RADUTA - CERCETAT PENAL

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 17 Apr 2008, 08:11

Nu stiu daca e vatamare corporala grava. Depinde de nr. de zile de ingrijiri medicale. Oricum, cred ca trebe aflate mai multe amanunte inainte de a-l impusca pe Raduta. Daca nu e vatamare grava, se pot impaca
Tre si fi fost complet tampit sa se apuce sa traga cu pusca in aia 2 batrani, asa, din senin. Om vedea...

O fi vreo istorie mai incordata pe acolo.... Sa fiu cinstit, daca vroia sa fie un domn putea sa puna 2 paznici (eventual din delta) sa ii bata pe aia, si toate rudele pana la gradul 4, pana le pierea cheful de viata. Sau varianta Bolintin Vale....

Ori a vrut sa dea o lectie (ceea ce se cheama tampenie), fie o fi fost vreo provocare, fie era beat. Mai stii... :?
near the beer

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 17 Apr 2008, 08:42

daca au apucat deja si au declarat ca a intrat peste ei in casa e violare de dmiciliu sau nu, si se mai pot impaca sau nu ?

Dan Cotelici
junior
junior

Mesaj de Dan Cotelici » 17 Apr 2008, 09:00

Domnul Elvis se pare ca are 6 dosare de braconaj pe rol.
Pacat ca nu au pus mana pe el.
Cat despre ceea ce s-a intamplat pun pariu ca nu se va putea dovedi ca Raduta a intrat peste ei in casa.
Cu bune sau cu rele Sarulestiul este ceea ce este datorita lui Raduta.
Dan Cotelici
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 17 Apr 2008, 09:11

sigur, paza sarulestiului se face prin agresarea a doi batrani la ei in casa pentru faptele fiului lor

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 17 Apr 2008, 09:24

O singura data am fost sa dau pe Sarulesi acuum cativa ani si am avut scandal cu un paznic, mi-a scos in fata agresiv regulile stabilite arbitrat de Raduta asta, in fine asa de tare m-am enervat atunci ca am vrut sa arunc in lac vreo 50 de cutii de detergent numai asa de la naibii! Pe urma m-am calmat si m-am gandit ca nu au nici o vina crapii aia, mai bine arsenic in cafeaua lui Raduta! Cred ca s-ar bucura si nevasta-sa si copiii ca le ramane mostenirea mai repede. Poate negociez cu ei dreptul de a pescui gratis pe Sarulesti toata viata.... :lol: Poate merita, totusi.
Cat despre sculele furate de pe balta....e ingrozitor ca sunt indivizi atat de cinici si abrutizati incat sa fure lansete si mulinete, voblere etc. Dar asa ceva se intampla pe multe balti de la noi. Odata prin 1994 am salvat un batran care statea pe lacul Dridu la peste si a fost atacat de 2 golani din zona care voiau sa ii ia sculele "de lux" marca Germina! Noroc ca eram cu 2 camarazi si au plecat imediat fara sa se ajuunga la cafteala! De atunci nu mai plec pe balta fara cutitul de vanatoare la mine, macar sa le iau gatul nenocorcitilor si apoi sa stau 1-2 ani la zdup.
Poate deschid si un topic cu scule furate si hoti de scule. E de actualitate, din pacate. :lol:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 17 Apr 2008, 09:37

Fario_nebunu scrie:O singura data am fost sa dau pe Sarulesi acuum cativa ani si am avut scandal cu un paznic, mi-a scos in fata agresiv regulile stabilite arbitrat de Raduta asta, in fine asa de tare m-am enervat atunci ca am vrut sa arunc in lac vreo 50 de cutii de detergent numai asa de la naibii! Pe urma m-am calmat si m-am gandit ca nu au nici o vina crapii aia, mai bine arsenic in cafeaua lui Raduta! Cred ca s-ar bucura si nevasta-sa si copiii ca le ramane mostenirea mai repede. Poate negociez cu ei dreptul de a pescui gratis pe Sarulesti toata viata.... :lol: Poate merita, totusi.
Cat despre sculele furate de pe balta....e ingrozitor ca sunt indivizi atat de cinici si abrutizati incat sa fure lansete si mulinete, voblere etc. Dar asa ceva se intampla pe multe balti de la noi. Odata prin 1994 am salvat un batran care statea pe lacul Dridu la peste si a fost atacat de 2 golani din zona care voiau sa ii ia sculele "de lux" marca Germina! Noroc ca eram cu 2 camarazi si au plecat imediat fara sa se ajuunga la cafteala! De atunci nu mai plec pe balta fara cutitul de vanatoare la mine, macar sa le iau gatul nenocorcitilor si apoi sa stau 1-2 ani la zdup.
Poate deschid si un topic cu scule furate si hoti de scule. E de actualitate, din pacate. :lol:
cool man! coooool...... vantul adie, pasarelele ciripeste....ia si te linisteste.... :D cu luat gatul, cu stat 1-2 ani la zdup... coooollll
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

