Rapitorul....tradat de cormorani

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Calone
veteran
veteran

Rapitorul....tradat de cormorani

Mesaj de Calone » 10 Feb 2005, 14:48

Marti.....am facut o excursie la Severin.
Intoarcerea a fost bineinteles pe clisura . Pe o Dunare seminghetata , plina de sloiuri si ceata tinta ar fi salaul . Dupa mai multi km , cu multe opriri nimic . Nici macar un tac . La nimic .
Undeva , o mare zarva de cormorani la un cot al Dunarii , aproape de mal . Cred ca in zona a fost un card de pestisori . :idea: hai sa incercam aici , zic catre camaradul meu .
Ce credeti ca se ascundea sub cormorani ?
Salaul .
La prima aruncare , primul salau . Apoi al doilea , si mai apoi un adevarat spectacol cum de mult nu am mai nimerit . Ce frumos a fost sa prinzi salau intre cormorani si sloiuri de gheata .
Ma intreb ..... daca nu erau cormoranii , oare opream in locul respectiv ??

Ce ziceti , la voi au tradat vreodata frumustile ornitologice ale Romaniei rapitorul ?

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 10 Feb 2005, 14:51

Vivat Cormoranii :D :wink:

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: Rapitorul....tradat de cormorani

Mesaj de MihaiV » 10 Feb 2005, 14:53

[quote="Calone"]Ce ziceti , la voi au tradat vreodata frumustile ornitologice ale Romaniei rapitorul ?[/quote]

Da, in vara, pe Sulina, m-am luat dupa un stol de pescarusi si am dat de un banc mare de avati care probabil vanau obleti. A fost super! Cred ca si pescarusii tot obleti vanau.

paul
Moderator
Moderator

Re: Rapitorul....tradat de cormorani

Mesaj de paul » 10 Feb 2005, 14:53

Calone scrie: Ce ziceti , la voi au tradat vreodata frumustile ornitologice ale Romaniei rapitorul ?
Da, ... cleanul " tradat" de cardurile de gaste domestice.

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 10 Feb 2005, 14:56

Mai baieti a fost un adevarat delir . Pe cuvant . Cred ca data viitoare caut intai cormoranii si apoi salaul !! :)

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 10 Feb 2005, 14:59

Io zic asa: cauta tu cormoranii, da-mi un telefon sa vin si io repede, si incearca sa-mi lasi si mie ceva. :D

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 10 Feb 2005, 15:02

...este unul din lucrurile invatate de la un batran pe dunare la pescuit de sabita ...
pescarusii erau permanent mai activi in zona unde se gaseau bancurile si bineinteles ca mosul numai dupa ei era cu ochii de cate ori ajungea in zona
iata ca se confirma unul din secretele pescuitului...sau mai bine spus al alegerii locului de pescuit
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 10 Feb 2005, 15:25

@Calone: Daca vad io asa mai multe gagici adunate la un loc - ce ar putea oare sa-mi inspire :D :wink: Hai zi acuma ca am vazut io ce iti inspira tie cand vezi numai una. :D :D :D :wink:

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 10 Feb 2005, 15:45

Cam ce crezi tu ca-mi inspira , Nea Ovidius ?
..................................................dramba :P

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 10 Feb 2005, 15:47

Sa va spun io una: Pescarul tradat de pasare. Pe o balta, pescuind la crap, caras, lanseaza unu in zona unde se scufunda pasarea. Dupa aprox 5 min, kojaK la bara. Dupa contra, drill. Asta urla: e mare, mare de tot, va rog odivamo, odivamo. Merg io cu odivamo. Se apropie animalul prins in carlig: pasarea. :D :D :D Injuraturi peste injuraturi. :D

Scrie răspuns