Pt. Iasi: Unde merg shi eu barca ?:)
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Pt. Iasi: Unde merg shi eu barca ?:)
[quote="claudiu"][b]Intrebarea mea este simpla.
Am primit cadou o barca de 4 persoane. Pneumatica of course.
Sunt din Iasi.
Intrebare: ce pot sa fac cu ea ? :lol: [/b][/quote]
Te sui la deal , iarna , pe zapada si te dai cu ea la vale , ca pe sanie . Asta poti sa faci cu ea .
Fir Intins!!!
Am primit cadou o barca de 4 persoane. Pneumatica of course.
Sunt din Iasi.
Intrebare: ce pot sa fac cu ea ? :lol: [/b][/quote]
Te sui la deal , iarna , pe zapada si te dai cu ea la vale , ca pe sanie . Asta poti sa faci cu ea .
Fir Intins!!!
Daca nu ii pui motor nu ai nevoie de permis de navigator.musKloiu scrie:Claudiu treaba e "simpla".Prima-ti trebuie un motor.Apoi trebuie sa o inmatriculezi la capitanie(ideal ar fi sa ai si un certificat cu dimensiunile si performantele ambarcatiunii de la Registrul Naval Roman).Urmeaza partea mai grea.....permisul de navigator...in rest nu e prea complicat cu frana shi ancora......
De asemeni, permis de navigator iti trebuie pe Dunare si in delta, posibil ca pe Prut sa nu fie nevoie.
De fapt, daca vrei sa iesi cu ea pe Prut e mai complicat. Probabil suficient de complicat ca sa te lasi pagubas. Mai complicat ca pe Dunare, pentru ca ai fi "deschizator de drumuri" in conditii de birocratie tipic romaneasca (cu tot ce presupune asta ... vei fi pasat de la institutie la alta, de la un functionar la altul, vei vedea functionari care deschid dosare si nu stiu unde sa citeasca ... ) Si in aceste conditii ... s-ar putea ca SF sa aiba dreptate .

Tu iesi la pescuit, vei gasi locul unde sa ai nevoie de barca. Doar nu te-ai apucat de pescuit pentru ca aveai lansete.SF scrie:Te sui la deal , iarna , pe zapada si te dai cu ea la vale , ca pe sanie . Asta poti sa faci cu ea .

Fir intins !
Orice obiect plutitor care circula pe apele teritoriale interne ale Romaniei trebuie inmatriculat(nu stiu plutele daca trebuie
).Fara motor ai putea sa-ti duci lansetele de crap cu ea sau sa nadesti locul de pescuit pe balta doarece sincer nu te vad vaslind pe un rau contra curentului cu gonflabila de patru persoane decat poate daca esti ruda cu Ivan Pataichin..... 

Barca?Oare ce poti sa faci cu ea?Vara poti sa "plantezi"monturiue,poti sa cauti salaul la praguri,poti sa pescuiesti la pasnic pe langa stuf,toamna la stiuca pe langa stuf nu mai vb.De "frana" nu te complica,cel mai simplu iei una doua caramizi le legi cu o ata suficent de groasa si te ancorezi unde-ti vrea inimioara.Asta e varianta cea mai ieftina si cea mai simpla.Asta pe balta,pe rau e f complicat mai ales daca are ceva debit.Dar sunt niste baraje pe care poti sa incerci,in cazurile astea o barca este aur.Nu am pescuit inca la Solesti,dar din cate imi amintesc niste prieteni spuneau ca au mers cu barca acolo.O barca ptr un pescar de spinning e foarte necesara.Sa o folosesti cu spor si sa-ti aduca niste capturi pe care acum doar le visezi. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Am fost eu entuziast dar asta pana am aflat modelul.
Fostul proprietar a folosit-o o data. Au incaput 4 persoane in ea dar la plaja, la baie etc..
Barca e de fapt de 3 persoane. Modelul Seahawk 300.
Dupa ce vad eu in descrierea ei nu are mai mult de 240 cm shi suporta 352 lbs adica 160 Kg.
Intrebare: Cum poate sa fie o barca de 3 persoane si greutate maxima de 160 Kg?
Poate mama tata shi copilul shi FARA bagaje. ca altminteri 160 Kg inseamna 3 oameni de 50 de Kg
))))))))
Anyway o sa ma rog sa putem incapea 2 in ea .
Shtiu ca modelul nu e profesional, ca e din PVC shi nu e deloc incapatoare dar stitzi vorba aceea:
calul de dar nu se cauta la .. PVC sau cauciuc
Asha ca zic sarumana cui mi-a dat-o shi sarumana voua care m-atzi sfatuit ce sa fac cu ea
Mai are careva un model asemanator sa imi zica daca se poate pescui din asha ceva? Nu de alta dar mi-e frica de apa shi nu vreau sa ma scufund facand experimente
Sanatate multa,
Claudiu.

