Si pastravul de Delta e o minunatiesorinB scrie:Si eu m-am gandit sa dau la caras tot asa cu linguri, cui nu-i convine?Adrian SB scrie:Prentru C&R nu e nici o problema pana la prohibitia mare. Dau dupa biban cu linguri de 15cm si struna. Cine ma impiedica?
Prohibitie la stiuca
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
in Franta, de exemplu, daca este prohibitie la stiuca, nu ai voie sa pescuiesti cu nici un fel de naluci sau momeli naturale la care poata fi prinsa stiuca.
Tocmai am aflat ca somnul, de exemplu, care poate fi pescuit in perioada asta, este prins de pescari doar la calamar sau la buchet de rame, fiind expluse celelalte naluci care ar putea prinde si stiuca.
Tocmai am aflat ca somnul, de exemplu, care poate fi pescuit in perioada asta, este prins de pescari doar la calamar sau la buchet de rame, fiind expluse celelalte naluci care ar putea prinde si stiuca.
prohibitie
Sa lasam Franta pt.ca aia au o lege a pescuitului care e buna si pescari civilizati pe cand la noi e un haos total! 

rapala the best vobler in the world
-
- veteran
-
- veteran
ba nai voie ca o stresezi fratioare si o doare capu si in loc de pui de stiuca...te trezesti ca face pui de caras...eu cred ca nui voie chiar daca o eliberezi...solutia este ca sa fi legal sa pescuiesti fara struna si sa nu cumva sa ai vreuna in dasaga ascunsa...dar parca se spunea ca si la stiuca se va deschide sezonu ca si la celalate inotatoare precum babusca si carasu?atuncea cel mai bine este pe balti private