- pai cel putin din 2007 stiu eu cum te agiti degeaba , in loc sa demonstrezi tu ca esti mai bun ca eiAtentie! Noi nu ne ocupam cu manariile AGVPSR. Noi vrem sa demonstram ca functioneaza ilegal
- , din pacate pentru tine , de agvpsr a auzit orice pescar din tara si stie ca activitatea de pescuit se desfasura relativ normal , problemele cu disparitia pestelui din apele tarii au aparut dupa ce activitatea de pescuit s-a lasat pe mana oricarui nepriceputeanu , aparand nenumarate asociatii cu nume pestrite si tot felul de sefi ce n-au nici o legatura cu pescuitul, defapt incurcand activitatea .
- parerea mea sincera , e ca te agiti degeaba , fa mai intai ceva pentru pescuit , fa-te remarcat , ca prin zona noastra nimeni nu cunoaste actiunile tale benefice in ale pescuitului , defapt mai cinstit spus , esti necunoscut.(gandesc ca si prin alte zone ale tarii)
- asa ca fapt divers poti sa spui orice , ca fapt divers - dar pana nu apare pestele in apele tarii , vorbaria e fara folos , demonstreaza ca esti mai bun ca altii - ca in orice domeniu de activitate ! hai , succes ca vorba multa .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!