sportiv"(folosesc ghilimelele pentru cei care nu au inteles,si nu inteleg din siglele siteurilor ce inseamna SPORTIV)Cu aceiasi vehementa si indarjire am fost inampinat de unii,in incercarea lor de a ma convinge ca sunt plasele inofensive,ca....pentru unii patroni de balti,bla,bla.Plasele permise de lege se vand in magazinele de specialitate,adica pescuit INDUSTRIAL.iar asta se stie de cei ce au nevoie de ele,n-ar mai avea.In rest,comercializarea lor la colt de strada este interzisa,cu atat mai mult cu cat,sunt sigur ca e vorba de plase mono.Ce urmeaza fratilor?!!! butelii,poate-i trebuie paznicului sa-si faca o ciorba,aparate electrice,pe post de generator?!!! Romania trezeste-te!!!!!

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 25 Mar 2009, 17:02

BaTMaN scrie:
cipic scrie:Ceva obisnuit la noi in Romanica, din reclamant ajungi acuzat :))) Hai sa ne cumparam plase mai bine decat sa investim milioane in scule, apropo cand o sa gasim pe Totalfishing plasele doamnei gabriela22???
Am avut aceiasi "soarta"pe un alt site de pescuit"sportiv"(folosesc ghilimelele pentru cei care nu au inteles,si nu inteleg din siglele siteurilor ce inseamna SPORTIV)Cu aceiasi vehementa si indarjire am fost inampinat de unii,in incercarea lor de a ma convinge ca sunt plasele inofensive,ca....pentru unii patroni de balti,bla,bla.Plasele permise de lege se vand in magazinele de specialitate,adica pescuit INDUSTRIAL.iar asta se stie de cei ce au nevoie de ele,n-ar mai avea.In rest,comercializarea lor la colt de strada este interzisa,cu atat mai mult cu cat,sunt sigur ca e vorba de plase mono.Ce urmeaza fratilor?!!! butelii,poate-i trebuie paznicului sa-si faca o ciorba,aparate electrice,pe post de generator?!!! Romania trezeste-te!!!!!
Din citatul dlui.cipic ma dezic de fraza legata de totalfihing,in rest e de apreciat ca spre deosebire de acel site care promoveaza aceste vanzari,aici a fost taxat si scos,din topic.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 25 Mar 2009, 17:07

am inteles acum, nu aveti pe ce sa va certati

maine o sa-si faca unul user la misto sa scrie ca vinde aparat electric, si pana vad eu si sterg va mai certati in grup putin

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 25 Mar 2009, 18:10

Am scos imaginea cu MIM ca sa nu mai fac reclama,de parca o fac pt mine :) !!! Cu Totalfishing nu am nimic,doar nu era sa scriu de alt site online pe rapitori.ro ,doar sunteti clientii si prietenii nostri!!! Data care vine o sa cer voie cand o sa-mi pun o poza la avatar!!!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 25 Mar 2009, 18:34

cipic, am dat doar exemplu de cat de usor e sa ne luam unii de altii :)

nu cred ca tolereaza cineva anunturile cu plase, cu atat mai putin sa le incurajeze
sectiunea de anunturi fiind libera, oricine poate scrie orice
daca eu nu vad, daca da cineva un mesaj le sterg
hai sa nu ne mai agitam pentru nimic

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 25 Mar 2009, 19:51

adrian frunza scrie:Paul ,cred ca ai fost ales moderator ,cu pile.

la scorul asta ,sigur sunt multifilament impletit din fir tip monofilament ,adica sunt nylon ,nu matase sintetica .sunt criminale ,agata orice .cunosc f bine acest subt argument al braconierilor autorizati si neautorizati .ciudata este atitudinea ta .
daca tie ti se pare normal anuntul , mie mi se pare o porcarie .
o sa bag si eu unul cu aparate de pescuit electric folosite pentru fizioterapia pestilor .
Adrian.. eu chiar la navoade m-am gandit cand am cicit ca vinde plase multifilament. Poate ai dreptate, or fi mono impletite pentru sporirea rezistentei, nu stiu.. stiu ca am scris despre ceea ce am citit doar. Nu ai de ce sa te superi pe mine.

Si, pile ca moderator, cu siguranta nu am avut.
Michael scrie:adrian frunza- ai avertisment pentru limbaj ostil si atac la persoana lui Paul.
te rog sa recitesti regulamentul forumului, care trebuie respectat.
Multumesc Michael, dar nu consider atac la persoana mea.. Probabil Adrian s-a aprins putin mai tare, dar.. trece :D

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 26 Mar 2009, 08:11

discutia din topic imi aduce aminte de "dog day afternoon" .
nu m-am suparat pe nimeni ,nu am vrut sa atac la persoana moderatorul,dar astfel de anunturi trebuie filtrate instant .vigilenta !
sau cum spuneau in armata inainte de '89; atentie ,dusmanul asculta !!
walleye

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 26 Mar 2009, 08:25

danr scrie:am inteles acum, nu aveti pe ce sa va certati

maine o sa-si faca unul user la misto sa scrie ca vinde aparat electric, si pana vad eu si sterg va mai certati in grup putin
Exact, cred ca asta e problema. Fiecare om are o doza de agresivitate si simte uneori nevoia sa si-o "verse" pe cei din jur. Si cum de pe sectiunea Polemici au disparut "greii" (Gerula, Kintauti, Serbanel etc.) rechinasii mai "marunti" au si ei nevoie de un coltisor al lor unde sa se poatya incaiera! Tine de psihologia umana, pana la urma. :lol:

Scrie răspuns