Repopulare
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
Costica- ce d...... nu mai sti de gluma?
Era o idee mai mult sau mai putin in gluma. Ma gandeam ca multe vor fi hrana pt bibanul care se inmulteste la greu acolo.
Este superb ca la ideea lui Dan sau raliat deja aproape zecve insi. Pana la primavara avem timp sa cautam tot felul de surse, solutii de transport, sponsorizari ( si asta e buna) etc .
Mai bi9ne vino cu o idee de loc de intalnire ca acum trece toamna si vine vajgalaul.
Era o idee mai mult sau mai putin in gluma. Ma gandeam ca multe vor fi hrana pt bibanul care se inmulteste la greu acolo.
Este superb ca la ideea lui Dan sau raliat deja aproape zecve insi. Pana la primavara avem timp sa cautam tot felul de surse, solutii de transport, sponsorizari ( si asta e buna) etc .
Mai bi9ne vino cu o idee de loc de intalnire ca acum trece toamna si vine vajgalaul.
- trombonezu
- utilizator constant
Fratilor, care stie cu legislatia sa ne asociem si noi cumva? Nu am putea chiar noi sa concesionam snagovul? La un 500.000-1.000.000 pe an eu zic ca se merita!!! Noua de ce ne-ar luam mai mult pe snagov decat aluia de a luat mihailestiul? Problema ar fi atunci cum facem cu paza locatiei!!!
"Este o diferenta foarte mica intre a pescui si a sta pur si simplu pe mal ca un idiot."
Steven Wright
Steven Wright
- costica_fishing
- veteran
-
- utilizator constant
Personal sunt de acord numai ca in cazul asta ar trebui sa facem un contract de asociere cu persoana respectiva ( juridica/particulara) prin care ulterior sa ne dea dreptul sa pescuim, in anumite conditii acolo, cel putin pe o anumita perioada de timp.
Ideea cu Snagovul conducea la o implicare a noastra in popularea unei ape publice.
Cred ca ambele merita luate in considerare si evaluate.
Ideea cu Snagovul conducea la o implicare a noastra in popularea unei ape publice.
Cred ca ambele merita luate in considerare si evaluate.
- costica_fishing
- veteran
Esti convins ca nu se poate concesiona Snagovul?
Adica nu cu totul, ca sunt o gramada de "bazati" care sa dau cu motoare de 100 CP pe el, cu numai dreptul de a recolta pestele, respectiv de a "cenzura" pescuitul altora!
Dar este un risc ce trebuie asumat! Oricum, nici nu m-ar deranja prea mult aceasta ipoteza! Stuka sa fie!
Adica nu cu totul, ca sunt o gramada de "bazati" care sa dau cu motoare de 100 CP pe el, cu numai dreptul de a recolta pestele, respectiv de a "cenzura" pescuitul altora!
Dar este un risc ce trebuie asumat! Oricum, nici nu m-ar deranja prea mult aceasta ipoteza! Stuka sa fie!