propunere
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran
propunere
avand in vedere:
1. ideile unora care sustin ca reprezinta interesele pescarilor dar care habar n-au ce inseamna pescuit sportiv, pescar sportiv, ce vor astia si cu ce se mananca aceasta activitate (a se vedea http://fnpsr.ro/index.php?option=com_co ... &Itemid=60 )
2. lipsa de timp a celor ce scriem pe aici si prin alte parti
3. lipsa posibilitatii de a ne exprima oficial punctele de vedere
va propun constituirea intr-un club sau orice alta forma de organizare legala care sa aiva ca scop unic sau principal "reprezentarea pescarilor sportivi si a pozitiei acestora in raport cu oficialitatile si apsurile" pentru a putea sa trimitem si noi tadule(hartiute) si puncte de vedere celor care decid pentru noi in domeniul asta.
1. ideile unora care sustin ca reprezinta interesele pescarilor dar care habar n-au ce inseamna pescuit sportiv, pescar sportiv, ce vor astia si cu ce se mananca aceasta activitate (a se vedea http://fnpsr.ro/index.php?option=com_co ... &Itemid=60 )
2. lipsa de timp a celor ce scriem pe aici si prin alte parti
3. lipsa posibilitatii de a ne exprima oficial punctele de vedere
va propun constituirea intr-un club sau orice alta forma de organizare legala care sa aiva ca scop unic sau principal "reprezentarea pescarilor sportivi si a pozitiei acestora in raport cu oficialitatile si apsurile" pentru a putea sa trimitem si noi tadule(hartiute) si puncte de vedere celor care decid pentru noi in domeniul asta.
- kingofbeasts
- veteran
- kingofbeasts
- veteran
- kingofbeasts
- veteran
- bushmaster
- utilizator constant
Gandesti bine, sanatos, dar din pacate nu te ajuta la nimic in cazul de fata. Sad but true. Daca cineva crede ca va putea schimba ceva trimitand propuneri, observatii, sesizari, imi pare rau sa va dezamagesc, si nu as vrea asta. Eu unul sunt lamurit de mersul treburilor de la noi si consider ca nu e (inca) momentul sa te consumi de pomana. Poate lucrurile vor mai evolua in viitorul apropiat, indepartat sau extrem de indepartat, ramane de vazut. Cand voi avea un cat de mic semnal ca parerea mea conteaza, o voi spune. Din pacate parerea romanilor conteaza doar la alegeri si e uitata a doua zi dupa...bushmaster scrie:Are rost intodeauna sa luptzi! Nu o lasatzi moarta! Idea este foarte buna insa daca gindim totzi asa ca voi si o luam pe negativ din prima este firesc ca nu vom rezolva nimic pin la urma. Fara foc nu iese fum.
NEVER GIVE UP!!!
-
- veteran
Dane, eu cred ca gresesti! Noi toti suntem obisnuiti sa spunem: a, in tara asta de kk nu poti sa faci nimic, nu rezolvi, nu aia , nu ailalta! sti care-i spilu' ? Suntem dresati sa gandim asa, ca sa nu cream probl! Si asa de fapt nimeni nu incearca sa faca nimic . Lucrurile nu vor evolua deloc intr-un viitor apropiat- fffffff departat ptr ca nici unul nu facem nimic. Ia gandestete tu cum ar fii 300 de tipi care vor sa obtina ceva de la o autoritate, dintre care in fiecare zi 2 sau 3 suna de 5-6 ori sa intrebe despre problema . Tu cum te-ai descurca daca-i fii un fuctionar care ar trebui sa raspunda de 600 de ori pe luna la aceeasi intrebare pusa personal de 300 de persoane fara jena si rusine?dan bobei scrie:Gandesti bine, sanatos, dar din pacate nu te ajuta la nimic in cazul de fata. Sad but true. Daca cineva crede ca va putea schimba ceva trimitand propuneri, observatii, sesizari, imi pare rau sa va dezamagesc, si nu as vrea asta. Eu unul sunt lamurit de mersul treburilor de la noi si consider ca nu e (inca) momentul sa te consumi de pomana. Poate lucrurile vor mai evolua in viitorul apropiat, indepartat sau extrem de indepartat, ramane de vazut. Cand voi avea un cat de mic semnal ca parerea mea conteaza, o voi spune. Din pacate parerea romanilor conteaza doar la alegeri si e uitata a doua zi dupa...bushmaster scrie:Are rost intodeauna sa luptzi! Nu o lasatzi moarta! Idea este foarte buna insa daca gindim totzi asa ca voi si o luam pe negativ din prima este firesc ca nu vom rezolva nimic pin la urma. Fara foc nu iese fum.
NEVER GIVE UP!!!
- bushmaster
- utilizator constant
Exact asta e problema! Mai bine nu as fi putut sa formulez. E imposibil sa nu putem sa schimbam ceva daca vrem cu adevarat, ce dreaq nu mai suntem pe vremea lu "nea Nicu raposatu", nu? Aaaa ca nu o sa fie usor? Binentzeles ca nu, dar daca nimeni nu bate cu pumnu-n masa or sa ramina lucrurile exact la fel pina in vecii vecilor amin.
V-am dat un exemplu cu legea pescuitului, proaspat modificata. Credeti ca semnalele de la simplul pescar nu au fost pozitive, prin intermediul inspectorilor Anpa, referitor la penultima lege? Cand se credea ca am facut un pas mare inainte, se revine la idiotenia cu reciprocitatea, de parca Romania nu ar fi o singura tara. De ce? Pentru ca interesele sunt prea mari. Va dau un exemplu cu Ajps Covasna, care nu a acceptat niciodata acest gen de "reciprocitati". Daca mergi acolo in pescuit de la anul, braconier te numesti. Vi se pare normal? Exemplele pot continua, din pacate. E nevoie de cineva "acolo sus" care sa gandeasca cum trebuie, altfel restul e gargara (sper sa ma insel, desi nu cred).