rog ajutor permis ape de munte
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
rog ajutor permis ape de munte
am mai scris un topic dar a disparut, fratilor ... imi pierd vacantza citind forumuri si legi. eu nu mai inteleg ce sa fac ca sa pescuiesc legal. inca nu mi-am facut permis romsilva si nici ape de munte AGVPS. stie cineva scurt pe 2 unde sa-mi fac sau ce sa fac, ca mi-e indiferent unde si cat costa.
mai exista AGVPS si romsilva? sau nu? chiar nu pricep .. exista deja permis unic la toate agentiile? exista vignete sau alte chestii?
va multumesc
mai exista AGVPS si romsilva? sau nu? chiar nu pricep .. exista deja permis unic la toate agentiile? exista vignete sau alte chestii?
va multumesc
Cu apele AJVPS-ului nu stiu sa-ti spun nimica si cu apele asociatiilor nou infiintate incep sa am indoieli . Oricum ca sa ai permis romsilva iti care o copie dupa permisul vizat pe minte de la AJVPS Eu mi-am scos permis de la RNP-romsilva sa nu am treba cu ei . Poti sa-ti faci permis judetean ( 290 RON ) sau pe tara ( 460 RON )pe toate fondurile RNP cu exceptia si iti trimit o anexa cu apele interzise momentan . ( daca ai nevoie de lista ti-o trimit )
Si exista si AJVPS si romsilva
, pe langa cei care se bat in piept sa scape de amandoua , cam fara succes . Cu o federatie care nici nu vrea sa te lase sa pescuiesti pe apele lor daca nu esti membru la ei . Sa fac reclama mai departe si organizatorilor concursului de musca ? Nu sunt eu asa de rau
numai ca nu mi-a cazut bine !

ANAFP este singurul proprietar al apelor in RO.
da drept CNAFP sa dea autorizatii de functionare asociatiilor de pescuit (oricare agentie).
singurul care detine drepturi pe apele de munte e Romsilva, a carei activitate este suspendata de anul trecut in multe zone, nu mai au voie sa elibereze nimica decat daca te lasi fraierit, dar exista protectia consumatorului.
permisul AGVPS pt apele de munte e un fals, pt ca statul da drept doar RNP sa administreze muntele, iar RNP este suspendata.
AGVPS in momentul de fata este egal cu zero, e la fel de bun orice alt permis, doar sa ai cartonul CNAFP.
MARE ATENTIE CA LUATI TZEPE!
http://www.crap.ro/pagina/4/416/asociat ... -2006.html
cititi legea.
daca nu e adevarat ce spun rog corectura, ca sa stim naibii ce facem, am umblat doua zile ca sa aflu chestiile astea.
da drept CNAFP sa dea autorizatii de functionare asociatiilor de pescuit (oricare agentie).
singurul care detine drepturi pe apele de munte e Romsilva, a carei activitate este suspendata de anul trecut in multe zone, nu mai au voie sa elibereze nimica decat daca te lasi fraierit, dar exista protectia consumatorului.
permisul AGVPS pt apele de munte e un fals, pt ca statul da drept doar RNP sa administreze muntele, iar RNP este suspendata.
AGVPS in momentul de fata este egal cu zero, e la fel de bun orice alt permis, doar sa ai cartonul CNAFP.
MARE ATENTIE CA LUATI TZEPE!
http://www.crap.ro/pagina/4/416/asociat ... -2006.html
cititi legea.
daca nu e adevarat ce spun rog corectura, ca sa stim naibii ce facem, am umblat doua zile ca sa aflu chestiile astea.
draga master , atunci du-e la pescuit pe ape de munte asa cumvrei tu , cu protectia consumatorului dupa tine
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... &start=960
anul asta o sa ramana tot asa cu romsilva
@pityu
"Desi permisele de pescuit ptr. ape de munte (incluzand aici si autorizatiile Romsilva) au fost suspendate de o hotarare judecatoreasca devenita definitiva prin nereculare, MAPDR a reusit sa intenteze un recurs la aceasta hotarare (incredibil dar adevarat!) si culmea ironiei ... sa il si castige. Asa ceva numai la noi e posibil. "
Deci permisele romsilva o sa se emita si anul asta si daca vrei , poti umbla cu dosarul cu legi dupa tine in geanta eventual daca ai un prieten avocat du-l si pe el la pescuit si explicatii-i paznicului care vine in control cu politia ca tu doar vrei sa pescuiesti legal . E adevarat ca pentru a pescui e nevoie de o undita , cu mulineta si fir si nu de permis . Cu permisul nu prinzi peste
Ceea ce ai scris tu a fost in august 2006 . De atunci a mai trecut ceva timp si romsilva detine dreptul ( inca cel putin anul asta ) pe apele de munte . Mai intra si pe alte topicuri si citeste pentru ca tema asta e dezbatuta de anul trecut incontinuu .

