Sa mai punem si noi ceva inapoi in balta
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Sa mai punem si noi ceva inapoi in balta
Am tot citi de rapitori, capturi impresionante, tehnici de a prinde cat am sigur.... etc. Balta da cat poate dar cand nu mai are ce da ce facem???? PLECAM LA ALTA????? NU eu zic sa popolam si noi cum putem acele locuri uimitoare care de fiecare data ne satisface sa facem ceva sa fie bine si pt PESTE. ce ziceti??? astept raspunsuri si propuneri.....Salvati Fauna!!!!!!
re
vointa..ar fi..zic eu
cu partea financiara e mai greu
cu partea financiara e mai greu
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
Re: re
[quote="ionutz_gr"]vointa..ar fi..zic eu
cu partea financiara e mai greu[/quote]
Stii ionutz...... atunci cand pleci de pe balta sau locul de pescuit ar fi frumos sa se adune mizerile facute....si momeala ramasa ar fi bine sa o arunci in apa asa manca si pestele linistit si data viitoare garantez k vei prinde mult mai bine in locul respectiv.
Kt despre repopulare ar trebui sa tragem de urechi pe tarani de la ajvps. La bani kare i dam ar trbui sa faca ceva si pt peste ..nu ??? tu ce crezi???
cu partea financiara e mai greu[/quote]
Stii ionutz...... atunci cand pleci de pe balta sau locul de pescuit ar fi frumos sa se adune mizerile facute....si momeala ramasa ar fi bine sa o arunci in apa asa manca si pestele linistit si data viitoare garantez k vei prinde mult mai bine in locul respectiv.
Kt despre repopulare ar trebui sa tragem de urechi pe tarani de la ajvps. La bani kare i dam ar trbui sa faca ceva si pt peste ..nu ??? tu ce crezi???
1.nu mai da banii la ajvps..vezi de o asociatie noua
2.eu cu pescuitu de balta nu prea ma omor..pe rau e mai frumos
3.daca se face sau nu curatenie la locul de pescuit..depinde numai de
obrazul pescarului...daca ii place sa stea in gunoi..sa stea..de obicei pe balta pescarii se duc intr-un loc..si cum il tin..curat..murdar..depinde de ei..data viitoare cand vin ..tot cum au lasat o sa fie
2.eu cu pescuitu de balta nu prea ma omor..pe rau e mai frumos
3.daca se face sau nu curatenie la locul de pescuit..depinde numai de
obrazul pescarului...daca ii place sa stea in gunoi..sa stea..de obicei pe balta pescarii se duc intr-un loc..si cum il tin..curat..murdar..depinde de ei..data viitoare cand vin ..tot cum au lasat o sa fie
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
re
cine asteapta sa vina cineva sa faca curatenie din urma lui...are o mentalitate gresita
lucratorii de la agvps ... or fi..da creca stau pe invisible
lucratorii de la agvps ... or fi..da creca stau pe invisible

Lacul Cincis din Hunedoara l-am populat cu 5 to. de crap si caras.
Respectiv crap 2 to. intre 1 kg si 2 kg pe bucata si caras 3 to. intre 300gr si 500 gr. per bucata.
Anul acesta speram sa putem aduna bani mai multi din cotizatiile membrilor pentru a putea sa populam cu o cantitate mai mare de peste.
Respectiv crap 2 to. intre 1 kg si 2 kg pe bucata si caras 3 to. intre 300gr si 500 gr. per bucata.
Anul acesta speram sa putem aduna bani mai multi din cotizatiile membrilor pentru a putea sa populam cu o cantitate mai mare de peste.