anglernou
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de anglernou » 17 Apr 2008, 10:32

kentanu scrie:Raduta este unul din mafiotii cei mai distructivi din Romania,obsedat de bani si dupa cum se observa,ar fi in stare sa omoare oameni pt cateva kile de peste,asa ceva se pedepseste cu ani grei de inchisoare.Chiar daca ar fi braconat cineva din familia victimei,tentativa de crima nu se justifica.Chiar Raduta a braconat la cote industriale,de cand a concesionat in Delta el impreuna cu Bittner si alti cativa au disparut definitiv patru specii de sturioni,au mai ramas doua,si alea in efective mici,are afaceri preferentiale cu Gigi Stefan de la ANPA,care cumpara puieti de sturioni de la Raduta.Plus de asta a infestat Dunarea cu sturioni modificati genetic,pt care a si fost cercetat,dar nu s-a gasit nici o dovada,pt ca apucase sa le dea drumul in Dunare fara avizul autoritatilor competente.
Oricum,probabil n-o sa fie pedepsit,deoarece cu mita si relatii in Romania nu se aplica legea.
Asta este o realitate trista.

Oameni buni, ati mai vazut drac in puscarie?
1.Ati mai vazut un om care sa fie prieten foarte bun cu Tiriac, Nastase, etc(asa s-a declarat la TV) sa ajunga la puscarie?
2.Ati mai auzit de multiextramilionar in dolari sa ajunga la zdup?
Iar daca le combini pe 1 si 2........

Daca asta ajunge la puscarie, atunci toti pescarii de pe siteul asta isi dau sculele de pomana(sic). :wink:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 17 Apr 2008, 11:33

danr scrie:eu nu inteleg ce dreptate inseamna asta sa mergi sa agresezi 2 batrani la ei in casa pentru prezumptivele fapte ale fiului lor
Dane , prezumtiv , da sa fie pentru amindoi , nu crezi !

Fir Intins!!!

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 17 Apr 2008, 13:59

poti tu sa stii ca nu l-au primit in curte (nu s-o fi dus singur, are martori ce dracu...) dupa care, atunci cand a vazut pe acolo o lanseta (ce parea furata :D) a inceput o altercatie tocmai de la acea lanseta...

Scenarii se pot face multe. Da-i dracu si pe aia, ca nu si-au luat-o chiar degeaba. Parerea mea!
Sincer sa fiu, nu pot sa nu am un dram de simpatie pentru cineva care isi apara ce e al lui, chiar daca apararea pare a fi disproportionata cu atacul...stii tu ca aia nu pusesera si ei mana pe un topor, ceva...

Sincer, cred ca daca ar mai daca cativa astfel de lectii, s-ar fura mai putin in tara asta de kkt! Vb lui Cotelici, daca nu pazea Raduta cu pusca lacul, in minunatul nostru concurs se prindeau 3 baboi si 30 de plase. Valabil pe toate garlele.

Cica lacul are 400 ha. Nu poti sa pazesti permanent o astfel de suprafata. Numai dand niste exemple. Pacat ca ca a iesit in fata asa, aiurea, fara sa fie neaparat nevoie.
Nu-i port eu de grija lui Raduta, se descurca singur!
:D
near the beer

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 17 Apr 2008, 14:17

http://www.gds.ro/Eveniment/2008-04-10/ ... de+gloante

asta n'ati vazut'o? bineinteles, made in craiova :lol:

Scrie răspuns