Sa mai punem si noi ceva inapoi in balta

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Hell
veteran
veteran

Sa mai punem si noi ceva inapoi in balta

Mesaj de Hell » 15 Feb 2007, 17:01

Am tot citi de rapitori, capturi impresionante, tehnici de a prinde cat am sigur.... etc. Balta da cat poate dar cand nu mai are ce da ce facem???? PLECAM LA ALTA????? NU eu zic sa popolam si noi cum putem acele locuri uimitoare care de fiecare data ne satisface sa facem ceva sa fie bine si pt PESTE. ce ziceti??? astept raspunsuri si propuneri.....Salvati Fauna!!!!!!

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 15 Feb 2007, 18:19

vointa..ar fi..zic eu

cu partea financiara e mai greu
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

Hell
veteran
veteran

Re: re

Mesaj de Hell » 15 Feb 2007, 18:25

[quote="ionutz_gr"]vointa..ar fi..zic eu

cu partea financiara e mai greu[/quote]

Stii ionutz...... atunci cand pleci de pe balta sau locul de pescuit ar fi frumos sa se adune mizerile facute....si momeala ramasa ar fi bine sa o arunci in apa asa manca si pestele linistit si data viitoare garantez k vei prinde mult mai bine in locul respectiv.

Kt despre repopulare ar trebui sa tragem de urechi pe tarani de la ajvps. La bani kare i dam ar trbui sa faca ceva si pt peste ..nu ??? tu ce crezi???

ionutz_gr
senior
senior

Mesaj de ionutz_gr » 15 Feb 2007, 18:33

1.nu mai da banii la ajvps..vezi de o asociatie noua

2.eu cu pescuitu de balta nu prea ma omor..pe rau e mai frumos

3.daca se face sau nu curatenie la locul de pescuit..depinde numai de
obrazul pescarului...daca ii place sa stea in gunoi..sa stea..de obicei pe balta pescarii se duc intr-un loc..si cum il tin..curat..murdar..depinde de ei..data viitoare cand vin ..tot cum au lasat o sa fie
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 15 Feb 2007, 22:00

Am mai spus si cu alta ocazie in alt subiect de lucratorii AJVPS care nu fac nimic pentru baltile sau raurile din judet asa ca tot pescarii trebuie sa aiba grija de curatenia la locul de pescuit si pestele prins sa corespunda dimensiunilor de bun simt (nu din aia care-i vezi cu lupa) :!: :!: :!:

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 15 Feb 2007, 22:31

cine asteapta sa vina cineva sa faca curatenie din urma lui...are o mentalitate gresita

lucratorii de la agvps ... or fi..da creca stau pe invisible :twisted:

marcel v
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marcel v » 18 Feb 2007, 05:54

Badie,te referi la ceva mic, pe plan local ,sau la ce am vazut ca s-a realizat la CINCIS in HD anul trecut?
Vreme buna ,fir intins !

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 18 Feb 2007, 17:52

Lacul Cincis din Hunedoara l-am populat cu 5 to. de crap si caras.
Respectiv crap 2 to. intre 1 kg si 2 kg pe bucata si caras 3 to. intre 300gr si 500 gr. per bucata.
Anul acesta speram sa putem aduna bani mai multi din cotizatiile membrilor pentru a putea sa populam cu o cantitate mai mare de peste.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 18 Feb 2007, 17:57

Nene APSHD, vezi ca esti pe "rapitori.ro". Stii ce mult ne intereseaza carasii si crapii, pe aici? De popularile cu rapitori cand ne zici?

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 18 Feb 2007, 18:04

In acest an pe linga alte specii vom popula si cu salau lacul Cincis din Hunedoara

Scrie răspuns