Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Mugurstefan
- veteran

Tavi scrie:Mugurstefan scrie:
Pai le tai 'crengile' cu clestele tzvic si gata !
ramane ce-i gustos si consistent !

nu, nu
asta-i cruzime fata de animale.
Trebe sa-i citesti o poveste, sa-l anesteziezi delicat, si apoi urmeaza eutanasierea dupa toate regulile artei

daaa... inainte ii dai cu un spray de stomatolog... ii spui o poveste... "curaj racusor ca amu' tie tau"... apoi o injectie.. mai apoi cu bisturiul... si daca opune rezistenta ..poc un baros in cap si gata.

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
Mugurstefan
- veteran

Mugurstefan scrie:Tavi scrie:Mugurstefan scrie:
Pai le tai 'crengile' cu clestele tzvic si gata !
ramane ce-i gustos si consistent !

nu, nu
asta-i cruzime fata de animale.
Trebe sa-i citesti o poveste, sa-l anesteziezi delicat, si apoi urmeaza eutanasierea dupa toate regulile artei

daaa... inainte ii dai cu un spray de stomatolog... ii spui o poveste..il tii delicat cu mana de clestisor sa-l linistesti .... "curaj racusor ca amu' tie tau"... apoi o injectie.. mai apoi cu bisturiul... si daca opune rezistenta ..poc un baros in cap si gata.

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
bluesky1ro
- utilizator constant

-
Deci racii sunt tare gustosi, au o carne fina si sanatoasa.

Eu ma gindeam sa cumpar un cos de rachita, sa-i fac gura si fundul din plasa, sa pun o bucata de carne de oaie si sa-l las o noapte acolo in apa dimineata teoretic ar trebui sa-l scot full de raci daca nu-mi fura cineva cosul de acolo

Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...
-
Gerula
- veteran

Interesanta capcana aia, si cred ca nu-i foarte greu de confectionat.
Cu lacrimi Bastus!
-
SF
- veteran

[quote="Michael"][b]bluesky[/b]:iata ce a gasit prietenul nostru google la cheie "crawfish trap":
http://images.google.ro/images?hl=ro&q= ... a=N&tab=wi
faza e ca "intrarea" tre' sa aiba acea forma de palnie ca sa nu mai iasa.[/quote]
L-am intrebat si eu Google , pentru " crayfish " , o fi ca pe la voi prin Timis s-au adaptat crabii , oricum , acelasi manarie ieftina a aparut , din sirma .
Io i-am prins cu mina in apa pina-n genunchi , merita facuti pe jar la marginea apei .
Fir Intins!!!
-
bluesky1ro
- utilizator constant

-
SF, la treaba cu mina pe apa de munte... s-ar putea sa ai un concurent puternic,desi nu am mai facut asa ceva de cind eram copil, e oricum specaculos, ca mai nimeresti un sarpe, o broasca

eu ii fierbeam.Multumesc pentru pozele de pe google,in mare parte din ceea ce am vazut e clar ca e vorba de o virsa, in care se pune ceva carne, o sa studiez mai bine subiectul azi sa vad daca gasesc si eu ceva informatii utile, ca ma descurc bine cu engleza, urmeaza cu racii...

-
bluesky1ro
- utilizator constant

-
SF, Treaba e ca pe la noi prin Timis intr-adevar e plin de raci prin toate apele, asa ca decit sa pun flotoare la peste mic cind dau pe fund... sau sa ma enervez cind imi intra pe un 0,08 la rima cind dau dupa maruntis, mai bine prind eu racusorii... Mi-a mai venit o idee daca pun eu in hop niste carnita in loc de mamaliguta...

-
bluesky1ro
- utilizator constant

-
Mi-am tras capcana, sa vad cind am timp sa ma duc sa o si incerc.

-
Mugurstefan
- veteran

bluesky1ro scrie:Mi-am tras capcana, sa vad cind am timp sa ma duc sa o si incerc.

Nu-i cam frig acum ?
sunt si eu curios dar cred ca rezultatele adevarate vin prin vara...
Mugur Dixit !