Pt maestrii in jerkbainting de la Sacalaia

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 20 Noi 2009, 20:50

p5ih0 scrie:sa mor io daca mai inteleg de ce dracu va intepati atata !!!! :lol: :lol: :lol: fiecare are impresia ca e mai bun ca altu la un nivel general si ca daca ar fi sa fie un concurs..... care mai stiu io ce si cum , ca ce s-ar intampla si bla bla bla... am impresia ca ma uit la otv. daca matusamea avea un coi, era unchi ! face-ti mah un concurs in care e voie cu detoate la care sa vina toata lumea si cand so termina ,trageti liniesi ala care castiga sa-si bata p...arerea de restu cate zile o mai exista internetu. asta daca intradevar va pricepeti... pana atunci va contrati dea-ampururea.
pfua... ba tata... dac ar iexista premu nobel ori vun osacar sheva pen inetrenet.ro ... io pi tini ti-as nominii la amdoua ! :lol:

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 20 Noi 2009, 21:44

razvan m. scrie:Acuma stii cum esti ? Tu dai in stanga si-n drepata si tot tu strigi au .... :)
mai stii ? oi fi masochist :lol: facem pace, ca ii urat sa ne certam
Tu ramai cu statutul de VIP, talentat si muncitor io cu anti-talent si colectionar. Ok asa ? Oferta mai buna nu pot sa-ti fac nici daca ma impusc.
TEAM ATOM

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 20 Noi 2009, 22:45

Nicio problema. Din punctul meu de vedere nu a fost si nu e razboi. :)
Fir intins la concurs (sper ca se va tine) ! :)
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 20 Noi 2009, 23:51

razvan m. scrie:Nicio problema. Din punctul meu de vedere nu a fost si nu e razboi. :)
Fir intins la concurs (sper ca se va tine) ! :)
io asa zic ca se tine, aia chiar ar fi nasol sa fi curs atata energie si cerneala in zadar.
Fir intins si tie ! sper sa ne intalnim odata la Livada, am vazut si am auzit ca tot mergeti pe acolo. Eu nu prea am timp din pacate, lucrez in Bucale si vin foarte rar pe acasa, de aia ii si cam goala galeria la mine dar promit sa recuperez :lol:

A da ca era vorba de galerii, pe mine asta m-o impresionat cel mai mult de la tine
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=9044

Sa-ti traiasca si numa bine ii doresc, multa sanatate in primu rand. Restu cu pesti, orgolii de pescari si scule sunt fleacuri, asta cel mai important lucru :lol:
TEAM ATOM

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Noi 2009, 19:05

adi777 scrie:
... in afara de avatzi de kkt (2-4 kile) si salai de kkt (100 grame- 3 kile), este unu de 7 kile pe acolo, (io daca pescuiam atata eram deja in cartea recordurilor) si restu povesti si stelle ori bete senzitive, daca urmaresc galeriile voastre in ultimii 2 ani pot sa afirm cu mana pe inima fix pl, pesti mici, nimic demonstrativ, pesti impinsi in fata, ani de zile de pescuit pe degeaba, nu o intrat nimic , io macar fiind muzeograf de naluci am prins una de 7 kile jumate, demult si aia in concediu de 3 zile etc, pescari de cantitate si nu de calitate, degeaba vorbiti voi de omul respectiv, invidia cred ca e mare :lol: . Este timpul sa veniti cu ceva concret, cu bucatzi. Aveti un PR bun dar trebuie BUCATZI ca sa sa fiu si eu convins ca ii ceva de capu vostru. Ce postati voi prin galerii ar putea sa posteze orice baboieri care sta toata ziua la pescuit. Fiti mai convingatori!
Pe cuvant ca nu stiu ce sa iti raspund...sau daca sa raspund...ca ai probleme cu "baietzii de pe val" am intzeles, tu crezi ca ai fost primul care ai jercuit pe la noi, ai esuat clar, iar ei scriu la revista...nasol.
Colectia ta atent selectiaonata tzinuta departe de apa nu a reusit sa iti aduca respectul dorit dar nici capturi(ca sa nu zic pesti)...nasol, dar de ce te legi tu de noi chiar ca nu inteleg.De unde sti tu cat timp liber are fiecare si cat il dedica pescuitului?
Personal am convingerea ca desi detesti pestii prinsi de mine, Razvan, SF, Dumitru sau alte VIP-uri nesuferite de pe forum, ti-ai dori sa ai macar un procent din ei la tine in galerie, adica 1%, si desi chiar nu e mult iti spun sincer ca e greu, ca sa nu zic imposibil. :cry:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 21 Noi 2009, 19:17

