Dane
Parca pe siturile internet nu poti "vinde" gogosi?
Eu nu vreau sa te contrazic.
Dar ... daca aici cu internet prin cablu si calculator in casa oamenilor la mai mult de 60-70% din populatia toatala a tarii (sa nu ami vorbesc de locuri de munca, scoli, ...etc) ... cu un interes enorm si crescand pentru pescuitul sportiv si tot a fost imposibil sa se faca o revista digitala. ... atunci cati ani vor trece pentru ca tu sa poti sa ai ... chiar gratuit, 3-4000 de cititori in Romania?
Cum ziceam ... eu nu te contrazic ... eu sunt intru totul de acord cu tine ca Internetul este cea mai economicoasa sursa de informatie si cea mai buna din punct de vedere ecologic. Dar o revista este o revista si cel putin un deceniu in viitor, tot asa se vor face revistele pentru pescarii sportivi. Din pacate! In 97 am tinut in mana o revista din palstic al carui text il primeai de pe Internet. Avea doua pagini A3 ... in total 8 pagini A4 ... continutul il schimbai progresiv pana ce citeai toata revista.
in 2004 este tot in faza de proiect ... ca nu au gasit investitori sa-l continue.
Sa scrii articole bune si interesante, ... sa calatoresti si sa scrii despre pescuit interesant de acasa si de peste hotare costa bani. Fara sa poti oferii o acoperire a chetuielilor nu vei avea calitate. Sa vinzi reclama ai nevoie de vizitatori individuali. Daca dai articolele gratis cum poti sa scoti bani fara anunturi publicitare?