Prohibitie la stiuca
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Prohibitie la stiuca
Aveti idee cand se termina prohibitia la stiuca anul asta?
Ma mananca palma rau de tot sa-mi testez ultimele achizitii si Crisanul e o solutie tentanta.
Ma mananca palma rau de tot sa-mi testez ultimele achizitii si Crisanul e o solutie tentanta.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
prohibitie
La ce nebunie a fost anul asta cu impartirea apelor nici nu cred ca s-a tinut cont de aceasta prohibitie! Ce-l putin la Sacalaia s-a pescuit nestingherit cu baboi in copca. 

rapala the best vobler in the world
prohibitia a inceput deja. si este, asa cum s-a spus, pana pe 31 martie, dar nu va ramane asa.
dupa ce se incheie bulibaseala cu imparteala apelor (rezolvarea contestatiilor si publicarea listei definitive), vor incepe, cu siguranta, si controale.
dupa ce se incheie bulibaseala cu imparteala apelor (rezolvarea contestatiilor si publicarea listei definitive), vor incepe, cu siguranta, si controale.
-
- veteran
Adica cum nu va ramane asa???boistean scrie:prohibitia a inceput deja. si este, asa cum s-a spus, pana pe 31 martie, dar nu va ramane asa.
Ma duc in Delta, C&R daca voi avea ce, si multa sanatate!
Din ce spui, din 01 Aprilie e liber la dintoase...iar pana atunci o sa-mi gasesc pe undeva un permis de pescuit valabil.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
pana pe 1 aprilie va intra, cu siguranta, noul ordin in vigoare. iar ala interzice si stiuca pana-n iuniehoria flucus scrie:Adica cum nu va ramane asa???boistean scrie:prohibitia a inceput deja. si este, asa cum s-a spus, pana pe 31 martie, dar nu va ramane asa.
Ma duc in Delta, C&R daca voi avea ce, si multa sanatate!
Din ce spui, din 01 Aprilie e liber la dintoase...iar pana atunci o sa-mi gasesc pe undeva un permis de pescuit valabil.