Adelin scrie:
adi777 scrie:
... in afara de avatzi de kkt (2-4 kile) si salai de kkt (100 grame- 3 kile), este unu de 7 kile pe acolo, (io daca pescuiam atata eram deja in cartea recordurilor) si restu povesti si stelle ori bete senzitive, daca urmaresc galeriile voastre in ultimii 2 ani pot sa afirm cu mana pe inima fix pl, pesti mici, nimic demonstrativ, pesti impinsi in fata, ani de zile de pescuit pe degeaba, nu o intrat nimic , io macar fiind muzeograf de naluci am prins una de 7 kile jumate, demult si aia in concediu de 3 zile etc, pescari de cantitate si nu de calitate, degeaba vorbiti voi de omul respectiv, invidia cred ca e mare :lol: . Este timpul sa veniti cu ceva concret, cu bucatzi. Aveti un PR bun dar trebuie BUCATZI ca sa sa fiu si eu convins ca ii ceva de capu vostru. Ce postati voi prin galerii ar putea sa posteze orice baboieri care sta toata ziua la pescuit. Fiti mai convingatori!
Pe cuvant ca nu stiu ce sa iti raspund...sau daca sa raspund...ca ai probleme cu "baietzii de pe val" am intzeles, tu crezi ca ai fost primul care ai jercuit pe la noi, ai esuat clar, iar ei scriu la revista...nasol.
Colectia ta atent selectiaonata tzinuta departe de apa nu a reusit sa iti aduca respectul dorit dar nici capturi(ca sa nu zic pesti)...nasol, dar de ce te legi tu de noi chiar ca nu inteleg.De unde sti tu cat timp liber are fiecare si cat il dedica pescuitului?
Personal am convingerea ca desi detesti pestii prinsi de mine, Razvan, SF, Dumitru sau alte VIP-uri nesuferite de pe forum, ti-ai dori sa ai macar un procent din ei la tine in galerie, adica 1%, si desi chiar nu e mult iti spun sincer ca e greu, ca sa nu zic imposibil. :cry:
merci pentru replica!
nu am fost primul ci eventual printre primii.
ti-am spus ca suntem in perioada electorala, asta ii o luna mai nasoala pe plan intern, se lasa cu certuri, balacaleri, frustrari etc. Luna asta se termina, se termina si turul 2 de alegeri prezidentiale si revine totul la normal. Am si pentru tine aceasi oferta ca si pentru Razvan. Deci eu sunt anti-talent, colectionar, instabil psihic, tu si toti pe care i-ai enumerat sunteti talentati, muncitori, fara prihana si buni. E ok asa ?
TEAM ATOM

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 21 Noi 2009, 19:36

adi777 scrie:nu ma, merem sa ne distram, asta ii esentialu, prindem nu prindem nu conteaza, ne imprietenim, as vrea sa fac asta cu majoritatea de pe aici, mai descoperim una alta, restu de vorbe urate din partea mea nu ma caracterizeaza, iar despre prietenii mei vecini de judet, numa de bine si in orice caz nu pot sa ma compar cu ei ca experienta cel putin de pescuit, eu pescuiesc din ani in pasti, mai mult sunt colectionar, si am recunoscut asta si recunosc la orice ora, dar pe jerkbainting sunt un talent inascut :lol: , eu macar am cu sa ma laud (vreo 30 de kile de naluci), chiar daca nu e bine sa se laude omu, sa fim intelesi in problema asta cu marele pescar, nu sunt, nu am fost si probabil nici nu o sa fiu. Sunt colectionar care incearca ce a cumparat, OK, aia ca sunt laudaros (ii partea mea negativa, dar nu e chiar asa de rau) ?

