Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Mugurstefan
- veteran

Armand scrie:Eram la pescuit pe o balta pe langa Botosani cand vine un card de vaci si mi se baga fix intre lansete vreo 10 m in apa.
Timid iau un bolovan si arunc in apa langa vaca sa o sperii sa nu imi ciufuleasca sculele. Moment in care de pe malul celalat al lacului(cca 1 KM) se aude:
Huaaaaa!! Ce ai mo cu vacile, e iazu' lu.... , vacile astea pasc aici de pe vremea lui Stefan Cel Mare(cam batrane zic eu in gand)...etc
Cum stiam ca in general nu se poate rationa cu Bastinosul moldovean odata ce i s-a pus pata...ma duc la vacar, ii dau 2 tigari si il rog sa mute vacile.
Vacarul pune mana pe ciomag si incepe sa sea omor in vaci(in asa hal de m-a luat mila cat eram de ofticat). Cand ma uit la Bastinosul de pe malul opus, statea mandru si privea cum ucide ala vacile!!!
Concluzia: Doar personalul avizat are voie sa se ia de vaca lui!!!!
Armand , pe mine m-ai facut sa rad.. dar intamplarea asta povestita la un neroman are toate sansele sa nu fie credibila...
repet...asa ceva numai pe la noi vezi...2 tigari ... si gata ...
Tarre rau...d-aai triumfa la noi stanga... ca promite 2 tigari si cand ne ia cineva la bata este si aplaudat....
Ceausesculeee... n-ai murit.Vei fi pururea al mai tare in constiinta colectiva-nationala.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
MARINESCU ADY
- utilizator constant

Si mie mi s-a intamplat ceva asemanator pe vremea cand eram un pusti aveam cam 13 ani, nu stiam eu de scule de firma sau de alte "nebuneli" ca acuma.Ajung pe balta (balta era in Jud BUZAU sat BOLDU) intind betele (de trestie) si incep sa rup carasu'... Langa mine "echipamentul" :Do sacosa din carpa verde. Trec vacile pe langa mine (eu ocupat cu unditele mele) cand ma intorc o vaca era cu sacosa mea verde in gura. Sicer pa moment nu prea ma tragea inima sa ma duc sa i-o iau din gura...dar pana la urma m-am facut ca o lovesc si a "cedat" Faza care urmeaza e super tare. Vacarul care vazuse scena baga o strigatura dinaia originala pe limba lui ; "nea' boala ca da draq in tine!!! si jap un ciomag pe spatele vacii. Ma bucur ca s-a recomandat la vaca cine e...:D:D:D
-
noname
- veteran

-

ce sa stie tzaranu mai, iau bietele animale o bataie autorizata de.....

-
MARINESCU ADY
- utilizator constant

gippa scrie::mrgreen: ce sa stie tzaranu mai, iau bietele animale o bataie autorizata de..... 8)
de DRAQ, nu? ca el asa s-a prezentat :D :D :D
-
noname
- veteran

-
dap asa voiam sa zic si yo, da imi e frica sa scriu cuvantu