Pt maestrii in jerkbainting de la Sacalaia
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
..old_radu scrie:...Adelin scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...hai ca asa nu am mai ras de mult
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ambele tabere sunt cel putzin geniale, cu replici ce taie respiratzia cititorului
![]()
![]()
![]()
Nu ma pot hotari care e cea mai tare replica...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Io inteleg ca e vorba de misto si asta faceam daca citesti mai atent, insa am incercat si sa te ajut sa iti intzelegi framantarile, nu pot sa trec nepasator cand vad un coleg de forum ca are probleme.adi777 scrie:hai ma, doar suntem barbati, mai facem si noi un misto in dreapta in stanga, ce nu intelegi ? acuma chiar te-ai facut serios? A fost un pamflet, zic si io ca si Vadim.

WSB CLUB
WSB CLUB
multam mult pentru ajutor! da ai zis ca tu faci asta, acuma faci ori nu faci ? sau avem nevoie amandoi de o terapie de grup ? ca nu se mai stie ce si cum. La mine se poate ca e pe fondu de la frustrare si invidie pe galerii si tehnici superioare de pescuit si pozat, da la tine de la ce e ?Adelin scrie:Io inteleg ca e vorba de misto si asta faceam daca citesti mai atent, insa am incercat si sa te ajut sa iti intzelegi framantarile, nu pot sa trec nepasator cand vad un coleg de forum ca are probleme.adi777 scrie:hai ma, doar suntem barbati, mai facem si noi un misto in dreapta in stanga, ce nu intelegi ? acuma chiar te-ai facut serios? A fost un pamflet, zic si io ca si Vadim.![]()
![]()

TEAM ATOM
@adi777 -Vezi ca nu stiu ce ai scris la ultimul post ca e incalcit rau...acu' ca o fi de la vinul meu o fi de la a tau, ideea e ca te inteleg.
...io is curios cand o sa vina adi(cel rau)777 ce-o sa zica de cele discutate mai sus.

...io is curios cand o sa vina adi(cel rau)777 ce-o sa zica de cele discutate mai sus.

WSB CLUB
WSB CLUB
Nu mai conteazaAdelin scrie:@adi777 -Vezi ca nu stiu ce ai scris la ultimul post ca e incalcit rau...acu' ca o fi de la vinul meu o fi de la a tau, ideea e ca te inteleg.![]()

Daca bei vin atunci Sanatate! ma gandeam eu ca ii ceva cu Adelin, ca raspunzi cam incet si asta nu iti sta in caracter. Nu mai vine adi(cel rau)777, ala se activeaza numa foarte rar, odata la 3-4 ani si nu fara motive, da io stiu ca tu esti un baiat bun si nu pui la suflet, cum nu pun nici io.

TEAM ATOM