deci nu poti sa mergi pe Dunare,Siret,Mures etc in perioada prohibitiei generale si sa pretinzi ca dai la pastrav

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
La fe cum se procedeaza pe lacurile de munte unde se da la carasadrian99 scrie:lee lee,la pastrav este deschis incepand cu 1mai pe apele care mai tin acest peste
deci nu poti sa mergi pe Dunare,Siret,Mures etc in perioada prohibitiei generale si sa pretinzi ca dai la pastrav
lucky_51 scrie:La fe cum se procedeaza pe lacurile de munte unde se da la caras
De fapt prohibitia e dupa constiinta fiecaruia. Teoretic intre 1 mai si 9 iunie se pescuieste pe ape salmonidice (asazise de munte) NUMAI la momeli artificiale , iar dupa 9 iunie in acele ape salmonidice unde coabiteaza si alte specii , cu momeli naturale si cu eliberarea exemplarelor salmonidice prinse din greseala. Sigur ca o sa ma contrazica unii din voi si o sa-mi spuna ca in ape de munte nu se pescuieste cu momeli naturale. dar revin la ceea ce am inceput: CONSTIINTAlee lee scrie:atunci sa inteleg ca e liber la pastrav din 01.mai pe cand la celelalte specii e interzis pana in 09 iunie?
asta inseamna ca toti vor spune ca dau la pastrav,nu?
Mai degraba indolenta din partea acelora care din dorinta de a acapara cat mai mult au dat si dau permise la preturi modice cui au vrut si cui n-au vrut. Rezultatul se vede dar il punem pe seama constiintei.danone scrie:lucky_51 scrie:La fe cum se procedeaza pe lacurile de munte unde se da la carasDe fapt prohibitia e dupa constiinta fiecaruia. Teoretic intre 1 mai si 9 iunie se pescuieste pe ape salmonidice (asazise de munte) NUMAI la momeli artificiale , iar dupa 9 iunie in acele ape salmonidice unde coabiteaza si alte specii , cu momeli naturale si cu eliberarea exemplarelor salmonidice prinse din greseala. Sigur ca o sa ma contrazica unii din voi si o sa-mi spuna ca in ape de munte nu se pescuieste cu momeli naturale. dar revin la ceea ce am inceput: CONSTIINTAlee lee scrie:atunci sa inteleg ca e liber la pastrav din 01.mai pe cand la celelalte specii e interzis pana in 09 iunie?
asta inseamna ca toti vor spune ca dau la pastrav,nu?
De aici reiese:rcorbu scrie:de unde reiese ca este liber la pastrav intre 11 aprilie – 09 iunie ???? ..art 1 spune de prohibitie generala in toate habitatele piscicole naturale.