RETRAGETREA DENUMIRII "PRIETENI PESCARI" FILIALEI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

micutzu*camataru
junior
junior

Mesaj de micutzu*camataru » 24 Ian 2011, 16:57

Se pare ca nu aveti raspunsuri si pentru mine , la fel cum nu aveti pentru nici un pescar ..
Sunt de acord ca PP Pascani a adus prejudicii de imagine atat timp cat au facut actiuni antibraconaj , populari si au ajuns in presa si in televiziunea nationala intr-o imagine buna , si asta doar datorita unor oameni care au vrut cu adevarat sa scape zona de braconieri .
Actiunile celor de la PP Iasi practic nu se pot vedea , pentru ca ele nu exista .
Cred ca o comisie de la Finante ar putea face niste cercetari , atat la Asociatia PP Iasi cat si la asociatia din Pascani ( ca nu stiu cum sa-i mai spun ) si sunt convins ca ei vor decide cine a gresit , cine a facut actiuni antibraconaj si cine nu a facut , cine a cheltuit banii in scopul in care au fost infiintate aceste asociatii si nu in alte scopuri si asa mai departe . Sunt multe lucruri de lamurit , dar nu cred ca o sa mai dureze mult si o sa se lamureasca .
Eu sunt membru al PP Pascani si mai multe detalii puteti gasi si pe forum-ul de la Pascani : http://www.prietenipescaripascani.ro/in ... &Itemid=72
Cei de la Iasi sunt atat de smecheri incat nu ma mai lasa sa scriu mesaje pe forum-ul lor , si motivele sunt : " Asa vreau eu " si " Se poate loga la Pascani " . Inca un lucru nemaipomenit , pe langa retragerea denumirii de PP Pascani , facut de PP Iasi care a ajutat foarte mult in desfiintarea braconajului .
Felicitari PP Iasi !!!

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 24 Ian 2011, 20:17

de aceea nu mai au pescarii incredere in asociatii pt ca unele din ele doar strang banii de la pescari sii folosesc in scop particular crezand ca sunt srl si altele se chinuie sa faca ceva si primesc piedici de la cei ce nu fac nimic deoarece sa nu cunva sa fie ei pusi intr-o lumina proasta pt ca nu fac nimic pt pescarii de pe apele publice.
prieteni pescari iasi sunt infiintati de 6 ani strang bani de la pescari si cand sunt inrebati ce fac cu banii te baneaza sau supun aga daca sa fie retrasa numele,sau daca ai intrebi daca au facut sau vor face actiuni antibraconaj te baneza sterg mesajele ,le muta ca sa nu vada pescarii cat sunt de josnici

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 24 Ian 2011, 21:21

uitati-va cum se fac de ras au sters mesajele prin care se faceau de ras si au limitat acsesul vizitatorilor pt a nu se vede ca nu au raspunsuri,numai utilizatorii pot vedea ce raspunsuri defapt nu au, faceti-va cont pe pp iasi pt a vedea aceste locruri http://www.prietenipescari.ro/pescuit/f ... 520/topics een,1/#msg39520

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 24 Ian 2011, 21:43

niste izmene murdare fluturate in spatiul virtual public :(

ce ne priveste si cu ce ne incalzeste pe noi, ceilalti pescari din tara asta situatia celor doua asociatii?? cautati sustinere publica pt actiunile voastre si in alta parte??
fiti seriosi, rezolvati-va problemele pe plan local si nu incercat sa atrageti oprobiul public de partea uneia sau alteia.
daca lucruruile ar sta asa cum sustin cei din Pascani, eu unul m-as bucura sa ma desprind de o asociatie fie si numai prin schimbarea numelui, doar pt a nu mai fi confundat cu ea si cu actiunile sau inactiunile ei, dar probabil ca adevarul, ca deobicei este undeva la mijloc.

astfel de iesiri publice nu vor atrage pescari catre nici una din asociatii , ba mai mult, fac rau imaginii de asociatie a pescarilor (nu ca eu as fi un fervent sustinator al lor :twisted: ), deci este de dorit ca aceasta balacareala sa inceteze.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 25 Ian 2011, 16:15

AdiWolf lasa-i in durerea lor ... astia sunt cei care anul trecut cerseau fonduri pe acest site ,de rapitori, pentru o populare cu CARAS a unui rau si am auzit ca nici nu prea pot face dovada legala a cumparari pestelui pentru populare.
S'altare și bunăstare !

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 25 Ian 2011, 18:00

taicanoe scrie:AdiWolf lasa-i in durerea lor ... astia sunt cei care anul trecut cerseau fonduri pe acest site ,de rapitori, pentru o populare cu CARAS a unui rau si am auzit ca nici nu prea pot face dovada legala a cumparari pestelui pentru populare.
:lol1: filmele popularii a fost publicate si pe acest site.
De asemenea poti intra pe forumul site-ului nostru sa vezi o parte din activitatea noastra:

http://prietenipescaripascani.ro/forum/ ... c,4.0.html

:arrow:

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 25 Ian 2011, 20:54

uitati-va cum se fac de ras au sters mesajele prin care se faceau de ras si au limitat acsesul vizitatorilor pt a nu se vede ca nu au raspunsuri,numai utilizatorii pot vedea ce raspunsuri defapt nu au, faceti-va cont pe pp iasi pt a vedea aceste locruri http://www.prietenipescari.ro/pescuit/f ... 520/topics een,1/#msg39520 nu aveau nici un motiv pt retragerea numelui decat actiunile antibraconaj care le faceau pascanenii si care ai punea intro umba pt ca ei nu au facut nic pt pescarii de pe apele publice uita-ti actiunile pascanenilor http://prietenipescaripascani.ro/forum/ ... c,4.0.html

micutzu*camataru
junior
junior

Mesaj de micutzu*camataru » 26 Ian 2011, 16:06

Sunt prea buni iesenii astia , de la prea multe actiuni antibraconaj cred ca li se trage , dupa ce ca ne-au banat degeaba , acum sterg si mesajele care nu le convin . Oricum lumea vede ce faceti si nu este frumos deloc . Sa va fie rusine !!!

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 26 Ian 2011, 16:26

filmele popularii a fost publicate si pe acest site.
a fost cumva publicata si factura ?
Oare n-ar fi mai indicat sa va duceti razboaiele astea acolo la voi, pe forumurile voastre si sa nu mai poluati pe aici ?
S'altare și bunăstare !

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 26 Ian 2011, 17:06

pai daca tot nu sunt buni cei de la Iasi de ce mai vreti sa fiti impreuna ? hai pa si la revedere ! mergeti pe drumul vostru fara ieseni ! adoptati un nou nume un alt ,, drapel " si la lupta ! bag seama ca aveti si voi forum banati si voi pe rupte si purtati un dialog intre voi fiecare pe forumul sau , asa nu o sa va puteti contrazice si poate iubirea va intra din nou in inimile voastre .

:wink: make love not war :wink:

Închis