RETRAGETREA DENUMIRII "PRIETENI PESCARI" FILIALEI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 27 Ian 2011, 20:32

nucus scrie:@lukul :oare cine spunea ca cei de la iasi foloseau banii din cotizatii in interese personale?Cu atit mai mult ca Iasi-ul avea gestiune separata de a voastra! oare cine moare de grija altuia ? Acum suportati consecintele : o sa va faceti asociatia voastra dar din pacate anul asta n-o sa aveti ape ci doar asociatie ! Poate veti folosi viitoarea asociatie la combaterea braconajului ca de pescuit o veti face prin asociatia existenta acum in Pascani :Ajvps Iasi ,clubul Pascani ! Asta va nemultumeste cel mai mult !Asta ati cautat ...asta ati gasit !
eu vb in nume personal si ca si membru al pp,nu conduc asociatia pp pascani si ce nu stiai este faptul ca la pp pascani nu sunt salariati,si actiunile respective se faceau cu masinile noastre personale si din banii nostri,eu ai atacam in sensul de ai ambitiona si ai face sa se apuce si ei de treaba potrivit statutului, actiuni antibraconaj etc
in legatura cu avutul apelor nici anul trecut nu am avut ape ,nu stiu cat stii despre asociatii ,dar sa stii ca ce fac asociatiile poti face si tu adica sa suni la politie cum sunam noi cand vedeam braconieri,sii pana la urma daca noi pescarii din zona pascani stransi sub pp pascani nu vom face actiuni vom pierde tot noi ,si sa stii ca nu faptul ca eram in pp sau nu eram, ne facea sa facem actiunile repective ,ci faptul ca ne saturasem de braconieri.
eu nu am cautat nimic ,eu doar vroiam ca si pp iasi sa faca ceva pt banii stransi de la pescari
aici pute-ti vedea ce au facut pascanenii http://prietenipescaripascani.ro/forum/ ... c,4.0.html

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 27 Ian 2011, 20:39

si dupa parerea mea faptul ca sunt asa multi braconieri este si vinna noastra ca nu avem atitudine:
ca nu sunam la politiie cand ai vedem
ca le dam banii si asociatiilor si anpei fara a cere informatii ce se face cu acei bani
si in final ca suntem indiferenti

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 27 Ian 2011, 21:27

topicul cred ca si-a atins scopul, mi s-a atras atentia ca s-a scris destul pe tema aceasta.

daca doriti continuarea, sa va adresati va rog adminului.

Închis