PVTV ONLINE - pescuit din Romania Talk-Show

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cristi.albu
senior
senior

Re: PVTV ONLINE - pescuit din Romania Talk-Show

Mesaj de cristi.albu » 10 Apr 2013, 16:37

Imagine

3 grei de la Spinning

In aceasta seara, incepand cu ora 19:00, mergem mai departe in lumea spinningului alaturi de Malin Musatescu si invitatii sai. Continuam seria de emisiuni in care invitati sunt nume importante din spinningul romanesc, fie ei producatori, dealeri sau campioni. Cu totii au un numitor comun, pasiunea arzatoare pentru pescuitul la rapitori.

Eugen “Berti” German vine in studio pentru a ne vorbi despre cutia sa cu naluci si produsele pe care le realizeaza. De asemenea vom vorbi despre prima editie a concursului Biban Mania, Eugen fiind chiar printre organizatori, un concurs ce se va desfasura cu casa inchisa, cele 50 de locuri disponibile ocupandu-se in 2 zile.

Sabin “Piratu” Buzatu, campion national en-titre, revine in studioul nostru pentru a discuta despre competitiile de spinning si pentru a ne prezenta nalucile si sculele care l-au urcat de atatea ori pe podiumurile competitiilor interne.

Cel de-al treilea invitat este Lucian “Gyorg” Constantin, care weekendul trecut a participat la prima etapa a Campionatului National de Spinning Divizia Open, desfasurata la Cormoran. Vorbim despre aceasta etapa si despre ce naluci au facut legea acolo la PVTV ONLINE, incepand cu ora 19:00.

catalini
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de catalini » 11 Apr 2013, 08:20

Nu fiti indiferenti ! Va rog semnati aceasta petitie. http://www.petitieonline.com/salveaza_dunarea#form

rospinning
junior
junior

Mesaj de rospinning » 23 Aug 2013, 15:15

salutare,

puteti sa-mi spuneti va rog cand se va relua talk show-ul? mi-au placut toate editiile si mai ales faptul ca ulterior puteam sa le vad&ascult pe youtube.

fir intins,

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 01 Sep 2013, 16:06

Salutari!
Probabil ca prin octombrie-noiembrie.
Incercam pana atunci o transmisie LIVE de la Cupa Valea Argovei, divizia Master, insa suntem conditionati de legatura la internet. Daca gasim la gazda o "teava" buna facem emisiunea.
De asemenea, vom face un "studio" dupa ultima etapa de Master cu premiantii acestui CN.
Vom anunta totul din timp.
Imagine
Pana atunci va propun un articol, preluat din revista PPT, in care i-am intrebat pe cativa meseriasi din competitiile CN de rapitori care este lingura de știucă preferată pentru pescuitul pe apa curată, cu adâncime mică și vegetație? - CITESTE ARTICOLUL cu intrebarea la care au raspuns - Ovidiu Ristivan, Adelin Avram, Sever Grosu si Laurentiu Andronic

S.G. DRILL
veteran
veteran

Mesaj de S.G. DRILL » 01 Sep 2013, 17:32

Cu tot respectul Cristi , dar daca in aceasta ecuatie nu l-ai luat in calcul pe Sorin Condratov ( unul dinrtre cei mai buni stiucari la lingura din tara ) , ecuatia este rezolvata doar 50% . :respekt: :respekt: :respekt:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 01 Sep 2013, 18:01

S.G. DRILL scrie:Cu tot respectul Cristi , dar daca in aceasta ecuatie nu l-ai luat in calcul pe Sorin Condratov ( unul dinrtre cei mai buni stiucari la lingura din tara ) , ecuatia este rezolvata doar 50% . :respekt: :respekt: :respekt:
Lor fi luat in calcul domnule coleg dar poate numai 5% :wink: , nu de alta dar Condratov mai are multe de facut si de demonstrat pina sa ajunga la "valoarea de piata" a celor din articol....am tot respectul pt. rezultatul lui de la Periprava dar asta nu poate compensa experienta si acumularile din turneele de spinning din ultimii ani ai protagonistilor din articol.....parerea mea.

Poate cineva o sa ia ce voi scrie mai sus ca pe o aroganta sau mai rau ca pe o rautate , dar in istoria LRS au mai fost "premiati" new entry si sa facut multa vilva in jurul lor ca pe urma personajele din film sa se "taie ca maioneza" ....

Poate ca e mai bine sa scrie un articol Condratov despre pescuitul la lingura in Delta si sunt sigur ca cei de la PVTV il vor publica si cu siguranta vor fi multi doritori sa citeasca . :wink: ....promit sa fiu printre primii lui cititori. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 01 Sep 2013, 19:10

Hai toamna ,hai ... :lol: :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 01 Sep 2013, 21:42

In seria asta de articole nu vor raspunde neaparat cei considerati a fi foarte buni/cei mai buni la tema discutiei. Pur si simplu vor raspunde pescari de competitie, dar nu numai. Cu Sorin am vorbit deja si a ramas ca la urmatorul subiect legat de stiuca sa imi/ne raspunda.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 02 Sep 2013, 04:23

cristi.albu scrie:In seria asta de articole nu vor raspunde neaparat cei considerati a fi foarte buni/cei mai buni la tema discutiei. Pur si simplu vor raspunde pescari de competitie, dar nu numai. Cu Sorin am vorbit deja si a ramas ca la urmatorul subiect legat de stiuca sa imi/ne raspunda.
Foarte bine ....asa si trebuie. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Scrie răspuns