ps: legat de comentarii malicioase, nu pot decat sa ma bucur ca sunt altii care se cred si sunt mari pescari, in esenta e vorba de timpul pe care il petreci la pescuit, aici eu sunt in pierdere, oricum marii pescari nu au timp de pierdut pe forumuri cum am eu de exemplu :lol:
Deci in continuare va rog sa ma tratatzi ca un colectionar, nicidecum ca un mare pescar, OK ? galeria mea ii plina de mulinete si bete, pesti nu prea, am un serviciu solicitant etc :lol:
sper ca am lamurit problema asta, macar ma asteptam sa ma felicitati pt colectia mea de jerkuri, la asta ma asteptam si eu, sau macar sa fi zis ce mare parvenit si laudaros sunt :cry:
si puteai si citesti eventual si postu asta, nu doar ce am scris negativ. Iar faza ca noi suntem buni si altii slabi stii tu foarte bine ca este total relativa, ori fi pescari in tara asta si in lume cu care nici tu, nici pe restul care i-ai enumerat nu se pot compara nici de departe, in general oamenii de genu asta nu au timp de formuri. Iar daca tu sau cei pe care i-ai enumerat sunteti buni sau va credeti buni nu inseamna ca aveti dreptul la mistouri in continuu, daca ma uit si recitesc cel putin pe topicul asta 80% sunt mistouri. Era efectiv singura metoda sa atrag atentia la problema asta. Am mai spus si repet daca eram frustrat ori invidios pe voi, reactionam mai demult, pur si simplu nu ma intereseaza de voi sub nici o forma, am treburi mai importante. Prea se tin lant tot timpu mistourile pe aici si na unii se mai si enerveaza si multi se plang de faptul ca calitatea forumului lasa de dorit
TEAM ATOM

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Noi 2009, 20:19

@adi777 -Te rog sa imi arati unde am facut io misto aici in topicul tau.
Nu am zis niciodata ca sunt bun, de unde ai tras concluzia asta?!...ca ne mai mistocarim, e normal doar suntem barbati, iar de faptul ca unii sunt lipsiti total de umor, chiar nu ma simt vinovat, ei au ales sa traiasca asa, cu veninul netaiat sub limba. :lol: ...despre calitatea frumului sau plans destui, unii au ales sa il paraseasca definitv, altzii sa nu mai scrie niciodata, au fost chiar persoane care s-au autobanat....prietene daca te uiti mai atent toti sunt prezenti si scriu in continuare :lol: ...deci daca e vorba de calitate si de ifose, de ce iti pierzi timpul cu pulimea care se balacareste?!...sunt atatea forumuri de calitate care ofera informatie si discutii academice... :roll:
Eu zic sa revi la realitate si sa accepti ca asa e in viatza, unii castiga mai mult altii mai putzin, altzii pind mai bine altzii canci, sau aproape canci, altzii scriu la revista altzii canci, unii sunt apreciatzi pt naluci in timp ce altii pola, deci viatza nu e roz dar mergem inainte, mai glumim, mai refulam, mai prindem un peste...important e sa nu ne pierdem cu firea! :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 21 Noi 2009, 20:51

