prohibitie 2014

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stelica
junior
junior

Re: prohibitie 2014

Mesaj de stelica » 03 Mai 2014, 18:22

Daca tot nu se deschide pastravul pe 1 Mai, ar trebui sa facem o petitie, sau ceva presiuni pentru a prelungi cu 1 luna mai tarziu,sa se ajunga la o intelegere pentru totii,acum este momentul pana nu se hotaresc ei de capul lor,presedinti de asociatii ar putea sa faca o sedinta cu ei

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 03 Mai 2014, 19:05

Nu este correct , ce fac.!!!!!!!!
Au schibat regula in timpul jocului.
Cand am platit permisul au zis altceva, - 1 mai liber la pastrav ......dar acum, au schimbat-o ca la Ploiesti...
De fapt majoritatea pescarilor din CS cu care am vorbit , habar nu aveau de noile reglementari.......in compensatie ar trebui o luna in plus la pescuit.

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 04 Mai 2014, 09:31

stelica scrie:Daca tot nu se deschide pastravul pe 1 Mai, ar trebui sa facem o petitie, sau ceva presiuni pentru a prelungi cu 1 luna mai tarziu,sa se ajunga la o intelegere pentru totii,acum este momentul pana nu se hotaresc ei de capul lor,presedinti de asociatii ar putea sa faca o sedinta cu ei

Daca ar fi participat inainte de a fi data prohibitia poate ca astazi am fi pescuit linistiti la munte. Strangand doar cotizatia si uitand ca reprezinta interesele membrilor si ca au fost alesi sa tina legatura intre noi si cei ce conduc, rezultatul se vede si nu ar fi exclus sa avem si alte surprize. :(

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 11 Mai 2014, 10:18

Cea mai grea prohibitie ...cum o suportati? lasand la o parte ca am decontat la particulare destul, raul este rau, are farmecul lui aparte !
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 11 Mai 2014, 10:51

MARIUS POPA scrie:Cea mai grea prohibitie ...cum o suportati? lasand la o parte ca am decontat la particulare destul, raul este rau, are farmecul lui aparte !
ne punem la curent cu termeni ca "domain" ,"hosting", "html" ,"php" , "seo" , "webmaster" si asa mai departe 8) ba, daca ma gandesc bine, s-ar putea sa nici nu-mi ajunga prohibitia :P
in alta ordine de idei riul ramane intr-adevar riu :wink: parca daca apa nu curge nici nu te imbie sa moi nalucile. Cat despre decontat , mor privatii de foame de pe urma mea :twisted: :lol1: mai iute ma duc si ma dau cu barca pe Olt la bird watching decat sa pescui pe bani la aia care au luat pestele plasuind Oltul mai mult sau mai putin direct :fluch

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 11 Mai 2014, 18:01

culmea este ca eram sigur ca-mi cioplesc macar vreo 20-30 de lemne in prohibitie, da' abia am avut timp de-o bere... :cry:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 11 Mai 2014, 18:40

MARIUS POPA scrie:Cea mai grea prohibitie ...cum o suportati? lasand la o parte ca am decontat la particulare destul, raul este rau, are farmecul lui aparte !
pt mine e la fel ca si in ceilalti ani, adica stau acasa si ma pregatesc pt deschidere (mai torn un jig, mai reorganizez maimutele in cutii, ma mai ocup si de celelalte hobby-uri)...

deja AMR 4 zile :)

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 11 Mai 2014, 19:48

In CS s-a deschis la munte inainte de 1 mai, :lol: de fapt nu se inchide niciodata :shock: :lol: .Dar incepe Dunarea din 15 mai.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 11 Mai 2014, 22:42

15 mai daca vorbim de ora 23:59:59.999 ?:)
deja ma ingrozesc ce inghesuiala o sa fie dupa 45 de zile de pauza... din respect pt cei care n-au ape de frontiera o sa pun poze cu capturile abia dupa 1 iunie :D

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 12 Mai 2014, 08:19

kingofbeasts scrie: ne punem la curent cu termeni ca "domain" ,"hosting", "html" ,"php" , "seo" , "webmaster" si asa mai departe 8) ba, daca ma gandesc bine, s-ar putea sa nici nu-mi ajunga prohibitia :P
Mai adaug: google adwords, google analitycs, keyword planner, campanii, subcampanii, ..... :wallbash:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Scrie răspuns