Fostul proprietar a folosit-o o data. Au incaput 4 persoane in ea dar la plaja, la baie etc..
Barca e de fapt de 3 persoane. Modelul Seahawk 300.
Dupa ce vad eu in descrierea ei nu are mai mult de 240 cm shi suporta 352 lbs adica 160 Kg.
Intrebare: Cum poate sa fie o barca de 3 persoane si greutate maxima de 160 Kg?

Anyway o sa ma rog sa putem incapea 2 in ea .
Shtiu ca modelul nu e profesional, ca e din PVC shi nu e deloc incapatoare dar stitzi vorba aceea:
calul de dar nu se cauta la .. PVC sau cauciuc

Asha ca zic sarumana cui mi-a dat-o shi sarumana voua care m-atzi sfatuit ce sa fac cu ea

Mai are careva un model asemanator sa imi zica daca se poate pescui din asha ceva? Nu de alta dar mi-e frica de apa shi nu vreau sa ma scufund facand experimente

Sanatate multa,
Claudiu.
Lasa ca daca merg cu tine, te salvezclaudiu scrie: Mai are careva un model asemanator sa imi zica daca se poate pescui din asha ceva? Nu de alta dar mi-e frica de apa shi nu vreau sa ma scufund facand experimente

Modelul arata destul de bine: http://www.brandsonsale.com/seahawk300.html cred ca este ideal pentru doua persoane
Nush ce are site-ul dar e nasol sa pierzi ce-ai scris daca la un moment dat ai dat "trimite" shi nu mai raspunde. Atunci daca dai back ai pierdut tot ce ai scris.
Legat de barca: nici nu imi imaginez ca potzi sta in picioare pe o barca de cauciuc sau mai ales pvc. Poate doar daca e foarte mare. Sau cu fund de lemn sau nu shtiu.
Paul oare noi putem pescui pe Probota sau Ratzarie din mijlocul beltzii cu unditza la roshioara ?
Cre' ca ma spanzura baietzii ca pe site de rapitori fac propaganda la pescuit la unditza.
Numai bine,
Claudiu.
PS: Paul cate kilograme ai? Eu am 72 deci tzie itzi mai raman 88 ca sa ne incadram in capacitatea declarata a barcii
Te incadrezi ?:D
Legat de barca: nici nu imi imaginez ca potzi sta in picioare pe o barca de cauciuc sau mai ales pvc. Poate doar daca e foarte mare. Sau cu fund de lemn sau nu shtiu.
Paul oare noi putem pescui pe Probota sau Ratzarie din mijlocul beltzii cu unditza la roshioara ?

Cre' ca ma spanzura baietzii ca pe site de rapitori fac propaganda la pescuit la unditza.
Numai bine,
Claudiu.
PS: Paul cate kilograme ai? Eu am 72 deci tzie itzi mai raman 88 ca sa ne incadram in capacitatea declarata a barcii

Eu doar 90claudiu scrie: PS: Paul cate kilograme ai? Eu am 72 deci tzie itzi mai raman 88 ca sa ne incadram in capacitatea declarata a barciiTe incadrezi ?:D

S-ar parea ca depasim oleaca limita superioara admisa ....

cat despre pescuit pe Ratarie, cred ca iti da voie cu barca... parca am mai vazut pe cineva cu barca pe-acolo