nu am chef acuma sa-ti citez eu ce ai scris pe aici, in fine, vezi prima ta postare daca aia nu are tenta de misto io nu mai am ce sa mai zic si cele care urmeaza, veterani, challengeri etc. Si nu vorbeam numa de tine. Cred ca 50% dintre postari sunt mistouri in momentu asta, daca s-ar apuca cineva sa studieze topic-urile pe aici. Inca odata ca sa ma intelegi foarte clar, eu nu sunt ofticat pe tine sau pe altcineva ca prinde sau ca are galeria plina, ca vad ca aici omul e judecat dupa galerie, in concluzie aia care au galeria goala sunt varza. Nici nu as avea cum pentru ca eu nu prea am mai fost la pescuit,cel putin in 2009 am stat acasa, sunt ofticat de fumurile pe care si le dau multi pe aici. Oricum calitatea forumului s-a degradat simtitor. De pe acest forum sunt impresionat de Storm xxx, tudor si calone care am vazut ca s-a retras si el, pe care ii consider pescari adevarati si or mai fi, da asta am observat eu. De tine nu sunt impresionat pentru nu am vazut pana acuma ceva notabil la tine, am vazut mult si la fel, din pacate, capisci ? Daca nu sunt impresionat, automat sunt frustrat ori invidios pe marile realizari,nu ? Asa ii si cu literatura ori alt domeniu, sunt autori care imi plac si altii care nu-mi plac, unii sunt conderati foarte buni si mie nu imi plac, inseamna ca sunt invidios ori frustrat din cauza lor ? nu, my friend. Dupa criticile pe care le-am lansat automat ati sarit in aer, nu ? trebuia sa zic, ma suntem barbati ne mai balacarim, cine rezista, rezista, cine nu nu
ps : am atacat chestia cu galeria deoarece e fetish-ul vostru,lucru tare important si punct sensibil se vede ca v-am sensibilizat rau, totusi Dumitru nu o zis nimic pentru ca el chiar stie de gluma, voi nu, voi stiti sa faceti glume despre altii eventual :lol:
TEAM ATOM

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Noi 2009, 21:39

Adelin scrie:...si sangele apa se facu! :cry:
Pai nu asa se incheie o disputa romaneasca!....e naspa sa vezi asa ceva, ce naiba voi nu va uitati la televizor?!
Daca vreti o balta cu un coeficient ridicat de dificultate haide-ti pe Ghioroc unde sunt exemplare de stiuca mari si unde este apa pt naluci adevarate (adancimi si rupturi intre 1m-12m, bradis, trestie si 2 insule pe mijocul lacului).
Io pariez pe Adi777 ca suntem vecini de judet, nu pt ca ar fi mai priceput decat baietii de la cluj, care cred ca sunt mai bine cotatzi la ora actuala...trebuie sa fim constienti ca nu putem fi vesnic pe val.
...dar asa ca un indemn pt Adi777, daca mai faceti concursul ca vad ca deja se da inapoi, trebuie sa puneti putina indarjire in actiune, asa se realizeaza progresul....cu bombonele dulci o sa va impacati doar si gata! :twisted:
Pt cei ce nu au citit, unde mistoul?
adi777 scrie:Inca odata ca sa ma intelegi foarte clar, eu nu sunt ofticat pe tine sau pe altcineva ca prinde sau ca are galeria plina, ca vad ca aici omul e judecat dupa galerie, in concluzie aia care au galeria goala sunt varza.
Io nu am spus nicaieri ca trebe sa ne judecam dupa galerie, tu vad ca esti singurul care te tot lupti cu problema asta...m-am luat eu de tine vreodata pentru rezultatele tale prezentate la galerie, sau in concurs?!...te-am tratat eu vreodata de sus pt faptul ca prind mai bine ca tine?!...nu-mi amintesc, deci inca odata nu vad unde tzi-am gresit?! :roll:

adi777 scrie:De tine nu sunt impresionat pentru nu am vazut pana acuma ceva notabil la tine, am vazut mult si la fel, din pacate, capisci ? Daca nu sunt impresionat, automat sunt frustrat ori invidios pe marile realizari,nu ?
Faptul ca nu te vad impresionat de galeria mea ma face sa sufar ingrozitor si promit ca in viitor sa muncesc mai mult pt a te sensibiliza...dar ma simt obligat sa iti amintesc ca nu eu am deschis subiectul "galeriei personale", tu ai fost singurul care te-ai muncit cu ea...poate e invidie, poate frustare, poate e neputintza, nu stiu cum sa o numesc, dar nepasare sau indiferenta sigur nu e! :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat 22 Noi 2009, 01:08 de către Adelin, modificat 1 dată în total.
WSB CLUB

Scrie răspuns