Recorduri personale

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 01 Mar 2007, 23:22

-stiuca 69cm ~2.4kg pestisor viu (regretul inceputului de sezon; era plina de icre :cry: :cry: )
-clean 0.6-1 kg la pluta, la fund iar vara cu firul fara plumb, la suprafata apei si lacusta in carlig
-biban ~0.2kg

Visez sa prind salau si somn :D :D

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 05 Mar 2007, 17:12

E trist ca nu am palmares de vedeta ca unii dintre "de-ai nostri", dar ma pot mandri lejer cu:
- una bucata salau de 2,8k la "porcoi" de rame, Gropeni, acu' vre-o 6 ani, cand era sa mor de emotie;
- clean la 600 gr. la Mepps colorat usor in degrade....numai cu din astea dau....efect garantat.
- shtukalina la 1.6k pe un ghiol langa Sireasa luata la oscilanta "no name" aurie (12 gr.)
Restul e din categoria obisnuita....
Crap n-am prins dar mi-am propus....acu' ramane sa fie si el de acord!
Bate apa cat e calda!

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 06 Mar 2007, 09:47

wow....ma lua cu lesin cand am citit despre bibanul lui dan popa de 2.34 kg. Ba Dane! Nu cumva era salau, bre nene bre? Prea macane, zau asa...
Bate apa cat e calda!

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 07 Mar 2007, 13:29

Vad ca unii chiar au ce posta...

Eu capturi notabile nu am...

Clean aproape de kil la lingura nr1 gasita pe malul apei
Crap 9kg luat la viermi, total intamplator, la apa mica pescuind dupa caras...

Am crezut ca e rechinul din FALCI :lol:
din cauza emotiilor a fost nevoie de interventia unui pescar batran pt a-l scoate :oops:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 07 Mar 2007, 18:18

avand in vedere ca n-am un an de spinning, cam asta am prins pan acu sa zik asa:

-somn 600 gr original floater
-avat peste 3 kg (i-am dat drumu fara sa-l cantaresc) poper
-salau pe cantaru meu si a lu un vecin :oops: 7.3 kg original floater
-clean 1.2 kg original floater 9 cm, red fin spotted
-scobar 0.5 kg vobler 2 cm
-oblete 100 gr vobler
- stiuk 1kg vobler

si multe alte dihanii care le-am scapat, dar alea nu se pun :evil:

ps biban 121 gr vobler
be smart be silent be deadly.....

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 07 Mar 2007, 20:35

Hã!...cam atat atarna un salau cu cantar cu tot...si avatu'...halal dihanie...la 3 kile...cred ca era si cantarul mai mic...tare de tot frate cluster. Apropos...de unde vine empthy...parca se scria empty odinioara...no ofence my friend!
Vi s-a intamplat sa va agatati de chiloti neamurile, la pescuit? Mie da....Sau sa va zboare cataroiu' de plumb la lanseu (ma rog ..lanse) Ati ramas vreodata fara plumb in arsenal? Mie da...la Cernavoda, acu' vre-o 4-5 ani...pur si simplu am uitat o parte din plumbi acasa si am fost nevoit sa desfac plumbii de la jante ca sa-mi fac treaba.
Odata, demult, adica nu prea demult...2-3 ani in urma, pe niste imbarligaturi de canale catre Sireasa...un canal marfa rau de tot. De la tzuiche capatasem joc la umar si mi se imprastiase vederea. Aruncam oscilantele numai in cracarisul de pe celalalt mal si va dati seama ce ciufuleala se facea cand trageam de fir in zadarniciile mele de a-mi recupera nalucile...unele au ramas agatate acolo, muream de nervi ca nu le mai puteam desprinde. Stateau atarnate de ziceai ca-s la vanzare. Sub ele o grama' de apa si erau fratilor la sherpalai!!! Mi-e o frica se sherpi de nu va inchipuiti, cat de baiat mare sunt.
Bate apa cat e calda!

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 07 Mar 2007, 21:12

Puiu Cristinel scrie:Hã!...cam atat atarna un salau cu cantar cu tot...si avatu'...halal dihanie...la 3 kile...cred ca era si cantarul mai mic...tare de tot frate cluster. Apropos...de unde vine empthy...parca se scria empty odinioara...no ofence my friend!
mah puiutz mah sa-ntzelegg ca-i facut o glumitza cam acra mai puiule mah, in schimb n-ar fi mai bine sa lasi un pik la o parte `aventurile` tale pe plaiurile patriei si sa mai impartasesti si tu cu noi experientza ta din spinn... :wink:

sa fii iubitt!!!
be smart be silent be deadly.....

dan_81
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan_81 » 07 Mar 2007, 21:17

Nu ma pot lauda cu niste capturi de record mondial(probabil si pentru ca merg rar in ultimii ani la pescuit) dar totusi:
Salau 2,7kg rapala shalow shad rap de 9cm pe inserat
Stiuca 3kg
Clean 1,4kg rapala shad rap sinking de 5cm(acum 2 sapt.)
Avat 1,8 kg rapala floating original 5cm
Avatul asta are o poveste: era vara acum vreo 4 ani si aruncam de zor.Batai de avat de te speriai.De cateva ori a lovit la 10-20cm de vobler.Ma apucase damblaua.La una din aruncari se incurca agrafa in primul carlig si incep sa-l scot afara sa rezolv problema tragandu-l pe suprafata apei.Avea o evolutie asemanatoare cu a unui oblete ranit si se invartea cam haotic.Dupa vreo 2m are loc atacul.Avat de 1,8kg.

dan_81
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan_81 » 07 Mar 2007, 21:27

Daca tot aveti chef de ras si povestit.
Stiu un pescar care s-a dus cu inca 2 la pescuit de noapte pe Crisu Negru si dupa ce au tras niste vin si ceva tarie au aruncat betele.Numai ca asta a aruncat pe celalalt mal si dimineata ce sa vezi: rama uscata atarna in carlig de o creanga de salcie(de beat ce era toata nopatea nu si-a verificat sculele).
cred ca ar trebui un topic cu amintiri si povesti,intamplari pe malul apei.
ar fi interesant. sa mai radem putin.

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 07 Mar 2007, 21:35

ete ma gandeam ca o sa va destinda si aiurelile mele, da' nu'i bai. Mi-aduc aminte cu placere si nostalgie de ele. Faza tare e ca in loc sa-mi vad de lucrarile mele, imi face la fel de multa placere sa "sporovaiesc" cu voi aici.
Eu cu rezultatele marcante am terminat...cel putin pentru moment. Sau sa v-o zic si p'aia cu monstrul de peste pe care n-am putut sa-l misc nici 2 metri?...cre k somn era ca tocmai trecuse un lipovean cu cloncu. La Gropeni acu vre-o 9 ani....dadeam la buchetzoi de rame, cataroi de plumb. Trece lipoveanul cu cbarca facand clonc clonc si aproape instantaneu varful Silstar-ului de 2.40 se incovoaie mai mai sa sara din suport. Io eram la tzuiche sus pe mal. Am inshfacat batul, am intzepat si am simtit ceea ce toti "ai nostri" vor sa simta...puterea monstrului. S-a foit nitzel, pe circa 1 m, 1,5 m, dupa care isi vazu de treaba lui. Ac mic, dihania mare...dar un lucru e sigur...l-am simtit!
Bate apa cat e calda!

Scrie răspuns