Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
adrian frunza
- veteran

salut .odata cu racirea apei si dezvoltarea gonadelor la salaii masculi si femele,am remarcat o pigmentare a masculilor asemanatoare cu cea din primavara.oare nu ar trebui sa fie in egala masura si mai agresivi?oricum majoritatea capturilor sunt femele ,masculii fiind rar reprezentati.
daca ati observat acest lucru ,raspundeti va rog ,in ce conditii ati observat acest aspect.am banuiala ca nu toti salaii se pigmenteaza ,doar cei care sunt la primele reproduceri.
walleye
-
Adi_
- veteran

adrian frunza scrie:salut .odata cu racirea apei si dezvoltarea gonadelor la salaii masculi si femele,am remarcat o pigmentare...
si la ceilalti salai, in afara sa masculi si femele, ce ai observat?

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Andrei
- veteran

-
@ Adi_
Ai si tu un raspuns inteligent la vre-o intrebare?
-
Adi_
- veteran

Andrei, daca nu sti de gluma, back off. daca te deranjeaza ce scriu, nu mai citi. Ce sa faci, unii e mai inteligenti, altii nu e.. intelegi? Inteligentule....
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Andrei
- veteran

-
Da sa fie cum zici, da kiar la toate topicurile? Las-o mai moale, k te-am observat
-
todi
- veteran

-
Putinii salai prinsi in ultimul timp erau depigmentati, datorita mocirlei in care traiesc de la inceputul verii. vegetatia e inexistenta datorita cursului puternic si apelor umflate. Poate ca pescuiesti intr'o zona neafectata de debite si turbiditati mari, Adrian.
Numai bine!
-
Adi_
- veteran

daca ai spirit de observatie, verifica sa vezi cate din mesajele mele sunt la mishto si cate sunt serioase... sa vezi ca nu e chiar cum zici. dar te-ai trezit si tu acuma sa comentezi... sper sa te iei de toti care glumesc destul de des (nu ca m-ar deranja pe mine) nu numai de mine... sau m-ai vazut mai prost imbracat?
-
adrian frunza
- veteran

salut Adi_.te referi la salaii androgini sau la bulangii?cred ca erau la carnaval .
va rog respectati topicul,chiar ma intereseaza opiniile voastre.
walleye
-
Adi_
- veteran

adrian, sper ca nu te-ai suparat. mi-a sarit in ochi expresia "salaii masculi si femele" si ma gandeam ca or fi si hermafroditi. in fine, daca te-am suparat imi cer scuze.
-
razvan m.
- veteran

-
Adrian, mai prin iarna aveai ceva planuri cu salaii la montura (tirette).... N-ai incercat ?
As fi curios sa vad ce le place mai mult. Plasticul sau naturalul.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.