Recorduri personale
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
gasesti la sectiunea cafenea topicuri de genul "loc de dat cu capul,refulari,etc"dan_81 scrie:Am zis ca ar fi bun un topic pt. kestii mai aiurite sa scrie fiecare tot ce-i tuna prin cap sau aproape tot.
later edit-se pare ca l-ai gasit deja

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Mai draga moderatorule! Cand ne era si noua lumea mai draga, vii matale cu aplomb de burghez si ne dai peste nas pentru faptul ca ne tinem de shotii. Off topic or somethink like that! Asta n-ar fi deloc problem...vorba arabului....numai ca nu eram deloc off topic, dat fiind faptul ca main-topicul se numeste "discutii generale despre pescuit". Ce naiba sa bag aici? Tristeturi sau gogosi cu fazani subacvatici si bibani cat o capra? Asta-i chiar culmea!
Am postat un topic cu "raul buzau intre mit si realitate". A bagat careva dintre domniile voastre nasul personal acolo ca sa vaza ce ma arde pe mine la sentiment? NUUUU!
A dat careva dintre domniile dvs. vre-un reply la acest topic? NUUUU? Si chiar trebuie sa intelegeti ca mi s-a parut demn de discutat pe aceasta tema. Eu inteleg, in aceeasi masura ca mai toti cei de aici, ca site-ul se vrea unul sobru, cu topic-uri focalizate strict pe aspecte pescaresti. Adica STRICT si nu oricum! Sunt de acord ca am gasit gramezi de informatii folositoare pe site, in legatura cu nebunia asta a noastra de hobby...pasiune, pentru unii chiar viciu, si le multumesc pe aceasta cale tuturor celor care si-au deschis cutia pandorei in acest sens..
Imi pare rau ca mi-ati taiat elanul care ma cuprinsese in a va povesti in continuare patzaniile mele in Delta, pe Dunare in diferite locatii, peripetzii pe bac, peripetzii cu salupe care "au tras" la lansetele mele si cate si mai cate.
Asa ca, stimati moderatori, va felicitez pentru interesul acordat si pentru munca asidua pe care o depuneti in folosul comunitatii de pescari...sportivi si mai putin sportivi.
La multi ani!
Am postat un topic cu "raul buzau intre mit si realitate". A bagat careva dintre domniile voastre nasul personal acolo ca sa vaza ce ma arde pe mine la sentiment? NUUUU!
A dat careva dintre domniile dvs. vre-un reply la acest topic? NUUUU? Si chiar trebuie sa intelegeti ca mi s-a parut demn de discutat pe aceasta tema. Eu inteleg, in aceeasi masura ca mai toti cei de aici, ca site-ul se vrea unul sobru, cu topic-uri focalizate strict pe aspecte pescaresti. Adica STRICT si nu oricum! Sunt de acord ca am gasit gramezi de informatii folositoare pe site, in legatura cu nebunia asta a noastra de hobby...pasiune, pentru unii chiar viciu, si le multumesc pe aceasta cale tuturor celor care si-au deschis cutia pandorei in acest sens..
Imi pare rau ca mi-ati taiat elanul care ma cuprinsese in a va povesti in continuare patzaniile mele in Delta, pe Dunare in diferite locatii, peripetzii pe bac, peripetzii cu salupe care "au tras" la lansetele mele si cate si mai cate.
Asa ca, stimati moderatori, va felicitez pentru interesul acordat si pentru munca asidua pe care o depuneti in folosul comunitatii de pescari...sportivi si mai putin sportivi.
La multi ani!
Bate apa cat e calda!
Nea Puiu, vezi ca l-ai bagat la rubrica de stationar, nu la "locuri de pescuit". Iar la "stationar" intra f putini forumisti! Asta e, e site raptiori.ro!Puiu Cristinel scrie:Am postat un topic cu "raul buzau intre mit si realitate". A bagat careva dintre domniile voastre nasul personal acolo ca sa vaza ce ma arde pe mine la sentiment? NUUUU!
A dat careva dintre domniile dvs. vre-un reply la acest topic? NUUUU?
Si tot a adunat peste 500 de vizite si 18 raspunsuri!
Asa ca nu stiu de ce te plangi? Ca nu sunt buzoieni pe site? Ce sa facem?
Si pricepe ca titlul topicului spune despre ce se discuta in topic, iar numele sectiunii spune ce topicuri pot fi in acea sectiune.
Asa ca ... pe topicul asta, esti off-topic fara indoiala! Daca nu ma crezi, e treaba matale!
- StefanDinu
- veteran
- dicojo_dan
- utilizator nou
am uitat:pastrav de 2,300kg pe Lesu la rapala count down de 5cmdan_81 scrie:Nu ma pot lauda cu niste capturi de record mondial(probabil si pentru ca merg rar in ultimii ani la pescuit) dar totusi:
Salau 2,7kg rapala shalow shad rap de 9cm pe inserat
Stiuca 3kg
Clean 1,4kg rapala shad rap sinking de 5cm(acum 2 sapt.)
Avat 1,8 kg rapala floating original 5cm
Avatul asta are o poveste: era vara acum vreo 4 ani si aruncam de zor.Batai de avat de te speriai.De cateva ori a lovit la 10-20cm de vobler.Ma apucase damblaua.La una din aruncari se incurca agrafa in primul carlig si incep sa-l scot afara sa rezolv problema tragandu-l pe suprafata apei.Avea o evolutie asemanatoare cu a unui oblete ranit si se invartea cam haotic.Dupa vreo 2m are loc atacul.Avat de 1,8kg.