salut bogdank.dar nu mai prolific ca braconierul.
e adevarat ca salaul nu poate fi transportat in hidrobioane si nu poate fi manipulat manual pt ca moare?am inteles ca singura modalitate de propagare =icre fecundate pe suport.
salaul s-a pigmentat.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
E sensibil gagiu'. Nici muls nu poate fi, procentul de pierdere a reproducatorilor in cazul mulgerii e 100%. Am citit o chestie tare de tot: ungurii exportau salau viu in Austria, pt repopulari, marea majoritatea mureau pe drum, cei ramasi vii orbeau (se frecau unii de altii si isi raneau corneea - si cum nu au pleoape...adrian frunza scrie:salut bogdank.dar nu mai prolific ca braconierul.
e adevarat ca salaul nu poate fi transportat in hidrobioane si nu poate fi manipulat manual pt ca moare?am inteles ca singura modalitate de propagare =icre fecundate pe suport.

Procedeul de populare cu salau e mai compilcat,am inteles ca puietul se transporta aproape congelat in recipiente speciale,dar cea mai sigura metoda de populare e cea naturala pe labele pasarilor
.
Sunt de acord cu Danr cu facutul diferentei intre viu si artificial si cred ca asta e valabil si la stiuca eu am patito,intr-o zi am facut macel la oscilanta si a doua zi in aceelasi loc nici o captura la aceleasi oscilante in acest timp la pestisor captura dupa catura la localnici, dar sa nu generalizam sunt momente cand se prinde la orice... parere proprie...

Sunt de acord cu Danr cu facutul diferentei intre viu si artificial si cred ca asta e valabil si la stiuca eu am patito,intr-o zi am facut macel la oscilanta si a doua zi in aceelasi loc nici o captura la aceleasi oscilante in acest timp la pestisor captura dupa catura la localnici, dar sa nu generalizam sunt momente cand se prinde la orice... parere proprie...
-
- veteran