prohibitie 2014

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Re: prohibitie 2014

Mesaj de old_radu » 03 Apr 2014, 16:02

...se poate trimite mail
...au obligatia sa ne raspunda in termen.
:headbash:

mariush
senior
senior

Mesaj de mariush » 03 Apr 2014, 22:02

prin zona mea 3 din 5 nu stiu de noua lege ! dau feciorii dupa stiuca fara probleme.stiu doar ca se elibereaza.
de doua zile vad prin oras minim un echipaj de doua persoane care pescuiesc la artificiale.
nici nu cred ca-i va deranja cineva tocmai din lipsa de personal cum zicea cineva mai sus...
sunt curios... :lol1:
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 04 Apr 2014, 23:09

old_radu scrie:...deoarece se mai discuta , in paralele , pe tema asta intr-un alt topic , o sa-mi permit sa ma citez si pentru ca "copy-paste" e in trend :
old_radu scrie:...nu o sa ma contrez cu nimeni pe tema asta
...la urma urmei este chestie de educatie , de civism , de bun simt .
...e foarte simplu de trecut la efectul de turma..."el daca merge la pescuit , eu de ce sa nu merg ?!"
...celor ce vor pescui in prohibitie le doresc MULTA BAFTA ! si sa auda sirene din 2 in 2 minute . :twisted:
Am crezut ca sunt singurul care gandeste asa ! 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 09 Apr 2014, 19:26

pescarel scrie:Am vorbit la ANPA, cu cel care a gandit Ordinul. In mod intentionat a fost eliminata posibilitatea de a pescui la stiuca in perioada de prohibitie generala, tocmai pentru aceea ca, sub umbrela pesuitului la stiuca (C&R sau nu), se pescuia si uneori se facea masacru la alte specii, iar organele de control nu au suficient personal pentru a controla permanent fiecare barca de pescari. Sa fim seriosi, oricui i-ar fi venit sa mai scape un vobler la avat (C&R sau nu!), asa ca noua reglementare este binevenita, din punctul meu de vedere.
Se poate spune cine este acest ilustu domn distins? Sau e secret? Revin cu analogiile: haideti sa inchidem spitalele, scolile, etc... pentru ca nu exista personal sificient. Ne operam singuri si ne educam pe dupa blocuri. Prosti suntem ca le inghitim toate mizeriile! :fluch

fdata
junior
junior

Mesaj de fdata » 10 Apr 2014, 07:35

"cel care a gandit Ordinul."
pro(fund)!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Apr 2014, 10:50

RNP ne-a dat in scris ca de la 1 mai e deschis la pastrav. 8)
http://www.dsoradea.ro/upload/articol/2 ... escuit.pdf
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 11 Apr 2014, 11:27

Inscrisul ala prin care se da in scris valoreaza cam nimic. Cand punem in balanta forta actelor juridice functie de organul emitent, hotararea unei regii nationale valoreaza cam zero in raport cu un ordin de ministru. O norma speciala poate fi mai restrictiva decat una generala (cadru) dar niciodata nu va putea fi mai permisiva . Singurul lucru pe care-l face hotararea asta e sa mai demonstreze odata in plus nivelul de incompetenta de la conducerea acestei tari :evil:
Pana una alta RNP functioneaza sub autoritatea Ministerului Mediului iar hotararea asta suna ca si cum badea Ion necalificat in fabrica i-ar da zi libera sefului de sectie pe care directorul l-a chemat la lucru. :lol1: :lol1:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Apr 2014, 12:14

Eu zic ca inscrisul ala valoreaza foarte mult pe malul apei. Plus o chitanta eliberata de RNP. 8)
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 11 Apr 2014, 14:07

din pacate si din fericire totodata, intradevar, pe malul apei conteaza. Din fericire, pentru ca asta ar fi normalitatea (cea inscrisa in hotarare) si din pacate pentru ca normalitatea este instaurata printr-o norma juridica ilegala si pentru ca oricand cineva care vrea sa respecte legea trebuie sa renunte la o parte din drepturile sale sau daca tine la drepturi trebuie sa si le exercite profitand si invocand respectasrea unei norme ilegale. :evil:

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 11 Apr 2014, 18:42

Tavi scrie:Eu zic ca inscrisul ala valoreaza foarte mult pe malul apei. Plus o chitanta eliberata de RNP. 8)
de ce crezi ca conteaza?

daca vin jandarmi si vor sa te salte.. sa iti dea amenda ce poti sa le spui cand in lege scrie ca nu ai voie
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

Scrie răspuns