RUSINEEE !!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

OvidiuRus
veteran
veteran

RUSINEEE !!

Mesaj de OvidiuRus » 11 Mar 2008, 20:03

Ascultati cu atentie, imaginile spun totul !! :( :x :cry:

http://www.protv.ro/stiri/social/revolt ... mures.html

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 11 Mar 2008, 20:40

groaznic, din pacate nu e singurul caz de genul asta, nu de mult s-a intamplat la fel si pe Somesul Mare cand s-au umflat apele
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 11 Mar 2008, 20:46

iti dai seama ca nu arunca o flegma pe apele din tara din ce a spus tipa aia : "nu avem nici macar o barca" PTIUU jeguri nu oameni.

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 11 Mar 2008, 22:53

Am trecut si eu azi pe langa Mures si am observat fenomenul... insa in fiecare an cand cresc apele spala malurile de tot jegu lasat de oameni pe maluri.... uneori chiar de pescari. E din pacate un fenomen ce se intampla in fiecare primavara. :cry: :cry:

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 12 Mar 2008, 00:25

si se va mai intampla multi ani de acum inainte pana cand oamenii se vor dezobisnui de prostul obicei de a arunca gunoaiele in ape sau pe maluri si de conceptia ca doar apa le duce
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 12 Mar 2008, 00:45

ravenheart scrie:si se va mai intampla multi ani de acum inainte pana cand oamenii se vor dezobisnui de prostul obicei de a arunca gunoaiele in ape sau pe maluri si de conceptia ca doar apa le duce
Ati vazut vre-un sistem organizat de colecatare a gunoaielor la sate ?Eu nu . Nu zic de serviciul de colectare gunoi, cum ar fi normal, ci macar de gropi de gunoi "amenajate" unde sa-si duca taranul gunoiul... Pana cand autoritatile locale nu se vor gandi la treaba asta, taranii vor face asa cum au facut si parintii si bunicii lor. Adica vor arunca gunoiul tot "devale" pe malul garlei.

In trecut la sat gunoiul era in mare parte biodegradabil, pe vremea aia nu era la moda "societatea de consum" cu toate ciurucurile de plastic pe care le cumperi si le arunci a doaua zi ... acum situatia e alta si o simtim pe pielea noastra.

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 12 Mar 2008, 01:22

am vazut si eu stirea. urat :( cel mai trist (cum zicea si andreea esca) e ca nimanui nu ii pasa si ca nimeni nu face nimik... suna baiatu ala ca disperatu la garda de mediu si ii raspundea o cucoana care zicea asa cu un aer de "stai domle ca acu imi pilesc unghile" , nu avem domne cu ce sa intervenim , nu avem barca , cu ce sa le culegem :x
fratilor va zic io , ne luptam cu morile de vant... filmam, anuntam oficialitati, ne punem pielea la bataie la propriu , si frectie , nu intereseaza pe nimeni. mai urmeaza sa facem un miting pe la bucuresti sau mai stiu io ce sa mai rada si de noi dupaia aia din parlament...
tot ce putem face e sa ne strangem gunoiele noastre cand merem la peste, eventual si pe ale altora daca pestele nu trage, mai dam un telefon la o politie, un agvps, mai raportam niste braconieri... si-n rest cam atat, din pacate :?

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 12 Mar 2008, 01:29

apropo, mi-am amintit ca aveam o poza de genu prin caluclator , facuta cu ceva timp in urma ... fenomenul se petrce si pe olt nu numai pe mures si cred ca cam pe toate raurile mari de pe la noi, din pacate :cry:
aveti link aici :
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=5519

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 12 Mar 2008, 01:54

cel mai trist este faptul ca pe toate raurile se intampla fenomenul asta si nimeni nu ia masuri.e drept ca problema pleaca de la taranii care arunca gunoaiele pe malul apei dar eu cred ca daca autoritatile ar baga amenzi la greu nu ar mai exista mizeria asta.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 12 Mar 2008, 08:54

cea mai tare scuza am auzit-o cind m-am riscat si eu s-o deranjez pe o cucoana de la garda de mediu si am sunat sa reclam ca unii aruncau moloz cu basculantele pe malul argesului. dupa vreo 5 minute in care m-a ascultat cu "interes", gagica imi spune: nu e treaba garzii de mediu, suna si tu la apele romane.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Scrie răspuns