Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
informer
- senior

taicanoe scrie:Crezi ca aplicand legea junglei (cu colegi solizi) rezolvi ceva ?
In loc sa propui sa faci controale gratis si cu riscurile de rigoare, mai bine ai incerca sa obligi statul sa-si faca datoria.
"Colegii" nu erau pentru aplicarea "legii junglei" ci pentru protectie. Nu sunt o fire violenta si nu cred ca asta-i solutia.
Io am terminat aici, nu doresc sa jignesc pe nimeni, n-am vrut decat sa-mi spun parerea sincera.
S-aveti o zi buna.
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
-
Cucu Ionel
- senior

Costi, ai prea multa speranta in tine!!

O sa-ti explic eu, cand ne intalnim, cam cum sta problema cu "pretenu" Popescu, am sperat acu' un an ca am scapat de el dar vad ca nu se lasa!

Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!
-
semlecangheorghe
- veteran

Va rog sa nu va mai legati de d-l Fane Generosu.A promis ca doteaza pescarii care doresc competitie.Taica Noe si eu ,sintem primii pe lista.Asa ca d-l Fane a renuntat la gonflabilele din dotare ca sa ne multumeasca pe noi doi.Ce??? ...nu fiti rai ...ce daca are un harem intreg..???Taica Noe a mea este King fischer,a dumitale???
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
informer
- senior

Cucu Ionel scrie:Costi, ai prea multa speranta in tine!!

O sa-ti explic eu, cand ne intalnim, cam cum sta problema cu "pretenu" Popescu, am sperat acu' un an ca am scapat de el dar vad ca nu se lasa!

Nelutu, nu pot sa ma exprim in legatura cu distinsul domn pentru simplu motiv ca nu-l cunosc si nu-i cunosc activitatea... asta cu toate ca ma gandesc c-am avut placerea de a fi concetateni candva

.
Tot ce-am vrut io sa zic este ca daca cineva ne-ar da noua la Banatu un km, doi de Timis sau Bega cu drept de administrare si control si daca membrii asociatiei ar fi macar un sfert asa preocupati de protectia pestelui cum sustin pe forumul asociatiei, ei bine atunci nu cred ca s-ar mai bracona pe portiunea respectiva.
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
-
pescuitorul
- veteran

cred ca e putin bataie de joc subiectul acestui topic.
spun asta ptr ca nu spune sursa exacta de unde a fost luat acest proiect, si omul care a infiintat topicul nu a comentat absolut nimic, incheiand cu o chestie: COMENTATI
cred ca e vrajeala
-
semlecangheorghe
- veteran

Ai perfecta dreptate.Cel care a creat topicul crede ca are un ascendent din toate pct-le de vedere asupra noastra, a oamenilor de rind.Crede ca face parte dintr-o elita ,limitata ca numar,care stapineste "arta"de a face afaceri cu banii altora.Se doreste a fi dezinteresat in interesele pescarilor ,dar are propriul interes de satisfacut.Se cered expert in legi(mai bine zis in ocolirea lor).Lui ii putem miltumi ca acest an am platit in plus asociatiilor.Macar daca ar ramine acolo.Acuma se baga si la concursuri.Da io il cred pa cuvint.Acuma incerca doua goflabile pe care le-a promis lui Taica Noe si mie.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
old_radu
- veteran

pescuitorul scrie:... si omul care a infiintat topicul...
...ala e "om" ?
-
jhonny
- veteran

fanica mai existi...
Iar ai bogat un text..iar vrei sa ne reprezinti pe toti...tu care esti cel mai ... bun pescar nenorocit...chioscarule...te-au lasat si cei care iti vindeau permise...nu mai ai nici permise...70.000 buc....epuizate ????
Ha Ha Ha....te bagi in seama singur sa vada lumea ca nu ai murit ????
iti este dor de APSAlba..i-ai falimentat si acum te belesc fosti tai parteneri.
Nu mai baga otravuri ca nu se mai prinde.
Legislatia va ramine ASA CUM ESTE INCA ZECE ANI. Sa mori TUUUUU!!!!!
Hai pa ca esti fraier...
-
taicanoe
- veteran

-
Taica Noe a mea este King fischer,a dumitale???
gonflabila pe care o so f . t este celebra
FFF plina de onoare si curaj
PS
FFF e marca aia celebra de mancat rahat cu tona ...
fane factura federatie
S'altare și bunăstare !
-
jhonny
- veteran

Dragi prieteni, fanica fara frica iar s-a facut de ......cacaua.....
La concursul Doripescoooooo ..... nu a premiat nici pana azi pescarii care au castigat concursul...."din lipsa de lichiditati"....
Ba mai rau, a fost o singura cupa pentru toata lumea.
Ma fanica fara frica...ai inceput rau....iar ai pitit cei 100 000 de euroi de la...nu mai stiu cu cine te-ai laudat?????????
Ai dat teapa ca la asta te pricepi....
Hai,pa pa ca am treaba....
P.S. Sa posteze aici cine a participat, daca am dreptate.....