RUSINEEE !!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Gabor Gabriel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Gabor Gabriel » 12 Mar 2008, 09:13

Soacra-mea traieste intr-un sat cu 3000 locuitori unde nu exista sistem de colectare a gunoiului si nici macar o groapa de gunoi.
Periodic aduc in saci gunoiul la oras si il arunc la buncar.
Dar restul ce credeti ca fac?
Plimba 12 km gunoiul cu masina ca sa il aduca la oras?
Prin sat trece si un râu , Suceviţa.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 12 Mar 2008, 10:26

...mai dureros...
Sunt unele rauri care trec granitele tarii cu tot ce "exportam".Aici ma refer la rau Tisa,care trece in Ungaria si asta dupa ce a colectat gunoiul altor afluenti.
Ce credeti,cum suntem catalogati ?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 12 Mar 2008, 13:12

pana nu se va face puscarie pentru gunoiul si materialele reciclabile aruncate in natura,nu se va rezolva problema.
suntem o natiune care mai are mult de invatzat,cu fortza,ca de de buna voie nu se poate,lipseste educatia si bunul simt.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 12 Mar 2008, 15:30

groaznic :cry:

"Comisarii Gărzii de Mediu Hunedoara nu au vrut să comenteze incidentul. S-au mulţumit doar să ne transmită că au trimis oameni pe teren şi că aceştia vor evalua situaţia." Ma intreb daca asa a fost...garda de mediu asta ii numai de forma presupun. :x

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Mar 2008, 18:25

cu sunatul la telefon nu rezolvam nimic.
numai scris sau email,asa stiu institutiile statului sa reactioneze si asta deoarece scrisul ramane,iar emailul poate fi trimis in acelasi timp ,mult mai multor institutii.
daca vreti sa va implicati in astfel de cazuri,va sfatuiesc sa trimiteti emailuri cu dovada (poza din care sa reioasa clar locatia si data) la mai toate institutiile de profil din romania si la ONG-uri dar si la massmedia.
nu ocoloti presendetia si cancelaria primului ministru ,da bine in adresa de mail :wink:
cand functionarul de la garda de mediu care citeste mailul,vede ca aceiasi sesizare a fost trimisa si catre primul ministru ,sau alte organisme ,reactioneaza altfel.
am probat eu si merge :lol: :wink:

de preferat sa nu fiti singuri in acest demers,e mai bine sa fie asaltati din mai multe parti cu sesizari prin email sau scris
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 12 Mar 2008, 19:50

Cu ocazia unei intilniri cu Comisarul Sef de la Garda de Mediu din Deva cind am ridicat problema peturilor de pe riuri m-ia spus ca putem discuta orice in afara de peturi :respekt: :bere: :help:

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 12 Mar 2008, 19:58

salut, din pacate ii intzeleg si pe aia de la mediu, ce vretzi sa faca daca nu au fonduri, si nu au frate fonduri, pe guvernantzii nostrii ii intereseaza altceva si sigurr nu mediu, problema sta in tzaranul roman cu manele in kap ce merge la mici duminika, sincer ma bukur ca-s peturi si nu altceva cianuri etc... ca as inebuni daca s-ar otravi Muresul. :evil:
be smart be silent be deadly.....

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Mar 2008, 21:29

empthy_cluster scrie:salut, din pacate ii intzeleg si pe aia de la mediu, ce vretzi sa faca daca nu au fonduri, si nu au frate fonduri, pe guvernantzii nostrii ii intereseaza altceva si sigurr nu mediu, problema sta in tzaranul roman cu manele in kap ce merge la mici duminika, sincer ma bukur ca-s peturi si nu altceva cianuri etc... ca as inebuni daca s-ar otravi Muresul. :evil:
gresit,total gresit in privinta fondurilor.
au fonduri,crede-ma stiu ce vorbesc,iar daca nu ar avea,ar fi din cauza managementului defectuos pt ca fonduri pe problema medilui au tot venit si continua sa vina
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

bebe13
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bebe13 » 12 Mar 2008, 21:37

OvidiuRus scrie:iti dai seama ca nu arunca o flegma pe apele din tara din ce a spus tipa aia : "nu avem nici macar o barca" PTIUU jeguri nu oameni.
nu au bani sa plateasca intretinerea barci si daca au e data la un "jmecher"

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 12 Mar 2008, 22:14

ciau,

posibil sa aiba la fel cum taxa de `mediu` pentru prima inmatriculare merge doar ei stiu unde... :)

in oricecazz pentru o tzara europeana suntem penibili.. :evil: mie imi crapa obrazul de rusine.
be smart be silent be deadly.....

Scrie răspuns