prohibitie la stiuca!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
dane,dan bobei scrie:Intrucat ordinul din acest an nu am auzit sa fie adoptat, e valabil cel emis anul trecut, , respectiv intre 15 februarie - 26 martie.
nu scrie,
nu scrie nicaieri acest lucru in ordinul de prohibitie din 2008 publicat in MO.
m-am uita de cateva ori,l-am reciti si degeaba,nu scrie.
nici de stiuca si nici de pastrav.

- MARIUS POPA
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
pana apare sau nu ordinul privind prohibitia noi, pescarii simpli putem face un lucru de bun simt. Daca vedem ca pestii pe care i-am prins: stiuca, salau, clean, caras, etc. au icre/lapti sa-i eliberam cat mai repede.
E o chestie de bun simt la cre putem contribui si noi pescarii simpli.
La multe specii de peste bataia poate incepe mai repede decat datele prevazute in legi. Temperatura ridicata favorizeaza acest lucru
E o chestie de bun simt la cre putem contribui si noi pescarii simpli.
La multe specii de peste bataia poate incepe mai repede decat datele prevazute in legi. Temperatura ridicata favorizeaza acest lucru
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
In ordinul de prohibitie pt 2008, intr-adevar nu scrie de si de anul 2009, dar in proiectul acestui ordin se face referire si la anul 2009. In toate proiectele de ordin de prohibitie, in ceeea ce priveste stiuca, e trecut anul in curs si anul urmator, respectiv 2008-2009. In ultimii 6 ani, prohibitia la stiuca a inceput din 15 febr. Deci ordinul emis pt 2008 are aceleasi prevederi (la stiuca) ca si proiectul de ordine emis anterior (15 febr-26 martie).
Singura referire la prohibitia pe 2009 se face in Avp din ianuarie, unde perioada e 5 febr-26 martie, dar cred ca e o greseala de tipar, intrucat pana acum prohibitia la stiuca a fost de 40 zile, nu 50 cum reiese din articol.
Singura referire la prohibitia pe 2009 se face in Avp din ianuarie, unde perioada e 5 febr-26 martie, dar cred ca e o greseala de tipar, intrucat pana acum prohibitia la stiuca a fost de 40 zile, nu 50 cum reiese din articol.