Pt. Iasi: Unde merg shi eu barca ?:)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 01 Iun 2005, 11:52

Asa este claudiu...Deipnde daca merita sau nu. Eu am aplicat metoda cu "plantatul" la Mraconia, la crap :oops:
:D
Duceam montura la 180-190m in larg.... si ce era mai frumos... barca era una gonflabila, fara motor... iti inchipui ce spate si brate am facut...... :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 01 Iun 2005, 14:55

Sa te deplasezi vreo 200 m sa lasi un vobler, pe care apoi sa-l recuperezi de pe mal :) Sa vezi ce spate faci atunci :lol:

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 01 Iun 2005, 15:40

salut claudiu.seahawk 300 e trompeta ,nu barca .trebuie sa fii super atent cum o manipulezi.se inteapa la cea mai mica atingere,lipiturile cedeaza si trebuie folosit adeziv special(eventual aderom)la soare se inmoaie.e foarte buna pt dormit,dar pe val iti intra la greu apa in barca.in zona mea numai super meseriasii folosesc astfel de barci pt au tupeu si stiu sa o utilizeze.singurul avantaj e ca are multe compartimente care trebuie neaparat umflate in ordinea indicata. nu vreau sa te dezamagesc dar e o barca light adica pt piscina.
walleye

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 01 Iun 2005, 21:06

Asa e Adrian Frunza daca o lasi la soare se plosteste ca o inghetzata uitata pe masa:))....ca sa nu mai vorbim de materialul din care este facuta.......parca e colacu ala cu lebada in fatza pe care mi-l baga mama pe cap cand ma ducea la strand copil fiind.... :D....Oricum dupa ce o sa intri in posesia ei sa ai mare grija cum o lansezi la apa sa nu fie ceva cioturi de stuf taiate in strec pe la mal ca o sa ti se dezumfle la intrare....... :lol:

Scrie răspuns