RUSINEEE !!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Soacra-mea traieste intr-un sat cu 3000 locuitori unde nu exista sistem de colectare a gunoiului si nici macar o groapa de gunoi.
Periodic aduc in saci gunoiul la oras si il arunc la buncar.
Dar restul ce credeti ca fac?
Plimba 12 km gunoiul cu masina ca sa il aduca la oras?
Prin sat trece si un râu , Suceviţa.
Periodic aduc in saci gunoiul la oras si il arunc la buncar.
Dar restul ce credeti ca fac?
Plimba 12 km gunoiul cu masina ca sa il aduca la oras?
Prin sat trece si un râu , Suceviţa.
pana nu se va face puscarie pentru gunoiul si materialele reciclabile aruncate in natura,nu se va rezolva problema.
suntem o natiune care mai are mult de invatzat,cu fortza,ca de de buna voie nu se poate,lipseste educatia si bunul simt.
suntem o natiune care mai are mult de invatzat,cu fortza,ca de de buna voie nu se poate,lipseste educatia si bunul simt.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
cu sunatul la telefon nu rezolvam nimic.
numai scris sau email,asa stiu institutiile statului sa reactioneze si asta deoarece scrisul ramane,iar emailul poate fi trimis in acelasi timp ,mult mai multor institutii.
daca vreti sa va implicati in astfel de cazuri,va sfatuiesc sa trimiteti emailuri cu dovada (poza din care sa reioasa clar locatia si data) la mai toate institutiile de profil din romania si la ONG-uri dar si la massmedia.
nu ocoloti presendetia si cancelaria primului ministru ,da bine in adresa de mail
cand functionarul de la garda de mediu care citeste mailul,vede ca aceiasi sesizare a fost trimisa si catre primul ministru ,sau alte organisme ,reactioneaza altfel.
am probat eu si merge
de preferat sa nu fiti singuri in acest demers,e mai bine sa fie asaltati din mai multe parti cu sesizari prin email sau scris
numai scris sau email,asa stiu institutiile statului sa reactioneze si asta deoarece scrisul ramane,iar emailul poate fi trimis in acelasi timp ,mult mai multor institutii.
daca vreti sa va implicati in astfel de cazuri,va sfatuiesc sa trimiteti emailuri cu dovada (poza din care sa reioasa clar locatia si data) la mai toate institutiile de profil din romania si la ONG-uri dar si la massmedia.
nu ocoloti presendetia si cancelaria primului ministru ,da bine in adresa de mail

cand functionarul de la garda de mediu care citeste mailul,vede ca aceiasi sesizare a fost trimisa si catre primul ministru ,sau alte organisme ,reactioneaza altfel.
am probat eu si merge

de preferat sa nu fiti singuri in acest demers,e mai bine sa fie asaltati din mai multe parti cu sesizari prin email sau scris
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- veteran
salut, din pacate ii intzeleg si pe aia de la mediu, ce vretzi sa faca daca nu au fonduri, si nu au frate fonduri, pe guvernantzii nostrii ii intereseaza altceva si sigurr nu mediu, problema sta in tzaranul roman cu manele in kap ce merge la mici duminika, sincer ma bukur ca-s peturi si nu altceva cianuri etc... ca as inebuni daca s-ar otravi Muresul. 

be smart be silent be deadly.....
gresit,total gresit in privinta fondurilor.empthy_cluster scrie:salut, din pacate ii intzeleg si pe aia de la mediu, ce vretzi sa faca daca nu au fonduri, si nu au frate fonduri, pe guvernantzii nostrii ii intereseaza altceva si sigurr nu mediu, problema sta in tzaranul roman cu manele in kap ce merge la mici duminika, sincer ma bukur ca-s peturi si nu altceva cianuri etc... ca as inebuni daca s-ar otravi Muresul.
au fonduri,crede-ma stiu ce vorbesc,iar daca nu ar avea,ar fi din cauza managementului defectuos pt ca fonduri pe problema medilui au tot venit si continua sa vina
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- veteran