Romania libera: Afacerea AGVPS

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 29 Apr 2009, 08:18

aps alba insista , neplictisindu-se de subiect :
Atentie! Noi nu ne ocupam cu manariile AGVPSR. Noi vrem sa demonstram ca functioneaza ilegal
- pai cel putin din 2007 stiu eu cum te agiti degeaba , in loc sa demonstrezi tu ca esti mai bun ca ei
- , din pacate pentru tine , de agvpsr a auzit orice pescar din tara si stie ca activitatea de pescuit se desfasura relativ normal , problemele cu disparitia pestelui din apele tarii au aparut dupa ce activitatea de pescuit s-a lasat pe mana oricarui nepriceputeanu , aparand nenumarate asociatii cu nume pestrite si tot felul de sefi ce n-au nici o legatura cu pescuitul, defapt incurcand activitatea .
- parerea mea sincera , e ca te agiti degeaba , fa mai intai ceva pentru pescuit , fa-te remarcat , ca prin zona noastra nimeni nu cunoaste actiunile tale benefice in ale pescuitului , defapt mai cinstit spus , esti necunoscut.(gandesc ca si prin alte zone ale tarii)
- asa ca fapt divers poti sa spui orice , ca fapt divers - dar pana nu apare pestele in apele tarii , vorbaria e fara folos , demonstreaza ca esti mai bun ca altii - ca in orice domeniu de activitate ! hai , succes ca vorba multa .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 29 Apr 2009, 08:33

gigi 2007 scrie: - , din pacate pentru tine , de agvpsr a auzit orice pescar din tara si stie ca activitatea de pescuit se desfasura relativ normal , problemele cu disparitia pestelui din apele tarii au aparut dupa ce activitatea de pescuit s-a lasat pe mana oricarui nepriceputeanu , aparand nenumarate asociatii cu nume pestrite si tot felul de sefi ce n-au nici o legatura cu pescuitul, defapt incurcand activitatea .
hai sa fim serosi sau sa lasam glumele deoparte :evil:
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 29 Apr 2009, 23:25

- ti se pare o gluma ca apele din tara , au tendinta de a deveni ape moarte ?? posibil cum spui , dar asta este o gluma proasta ???
- ce-i impiedica pe cei cu asociatiile , sa lase vorbaria lunga, intrigile , tesatoria de urzeli si crearea de confuzii in randul pescarilor - si sa se apuce serios sa munceasca conform statutului .......????? cred ca nici ei nu stiu sa raspunda......
- nu neg ca or exista si asociatii serioase si cu rezultate in domeniu - din pacate eu personal nu le-am intalnit - nu mai repet acum ce dezastru intalnesti pe apele din judetul meu - ape ce acum mai bine de 10 ani erau pline de peste , acum pot fi considerate moarte. Reamintesc doar ultima partida de pescuit pe raul Caras - la cca 20 pescari se lauda unul singur cu 2 bibani ........., pe deasupra se mai gaseste si un destept cu nu stiu ce asociatie obscura sa hartuiasca pescarii pe malul apei , in loc sa-i lase macar in pace in durerea lor.................
- hai , te las - speram sa fie mai bine la anul !!!!!!!!!!!!!!!!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 30 Apr 2009, 07:28

apsalba scrie:Care sunt minciunile? Fiecare afirmatie din articol are un document in spate.
Sa luam una la intamplare:
<<"Anul trecut, in toamna, am scos opt tone de crap chinezesc", ne spune cu mandrie ingrijitorul si paznicul baltii. Daca pestele ar fi valorificat cu 8 lei (sau 2 euro, mult sub valoarea de piata), ar rezulta un profit de 16.000 euro>>

1. pretul de vanzare de carte producator este de circa 3.5 lei/kilogram la ora actuala
2. Chiar daca inmultim 8000 kilograme cu 2 euro/kg si obtinem frumoasa suma de 16000 euro, aceasta nu reprezinta profit, ci venit. Pentru a ajunge la profit trebuie sa scadem o serie de cheltuieli de exploatare, hrana, salarii, curent, dotari, contabilitate, impozite ... Poate ramane cu 500 euro profit.

