Rugaminte ptr. Iliuta Goean

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 06 Dec 2005, 14:36

ba gerula daca le prindeam io le bagam demult .. :)
dar fie .. pan deseara

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 06 Dec 2005, 19:21

Pana la urma primim povestea, sau nu?!? :roll:

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 06 Dec 2005, 21:45

Totul este suspans, sa vedem,asteptam.... :cry: :lol: :lol: :lol:

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 07 Dec 2005, 10:04

Pai mai anuntati-l si pe Iliuta, nu cred ca intra asa des pe aici. Sa-il lase cineva care are cont pe crap.ro un mesaj
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 07 Dec 2005, 16:16

Am vb eu cu el si mi-a spus ca scrie o cate despre asa si o sa putem sa o cumparam de pe crap.ro , asa ca stati linistiti :D
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 07 Dec 2005, 16:28

Gyorg scrie:Am vb eu cu el si mi-a spus ca scrie o cate despre asa si o sa putem sa o cumparam de pe crap.ro , asa ca stati linistiti :D
Asta-i buna!!! Poate a prins lostrita la boilies :lol:

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 07 Dec 2005, 16:41

Deci, s-a terminat cu povestea lostritei pe rapitori.ro. Totusi, putea sa intre pe site si sa ne dea macar un raspuns...

iliuta goean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iliuta goean » 07 Dec 2005, 17:36

stati mai oameni buni ... ce atata agitatie ...

nu a fost nimic spectaculos,
o zi dintr-aia tampita in care nu musca pestele, umblat de nebuni tot lacul, apa scazuta, noroaie pana la gat, noroc ca eram cu oameni de baza, Laura si Marius Ticu din Craiova. Cum ei nu abandoneaza niciodata, dupa ce ne-am plictisit de malul cu soseaua am trecut pe malul "interzis", am coborat pe unde se putea, pe la jumatea zilei cand nu aveai nici o speranta.
Trecusem deja de faza in care dadeam vina pe vreme, pe apa, pe ploaie, pe seceta de asta vara .... aram la faza in care voblerul avea barbeta stramba cu 0,0001 grade si nu batea cum trebuie, firul prea gros, agrafa prea grea etc.
Am scos cutia, am pus un Rapala CD5 TR legat direct pe fir, Stren Magnathin de 5 lb (ca sa vedeti ce memorie ...) si am lansat!!!!!!!
Aici era marea arta! Sa lansezi cu viteza potrivita!
La un golf in care nu sperai nimic Laura a spus ca a simtit un atac indecis la o lingura mica, in timp ce ea recupera am lansat si eu in golf, am lasat voblerul sa cada siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ............................... tzac! O slaba lovitura! .. Dau pickupul peste cap si simt ca o iau din loc, remorcheruuuuuuuuuu!
Cum pescuisem cateva partide cu firul respectiv nu prea mai ramasese mare lucur pe tambur, vreo 30-40 m, din ala am jonglat animalu' vreo juma de ora, cu nodul de pe tambur tiuind sau cu 3-4 spire de fir pe tambur si restul desirat in balta.

Ca totul sa fie perfect eram si pe un mal abrupt de unde nici gand sa cobori sa pui mana pe peste, noroc cu Marius, s-a sacrificat si s-a bagat in apa, nici acum nu mi-e clar pe ce a stat, pe vreo radacina sau o piatra, cert e ca avea apa pana la glezne si risca oricand sa dispara sub apa.

Cand i-am adus animalul in dreptul lui, Marius Cel Cu Mana Ca Patentul, a apucat lostritzuca de coada si a venit cu ea sus pe mal, inca nu am mai vazut peste tinut asa de coada, e drept ca era si cam obosita dar oricum, se zbatea ca naiba......

Continuarea in episodul 2 (daca exista cereri) ....
:D

si cand mai vreti ceva, invatati sa fiti pescari rabdatori :D

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 07 Dec 2005, 17:41

Acum vreo 15 ani pescuiam la Pecineagu.
Coborasem din Fagaras unde fusesem la pastrav. Stateam la cort, era f.putina lume. Blikeream cu mepps-uri. La un moment dat, in dreptul unei vai inundate, mi-a atacat unul(credeam ca-i pastrav) de vreun kg. L-am scos si mi-am spus
- indigen nu-i
- nici curcubeu, fantanel sau de lac
- lipan nici atat
- ciortan oglinda, ca aia din poza cu pricina, nu
Si atunci am fost foarte mandru ca am prins lostrita
Am mai stat 3 zile am mai prins inca 2 la aceleasi dimensiuni, am pierdut vreo 10 linguri si mi-a mai atacat una mare la o oscilanta grea de stiuca, care mi-a dat mana peste cap si n-am intepat-o.
A fost prima si ultima data cand am fost la Pecineagu

iliuta goean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iliuta goean » 07 Dec 2005, 17:46

au fost ani in care, in Pecineagu, se prindeau mai mult lostrite decat pastravi.
din pacate eram numai cativa care si eliberam,
intr-un an, cand s-a golit lacul aproape total a fost jale, se prindea la greu, a fost singura data cand am vazut pescuit la japca in Pecineagu, atunci am prins multe si mari + multi si mari :D. Tot atunci am vazut bucata de 33 kg, cantarita in fata mea, scoasa la plase.

din pacate bataia de joc la care a fost supus lacul nu cred ca dat vreo sansa de supravietuire lostritei.

Scrie răspuns