Razbunarea Laviniei Ghedan sau cu ''Ramboo' nu te pui..
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Razbunarea Laviniei Ghedan sau cu ''Ramboo' nu te pui..
Vedeti, ce va spuneam ? Doritori sa dea examen cu Lavi Cunoscuta s-ar gasi. Dar, acuma ca ati suparat-o, examenul va fi pe bani ! 

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
ok
las la aprecierea ei cat ma plateste pt ce as putea sa o invat
las la aprecierea ei cat ma plateste pt ce as putea sa o invat
Lavi ne va supune la un examen oral cu deep throat si swallow la sfarsit
)) fara sa se ajute de maini
))

-
- utilizator nou
mai Cipic,tu esti pe gustul meu....nu ai trecut degeaba prin viata .le cam stii ,dar Lavi oare face FATZA??? 

Eu zic ca da...are guritza mare si probabil daca nu va mai face FATZA sigur va face SPATE, acolo va fi o proba de foc pt toata lumea, intrarea fiind stramta cei dotati vor avea probleme si s-ar putea sa pice examenul pt ca Lavi nu se lasa impresionata asa cu una cu doua si nici nu doreste ca cineva sa fie prea alunecos, ii place ca examenul sa fie dureros ca deh...nu mai este GRATUIT!!!degeneratu scrie:mai Cipic,tu esti pe gustul meu....nu ai trecut degeaba prin viata .le cam stii ,dar Lavi oare face FATZA???

-
- utilizator nou
Asa e.Dar acu m-am uitat mai bine la buzisoarele ei ..si m-am cred ca OCHIUL ei maro mi-a fakut co ochiu!
-
- veteran
Am vazut-o la ultimul tirg , e la fel de urita in realitate ca la tv, mi-a fost jena sa-i spun in fata ce emisiune de rahat are, dar pina la urmatorul tirg imi trece jena asta.Va trebui sa -i marturisesc si ca poate face ceva important pentru miscarea halieutico-danubiano-pontica , anume sa se duca de unde a venit pina sa apara la tv.
urmatorul targ este intre 19 si 22martie.poate dai de ea la standul celor de la F&H....daca vor avea stand 

- semlecangheorghe
- veteran
Pe unde o fi ..Vampy??
Ai disparut ''dragule''???
Te rog transmite-i Lavinicai , ca sunt profund miscat de grija ce o poarta federatia stationaristilor, si le de voie din pozitia asezat''pe scaun''..
Ai disparut ''dragule''???

Te rog transmite-i Lavinicai , ca sunt profund miscat de grija ce o poarta federatia stationaristilor, si le de voie din pozitia asezat''pe scaun''..
Sper sa nu se razbune si sa introduca in lege ca n-au voie de pe ..scaun... Pescuitul la pești pașnici se poate practica din poziția așezat ( pe scaun sau alt element care permite această poziție).

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
semlecangheorghe scrie:Pe unde o fi ..Vampy??
Ai disparut ''dragule''???![]()
Te rog transmite-i Lavinicai , ca sunt profund miscat de grija ce o poarta federatia stationaristilor, si le de voie din pozitia asezat''pe scaun''..Sper sa nu se razbune si sa introduca in lege ca n-au voie de pe ..scaun... Pescuitul la pești pașnici se poate practica din poziția așezat ( pe scaun sau alt element care permite această poziție).
O merge si in pozitia : "capra" ? astfel pot pescuii chiar 2 pescari ( sau un pescar si o pescarita) pe un loc.