anul asta o sa ramana tot asa cu romsilva
@pityu
"Desi permisele de pescuit ptr. ape de munte (incluzand aici si autorizatiile Romsilva) au fost suspendate de o hotarare judecatoreasca devenita definitiva prin nereculare, MAPDR a reusit sa intenteze un recurs la aceasta hotarare (incredibil dar adevarat!) si culmea ironiei ... sa il si castige. Asa ceva numai la noi e posibil. "
Deci permisele romsilva o sa se emita si anul asta si daca vrei , poti umbla cu dosarul cu legi dupa tine in geanta eventual daca ai un prieten avocat du-l si pe el la pescuit si explicatii-i paznicului care vine in control cu politia ca tu doar vrei sa pescuiesti legal . E adevarat ca pentru a pescui e nevoie de o undita , cu mulineta si fir si nu de permis . Cu permisul nu prinzi peste

Ceea ce ai scris tu a fost in august 2006 . De atunci a mai trecut ceva timp si romsilva detine dreptul ( inca cel putin anul asta ) pe apele de munte . Mai intra si pe alte topicuri si citeste pentru ca tema asta e dezbatuta de anul trecut incontinuu .
Am precizat ca romsilva e suspendata in ANUMITE ZONE. probabil in bihor sau in alte parti functioneaza, dar in caras-timis-arad cica nu mai elibereaza nimica. un prieten a fost sa ia in caras permis si i s-a zis ca nu poate fi eliberat, de ex., ieri am vorbit cu un inspector de la ape, nu mai tin minte ce anume si mi-a zis acelasi lucru. acum mai urmeaza sa fi avut vreme si sa fi mers la ei sa intreb, dar am stat pana tarziu sa citesc legi de ****.
oricum imi pare rau ca multi accepta sa plateasca permis normal+permis de ape de munte+permis RNP si poate daca se va cere si taxa de smecher in loc sa se faca scandal o vor plati si p-aia. in loc sa intelegem odata ca suntem clienti si consumatori de servicii, ne cacam pe noi cand vedem o uniforma ca pe vremea lui Ceashca.
daca ar scrie cineva ca e revoltat si ca se face de azi braconier si isi baga picioarele in tot as fi de acord decat cu lipsa de coloana vertebrala.
cumparam tot, platim tot si iaca asha le aratam tuturor ca suntem niste carpe cu care se poate face orice. DE ASTA SE INTAMPLA TOT, CA SE POATE.
oricum imi pare rau ca multi accepta sa plateasca permis normal+permis de ape de munte+permis RNP si poate daca se va cere si taxa de smecher in loc sa se faca scandal o vor plati si p-aia. in loc sa intelegem odata ca suntem clienti si consumatori de servicii, ne cacam pe noi cand vedem o uniforma ca pe vremea lui Ceashca.

daca ar scrie cineva ca e revoltat si ca se face de azi braconier si isi baga picioarele in tot as fi de acord decat cu lipsa de coloana vertebrala.
cumparam tot, platim tot si iaca asha le aratam tuturor ca suntem niste carpe cu care se poate face orice. DE ASTA SE INTAMPLA TOT, CA SE POATE.
Master, nu-ti inteleg deloc pozitia din acest topic!
Ai deschis topicul punand o intrebare. Ai continut dand un raspuns foarte detaliat, semn ca ai pus intrebarea doar la distractie, sa vezi cine ce mai zice (asa mi se pare mie).
Ai continuat cacandu-te pe toti cei care nu iau atitudine.
Tu ce atitudine ai luat? Ai dat RNP-ul in judecata si nu stim noi? Sau statul? Sau ai zis ca e mai bine sa iti versi dejectiile pe toti forumistii si sa te transformi in braconier.
Moderatorii ce parere au?
Ai deschis topicul punand o intrebare. Ai continut dand un raspuns foarte detaliat, semn ca ai pus intrebarea doar la distractie, sa vezi cine ce mai zice (asa mi se pare mie).
Ai continuat cacandu-te pe toti cei care nu iau atitudine.
Tu ce atitudine ai luat? Ai dat RNP-ul in judecata si nu stim noi? Sau statul? Sau ai zis ca e mai bine sa iti versi dejectiile pe toti forumistii si sa te transformi in braconier.
Moderatorii ce parere au?
Nu vezi ca la altii le-au fost confiscate sculele de pescuit pentru ca aveau permis de la o asociatie nou infiintata si nu de la ajvps ? Dar daca te-ai documentat asa de bine si sti tot nu stiu de ce mai intrebi ? Eu doar am raspuns la intrebarea ta , dar vad ca nu a meritat sa bat tastatura .
. In fond faci cum vrei , nu ma intereseaza nici daca dai cu dinamita . Scuze ca ti-am raspuns , dar nu o sa se mai intample .