Rugaminte ptr. Iliuta Goean

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

MAREAN
junior
junior

Mesaj de MAREAN » 08 Dec 2005, 17:23

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Stiu despre cine e vorba!!! 8) Mr. HAMMER

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 09 Dec 2005, 11:43

la mine este mai simplu ca am minciocul tot timpul lipit de mana stanga :twisted: sa va luminez aveam porecla eu cu frate-miu.."fratii caraba"pentru manutzele noastre gingase :twisted:
cand prind cate un salau si il apuc de ceafa moare instantaneu de frica :lol:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 09 Dec 2005, 14:42

Pai, ce mai faci daca esti la 2m deasupra apei, in stanga ai o salcie si in dreapta niste rugi de mure? :? Singurul drum, adica poteca, de acces era pe dupa rugile de mure si nu puteam sa trec batu'...
Daca mai imi face una ca asta, jur ca ii pun poza pe site, sa il vada toata lumea! :twisted:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 09 Dec 2005, 15:44

e, daca e malu inalt ( nu stiu cum drecu cand prind ceva mai rasarit intotdeauna malul e f inalt si minciogul e desfacut undeva in spatele meu fix cat sa nu ajung la el )...atunci faci ca mine : te pui pe burta cu batzu in mana dreapta tintind cerul si cu mana stanga intinsa cat poti tu de mult spre peshte . :D
Cred ca daca m-as fi vazut cumva in pozitiile alea ma cocosham de ras ,
Alta data , in aceeasi situatie ca cea din paranteza , n-am mai ajuns nici cu'' minciogu ''stang si -dus cu pluta fiind - am sarit in apa pe NV - incaltzat doar in bocanci ('' Ningea in decembre.''.... :D )
Ace de gheatza instant pana la genunchi , aruncat Stuk pe mal cu bolta ca la baschet , si plecat photoui acasa
:D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 10 Ian 2006, 23:10

a inceput sa mi se faca dor de o lostrita care sarea cand am aghetat-o la ancore c&r... eram singur dar am tinut nespus de mult sa-mi fac poza si n-am avut cu ce... nu aveam minciog eram decis sa fiu 100% c&r... dupa ce am prins-o mi-am dat seama ca nu exista pista de alergare in jur si am hotarat sa-i dau drumu...cand am urcat la strada erau niste baieti cuminti care mi-au zis nu vrei ma sa faci poza cu o lostrita... era exact ce-mi doream ca nu aveam aparat la mine ...iar a mea fusese mult mai mare decat asta prinsa la ata chinezeasca... si vin cu a treia lostrita prinsa in aceeasi zi la rotativa mica si galbena 4.200kg cantarita acasa uscata de un al treilea individ care de data asta a prins-o sportiv tot din Pitesti ( eu le am cu photoshopu dar nu am ce sa mai modific) hucho hucho de pecineagu cu puncte in x....
daca sunteti cuminti vin si cu alte poze si povesti...
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

Scrie răspuns