Este rubrica pe care Malin o semneaza saptamanal pe site-ul PVTV. Spinningul merge mai departe se refera strict la pescuitul la rapitori, insa odata cu abordarea temelor de mediu, atitudine, braconaj am schimbat titlul.Zamfi scrie:"Undita si revolutia" ? Banuiesc ca tot cu si despre spinning. Deoarece este tot a lui Malin.Putin neinspirata denumirea...Fara suparare.
PVTV ONLINE - pescuit din Romania Talk-Show
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- cristi.albu
- senior
Re: PVTV ONLINE - pescuit din Romania Talk-Show
Am inteles ideea ...Insa ziceam si eu asa
Mai ales ca la "sectiunea" crap titlul emisiunii spune clar ca e vorba (doar) de ...crap! Dar e normal , noi astia cu spinningul suntem interesati si de braconaj,natura,etc. 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- legionarul
- junior
ma..mie mi s-a parut chiar reusita ultima emisiune..stam sa ne plangem ca nu putem da dupa cumatra decat in delta dar ne ofuscam cand cineva incearca sa schimbe ceva..si da, desi priveste toti pescarii eu zic ca noi la spinning suntem oarecum mai afectati de braconaj decat cei la stationar..in plus..cine a vazut emisiunea..a putut observa din videoclipurile lui stefan matei..ca cei din miscarea antibraconaj erau la rapitor..
"daca te doare-n cot de tot...vezi ca le-ai devenit complice.."
Tricolorii cu naluci: pe mal, intre Mondial si tribunal
La emisiunea Undita si Revolutia de saptamana aceasta vom continua discutia despre Campionatul de Spinning de pe Mal, prilej cu care ii vom avea din nou in studio pe Stefan Dinu - organizator al acestui CN, si pe Stefan Popescu - presedintele Federatiei Romane de Pescuit Sportiv.
LIVE acum la http://www.live.pvtv.ro

La emisiunea Undita si Revolutia de saptamana aceasta vom continua discutia despre Campionatul de Spinning de pe Mal, prilej cu care ii vom avea din nou in studio pe Stefan Dinu - organizator al acestui CN, si pe Stefan Popescu - presedintele Federatiei Romane de Pescuit Sportiv.
LIVE acum la http://www.live.pvtv.ro

- cristi.albu
- senior

Inceputul de sezon este o realitate pentru pescarii de spinning. Evident ca multi dintre noi au… continuat sezonul 2013 in aceasta iarna, mai ales ca vremea a permis acest lucru, insa nimic nu se poate compara cu martie, cu vibratia primaverii dosite inca in spatele mugurilor de salcie. Stuful este inca stacojiu, campurile intunecate, cerul cenusiu, dar pestii nu tin cont de toate acestea. Bibanii si salaii sunt deja in pregatirea nuntilor, chiar daca inca nu sunt scuturati de fiorul cu nabadai al dragostei. Stiucile, lipsite si anul acesta de prohibitie, au iesit aproape, fiecare cum a putut, din reproducere, dar inca mai umbla in sangele lor urme de hormoni care au declansat postul negru. Pestii vin spre maluri, in apele mici care incep acum sa se inclazeasca. Intrebarea este cand, unde si cum. Si mai ales cu ce. O intrebare care nu da pace pescarilor de spinning si la care va veni astazi sa dea niste raspunsuri in studioul live al PVTV chiar campionul de spinning en titre al Romaniei Eugen German – Berti. Pe langa discutiile legate de tehnicile de pescuit cele mai eficiente in aceasta perioada Eugen va aborda si subiectul Campionatului Mondial de Spinning din Barca ce se va tine anul acesta in Franta, pe lacul Bourget. Vor fi si interventii telefonice venite din parte membrilor lotului national de spinning, vor fi si alte surprize, asa ca nu ratati astazi, incepand cu ora 19.00 la PVTV ON LINE, emisiunea UNDITA SI REVOLUTIA - live.pvtv.ro
...buna emisiunea , felicitari !
...am aflat lucruri noi , am clarificat anumite incertitudini si mi-am intarit convingerea asupra chestiunilor cunoscute deja

...am aflat lucruri noi , am clarificat anumite incertitudini si mi-am intarit convingerea asupra chestiunilor cunoscute deja

- stefanflorin
- veteran
Da, buna emisiunea, numai ca nu-s de acord cu toate cele spuse referitor la softurile pt. apa rece. Eu am constatat ca in locul softurilor mici, dupa dezghet, salaii (nu strapii) prefera nalucile mari, 7-10cm, trase ,incet ce-i drept, pe la nasul lor. Prada mare= stomac plin fara efort prea mare.old_radu scrie:...buna emisiunea , felicitari !
Urasc atarnatorii!
- cristi.albu
- senior
Am continuat emisiunile LIVE F&H si l-am avut invitat pe Laurentiu Andronic in studioul F&H. Puteti urmari emisiunea AICI
''Ups! Pagina nu poate fi accesată.''....am vrut sa vad emisiunea, insa la mine asta imi apare.