Deci, daca tot va laudati cu acte, asteptam cu interes actele care sa arate ca producatorul vinde crapul chinezesc cu 2 euro/kg si ca profitul a fost de 16000 euro.

Apoi povestim si de restul minciunilor de care e plin articolul, facandu-l mai degraba hilar decat interesant!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Apr 2009, 08:20

Serios? Dar daca respectivii pesti s-au vandut la negru? Exista si aceasta posibilitate? Exista o persoana juridica numita Rompescaria care se tot afiseaza pe la Comisii ca insotitoare a lui Selaru si despre care pescarii profesionosti spun ca nu mai are membri. N-ar strica ceva priviri si pe aici.
ADS spune ca nici amaratele alea de kilograme de grau nu au fost platite. Foame mare pe Calea Mosilor. De unde dracu' are AGVPSR excedent bugetar, daca prin statutul ei nici macar sa vaneze nu are dreptul? Este adevarat ca de cand o cautam la origini excedentul a disparut. A crescut brusc insa excedentul copilelor din teritoriu numite AJVPS. :lol: :lol: :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 30 Apr 2009, 08:29

bla, bla, bla!
Din nou raspunsul n-are legatura cu intrebarea! Deci n-aveti documente! Clar!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Apr 2009, 08:42

Daca niste contracte cu clauze si date de inregistrare (la RC) nu sunt documente, inseamna ca pentru tine document poate fi considerata doar hartia de la buda lui Selaru. Ciudata dragostea ta pentru o fantoma comunista.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 30 Apr 2009, 10:50

apsalba scrie:Daca niste contracte cu clauze si date de inregistrare (la RC) nu sunt documente, inseamna ca pentru tine document poate fi considerata doar hartia de la buda lui Selaru. Ciudata dragostea ta pentru o fantoma comunista.
n-am io nicio dragoste, dar asa ma enerveaza minciunile din presa de nici nu-ti poti imagina! scrie in contract ca e profit 16000 euro? da-l aci sa vedem! Nu scrie! Asa ca nu mai bate apa-n piua!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 30 Apr 2009, 11:36

Mihai zice bine, atata timp cat faci o acuza cu date certe , nu o dai in garduri cu alte acuzatii fara sa finalizezi una dintre ele ,,, astfel nu faci decat sa pierzi credibilitatea .

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 30 Apr 2009, 11:39

[quote="gigi 2007"]- ti se pare o gluma ca apele din tara , au tendinta de a deveni ape moarte ?? posibil cum spui , dar asta este o gluma proasta ???
- ce-i impiedica pe cei cu asociatiile , sa lase vorbaria lunga, intrigile , tesatoria de urzeli si crearea de confuzii in randul pescarilor - si sa se apuce serios sa munceasca conform statutului .......????? cred ca nici ei nu stiu sa raspunda......
- nu neg ca or exista si asociatii serioase si cu rezultate in domeniu - din pacate eu personal nu le-am intalnit - nu mai repet acum ce dezastru intalnesti pe apele din judetul meu - ape ce acum mai bine de 10 ani erau pline de peste , acum pot fi considerate moarte. Reamintesc doar ultima partida de pescuit pe raul Caras - la cca 20 pescari se lauda unul singur cu 2 bibani ........., pe deasupra se mai gaseste si un destept cu nu stiu ce asociatie obscura sa hartuiasca pescarii pe malul apei , in loc sa-i lase macar in pace in durerea lor.................
- hai , te las - speram sa fie mai bine la anul !!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
gigi,
gluma proasta se referea la afirmatia ta in privinta ajvps-ului , si nu a altor asociatii !

Scrie răspuns